2014-01-07 @ 17:44:32 / Vardagsrapport

Slut på vilan, på med hard work

Sista jullovsdagen är idag då. Jag hade tänkt vakna klockan 09.00 idag men det gick inte sin väg. Jag somnade klockan 03.00 inatt så jag var trött som en tonåring på morgonen :P kanske för att jag är en tonåring.. Jag blev istället väckt 09.30 men det ända som hände var att jag gick till soffan och somna om... Haha, jag har aldrig riktigt varit den som sover jättelänge så det här är rätt nytt för mig, men det händer väl när man vänt på dygnet :S Pappa väckte mig 10.30 då jag fick en kopp te som frukost. 
Jag äter aldrig frukost på lov, har aldrig aptit nog att göra det. Idag har jag inte haft någon aptit alls. Undrar om det är för att man sitter så mycket still? Att man inte har aptit eftersom man inte kommer göra något med energin man får av mat. 
 
Vi gick senare ut med hundarna. Det var nästan vår ute men tyvärr ska ju snö komma till helgen... Gud vad onödigt att snön kommer nu. Kan inte Snön bara förstå att den missat sin chans med oss människor :( (bra att jag skriver snön som en människa, riktigt friskt ^^)
 
Jag hade utvecklingssamtal idag också med en av mina mentorer. Stina heter hon, en väldigt trevlig och rolig lärare som jag också har i engelska. Man blir glad av att höra vad hon tycker om en. Hon sa att jag var väldigt klok och mogen för min ålder, hur kul är inte det att höra? ^^ 
Jag känner att det ska bli roligt att börja skolan. Få in alla rutiner, träffa vänner, göra saker på dagarna och inte bara sitta framför datorn, tv:n eller mobilen ;) 
 Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo