2012-04-30 @ 18:43:49 / Kompisar

Hanna♥

Nu är jag med Hanna♥ På Valborg brukar alltid våra familjer vara med varandra. Men nu är det flera :) Mormor brukar också vara med men nu är hon på landet.

2012-04-30 @ 14:53:12 / Vardagsrapport

Sol!

Idag har det varit och det är fortfarande jätte varmt! Jag och Sabina har solat hela dagen. Jag fick låna hennes rosa bikini utan band för jag orkade inte gå upp och hämta min egen :P Nu har jag ätit "lunch". Det fick bli stekt ägg och Zingo :) Nu sitter jag i fåtöljen som står på våran veranda och den är gjord av läder så den blir asvarm!! :D Idag är det Valborg och vi ska fira det med en 2 meters brasa, vänner och god middag :) Men nu ska jag.. Ja, jag ska göra något annat ;)


2012-04-29 @ 18:58:22 / Kompisar

Pierre & Sandra! :)

Nu är jag hos Pjurkan och Drutten. Jag vet, lite kontiga smeknamn. Snart ska jag och Drutten (Sandra) gå och handla lite :) Pjurkan sitter bredvid mig och spelar tv-spel och nu kom Oliver. Oliver är Pjurkans bästis :D
Bye, bye :)

2012-04-28 @ 22:59:24 / Kort & onödigt

Snart...

... ska jag och Sabbe kolla film. Hon säger inte vilken film vi ska se? :O
Men jahapp, bye!

2012-04-28 @ 18:24:46 / Vardagsrapport

Shoppat lite :)

Nu har jag kommt hem från Väsby Centrum. Jag och mamma åkte dit vid tre tiden. Efter det hämtade vi Sabina som var hos en kompis, mormor :) Hon bor i Täby så vi åkte och köpte pizza i Täby :love:

Klänning - NewYorker♥iPhone-skal - Kjell & Company :)

2012-04-28 @ 11:42:20 / Vardagsrapport

Godmorgon!

Jag vaknade typ tjugo i tio :) Skönt att sova ut! Nu har jag ätit frukost, gjort mig i ordning och varit ute med hundarna. Kattis (min bästis mamma och mammas bästis) är här för att fixa några deklarationer (stavning..?). Mamma ska hjälpa henne :) Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske ska blogga gärnet! ;) hehe, ne. det kommer jag inte...
Men jag kanske ska.. ne, kommer inte på något :P Jag får väl slappa, äta, lyssna musik, blogga och sen kanske jag och mamma ska åka och shoppa efter Kattis åkt :D
Imorse när jag vaknade hade jag inte så ont i min nacke :D:D:D:D fast den gör fortfarande lite ont..



2012-04-27 @ 20:34:18 / Vardagsrapport

Mysiiiigt!♥

Nu sitter jag och mamma i soffan och har det mysigt med läsk, choklad och godis :) Vi kollar på let´s dance.
Sorry att jag inte skrivit så mycket men idag ha Joel.W en sak som faktiskt var sant :D (asså han säger sanna saker men den för var också sann!)
Joel: Idag är det alla som är glada! :D
Jag: Oj.. Ja, det har jag inte tänkt på :D
Det var på rasten när vi hade asroligt! :D
På matten så fick vi lyssna på musik men det gjorde inte jag för jag var sååå snäll :D haha, nemen skoja.. Jag lånade ut mina hörlurar till Gustav i klassen för han ville lyssna på musik men hade inga hörlurar :)

2012-04-26 @ 18:30:22 / Vardagsrapport

Ikväll :)

Ikväll ska jag försöka att stoppa undan datorn minst en halvtimme innan jag går och lägger mig. För det är typ så att om man suttit vid datorn/tv:n/mobilen innan man ska sova så har hjärnan så mycket att tänka på, att man inte får en bra sömn. Det kanske kan vara mitt problem.. Jag sitter vid datorn från när jag kommer hem till jag ska sova :P *datanörd..*
Ska försöka med det. Men i tisdags var jag hon sjukgymnasten och då gick allt bra. Min nacke "mår" mycket bättre nu :) Sen efter fick jag mjukglass :D
Men nu ska jag läsa lite och så, bye bye :)

2012-04-26 @ 10:18:27 / Vardagsrapport

Skolan, äntligen! :D

Nu sitter jag i skolan med mina kära vänner! :D Skönt att vara i skolan men jag sov inte så bra inatt :(

Men idag blir det pannkakor till lunch, jippiiii!!<3

Bye, bye!! :)


2012-04-25 @ 16:22:29 / Vardagsrapport

Hemma.

Jag fick vara hemma idag också frö igår så mådde jag inte bra alls! :( Och imorse hade jag jätte ont i halsen, men nu är det bättre så jag ska nog gå till skolan imorgon :)
Idag har jag haft rätt boooring! Jag har typ bara läst berättelser i forum på gsm (http://se.gosupermodel.com/frontpage/).
Och alla har handlat om 1D♥ hehe...


2012-04-24 @ 07:24:37 / Vardagsrapport

Hemma från skolan

Idag fick jag bli hemma :( För jag sov inge bra inatt. Men jag drömde en fantastisk dröm!<333 Jag drömde om......

One Direction!!<3
Hehe..<3


2012-04-23 @ 21:06:45 / Vardagsrapport

Trööööööööööööööött!

hehe.. Ja, jag är trött..!..
Efter skolan och hundkursen. Inatt sov jag lite sådär halvt.. Och på varje lektion gäspade jag minst 6 gånger :bigeyes: Och speciellt på so-lektionerna.. Då höll jag på att somna för jag tycker inte so är så intressant. Just nu håller vi på med medeltiden.
Idag hade vi musik och det gick ju sådär. Som vanligt får jag lite för mycket skit än vad jag förtjärnar :(
Sen hade vi också hemkunskap. Vi gjorde någon JÄTTE GOD saft :D
När jag och Sofia (och alla andra som väntade på bussen) skulle hem fick vi vänta väldigt länge.. Jag orkade inte vänta så jag drog hem till mormor och Sofia hängkade ;) När vi nästan var vid mormor såg vi våran buss vara påväg till våran busshållsplats. Och då var klockan tio i tre, våran buss ska komma tjugo över två -.-'

2012-04-23 @ 20:58:15 / Hundkursen

Hundkursen v.17

Idag började vi med att gå en liten promenad. Vi gick kanske 200 m och sen tillbaka. Sen skulle vi ställa oss i en ring och gå sick-sack mellan hundarna. Lisen var väldigt duktig men hon stannade en gång för det låg en korvbit på marken :P Sen skulle vi träna "nej". Man skulle ha en godis i varje hand och sen bestäma vilken hand som var rätt, eller den handen hunden valde först var fel.. Då skulle man säga "nej" och då skulle den nosa på den andra handen, efter en liten stund fattade Lisen och gjorde rätt :)
Det är rätt mycket vi gjorde idag men det där var dom första sakerna.

2012-04-22 @ 14:45:00 / videor

Hahaha♥

Jag och Sofia sitter fortfarande vid datorn.. Och nu när ni ser det här tänker ni nog "vilka data-nördar...". Och ja, vi är lite data-nördar idag ;)
 
Haha!
If I was your boyfriend, I'd never let you go
-Men Justin släpp då för faan!
Swag swag swag,
-Stammar-jävel!

Kolla länken så fattar ni ;)
 

2012-04-22 @ 12:41:15 / Kompisar

Sofia♥

Nu är jag med Sofia och vi kollar lite youtube-klipp :) Yeah!
Vi är ensama hemma kan man säga för min pappa är ute i sin stuga och typ jobbar :)
Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men det är ju kul att bara chilla också ;)

2012-04-21 @ 17:44:02 / Kort & onödigt

Ikväll..

.. ska jag chilla med nära och kära♥ Det ska bli roligt och mysigt!

2012-04-21 @ 14:11:34 / Vardagsrapport

Fixat och donat!

Nu har jag fixat och donat igen :) Jag har först slappat vid datorn på morgonen men sen ville jag göra något vettigt! Så jag tog med min dator, satte in högtalarna, satte på musik och sen börja jag städa mitt rum. När jag var klar rycktes jag med och städade mitt akvarium lite :D Sen satte jag mig vid datorn och lyssnade på musik. One Directions nya album på Spotify! Så bra :love:
Sen när min datorn tog slut på betteri gick jag och duschade. En riktig lååååång dusch ;) Och nu sitter jag bara här i soffan och lyssnar på One Direction :love:

2012-04-18 @ 22:02:07 / Kort & onödigt

Orkar inte skriva om min dag...

Idag har jag varit i skolan och gått till mormor efter skolan :) Det var min dag,

2012-04-17 @ 20:48:29 / Kort & onödigt

BRAGO kakor! :)

Här sitter jag med min kakor. Fast snart är dom slut, tur att vi har ett fullt paket BRAGO i skåpet :thumbup: Mihihi!

2012-04-17 @ 12:07:05 / Kompisar

Jaha...

Aa, nu är vi på tåget påväg hem :) Teater var väl bra.. Men den var väldigt konstig :P Nu sitter jag med mina fina två bästa vänner, Sofia och Jessie<3
Min lunch var jätte god. Tack mamma!!<3 När vi kommer tillbaka till skolan ska vi ha en liten rast och sen en lektion (svenska). Efter skolan ska jag ha utvecklings-samtal :)
Bye Bye!


2012-04-17 @ 09:03:06 / Kompisar

Sitter på tåget!

Nu sitter jag med klassen på tåget. Vi ska åka och kolla på en teater om mat, på Unga Dramaten :) Låter lite konstigt med en teater om mat...? Men den är säkert bra, hoppas jag. Vi har med oss matsäck, mums! Jag har med mig pannkakor, ett äpple och vatten. Jag sitter med Jessie, Sofia och Engla. Jag har mitt huvud på Sofias axel :P Men nu ska jag försöka vara lite "social" ;)


2012-04-16 @ 21:34:00 / Vardagsrapport

Trött, trött, trött! Ja, jag är tröööött!

Just nu är jag as-trött! Efter dagen och kursen ni vet ;) Idag har jag haft jätteroligt, det mesta av dagen i alla fall.. Var lite arg/ledsen/sur på slutet av dagen för en sak. Ibland känns det som om allting är mitt fel. Vad jag än gör :( Försöker vara snäll men nene..
Jaja, idag har vi besökt ett gravfält vi ska typ hjälpas åt att "fixa". Det var faktiskt rätt roligt. Och efter det kom vi lite tidigare än väntat så vi fick ha lite rast innan lunchen :)
Vid lunchen satt jag vid... Kommer inte ihåg alla men det var många :P
Men nu ska jag dricka mitt smällvarma te! :D

2012-04-16 @ 21:21:36 / Hundkursen

Hundkursen v.16

Idag har jag varit på hundkurs med min hund Lisen. Den borjar kl.18.30 och är till kl.20.30, alltså två timmar :)
Idag började vi med att stå i en ring, inte för tätt men inte för långt ifrån varandra. Sen skulle man gå utanför ringen med hunden. Det gick jätte bra för Lisen och vi fick mycket beröm :D Sen skulle vi öva kontakt. Man skulle visa att man hade godis och sen ha den bakom ryggen. Sen när hunden kollade en i ögonen skulle den få godisen. Jag och Lisen har tränat det hemma mycket så det klarade hon utmärkt! Sen övade vi att passera en hund. Så man fick en partner och skulle gå förbi den :) Det gick också bra. Nästa övning var att man skulle stanna. Det har jag också tränat med Lisen hemma.. Så det gick också bra!

Sen var det teori-lektion. Det är att våran "lärare" pratar och om man undrar något får man självklart fråga :) Jag brukar sitta tyst med Lisen i knät. Den här gången höll jag på att somna eftersom det var första dagen efter lovet i skolan idag :P
Men det var min kurs idag ;)

2012-04-16 @ 11:18:59 / Vardagsrapport

Snart lunch!

Snart är det lunch. Det blir inte någon god lunch och det visste jag imorse så jag åt mig propp-mätt! :) haha, alla sitter med sina iPhones :P Sen ska jag lägga upp två videos som min kompis Joel har gjort :D Han sitter här bredvid mig faktiskt, jag ska fråga honom en fråga ;)

Fråga: är det svårt att fixa dina videos?
Svar: Det är svårt och tar tid men när den är klar blir man väldigt glad :)


2012-04-14 @ 20:00:11 / Roligt

Fixat och donat!

Nu har jag fixat och donat i min garderob :D Jag rensade den får för små kläder och kläder jag inte vill ha. Jag fick rätt lite kvar i min garderob men sen har jag en massa kläder i tvättstugan också ;)
SNART BÖRJAR "KVÄLLEN ÄR DIN" OCH DET ÄR EN TJEJ SOM SKA FÅ TRÄFFA ONE DIRECTION!!!♥ JAG VILL OCKSÅ TRÄFFA 1D!!♥♥♥ MEN DET ÄR LITE OMÖJLIGT... (det börjar kl.20.00 på 4:an)

2012-04-14 @ 14:17:27 / Kort & onödigt

35 :)

Igår hade jag 35 läsare. Ska försöka få det att bli lika måånga idag :)

2012-04-14 @ 13:46:39 / Vardagsrapport

Snö :(

Nu har det kommit snö och det tycker jag INTE om.. :mad: Jag vill ha varmt och sol ;) Men min pappa sa att dom sagt på nyheterna att det ska försvinna tills imorgon :D Hoppas det i alla fall. Snart kommer jag ladda upp två videos som finns på youtube. Det är min killkompis som dansar :P
Men här kommer en annan rolig video :D
http://www.youtube.com/watch?v=2EF43U0ik0k

2012-04-13 @ 21:25:33 / Vardagsrapport

Slappar

Nu slappar jag bara. Hann har åkt hem och jag, Sabina och Sandra sitter våra fin, fina soffor :) Sabina sitter vi datorn, sin iPhone och kollar tv, Sandra kollar tv och jag sitter vid min dator. Lisen ligger här bredvid migoch Quinnie ligger i en egen två-sitts soffa :thumbup:
Jag har gjort ett litet danssteg till en låt. Men det är bara till två meningar :P

Jag var jätte trött vid middagen men nu på kvällen blir jag typ piggare :bigeyes:

2012-04-13 @ 20:21:01 / Kompisar

Hej

Klutt


2012-04-13 @ 15:39:00 / Foton/Bilder

Bilder: Vampyrer

Nu har jag suttit och varit kreaktiv med programet GIMP 2 :D
Klicka på hjärtat för att komma till sidan där man laddar ner GIMP 2 --->

 
Vampyrer
 

Jag :)
 

Hanna♥
 
Sabina♥

2012-04-13 @ 15:16:08 / Kompisar

Hanna e bäst

Hej, jag ville bara förmedla till alla er som läser Ellinors blogg att jag är bäst!!! Nu sitter hon o gör mig som en vampyr. Alltså på en bild! Den blir fett nice! Ska försöka lägga upp en bild ifall jag kan förstå mig på denna mobil... HAhaha
Kram ha en bra dag!
Hanna <33


2012-04-13 @ 12:51:01 / Kompisar

Lunch :)

Nu ska jag och Jessie göra lunch. Något gott ska det bli ;) (vi ska göra pannkakor)
Bye bye!!!!!!!!

2012-04-13 @ 10:05:20 / Kort & onödigt

Godmorgon!

Eller jag har varit vaken rätt länge men i alla fall... Jag sov när Jessie var hos tandläkaren :P När hon kom in i rummet var jag lite halvt vaken och frågade med en ätte hes röst: h-har ni redan varit hos tandisen?? :O
Haha, men nu har vi ätit frukost och vi sitter med varsin dator bredvid varandra ;) Sen lyssnar vi på musik och chillar, of course! :D

2012-04-13 @ 00:12:58 / Kort & onödigt

Fredag den 13: de!!! :O

Nu är det fredag den 13:de!! Hoppas allt går bra idag. Jag gillar inte otursdagar eftersom OM jag är klumpig är jag väldig klumpig :P Och Jessie ska ju till tandläkaren idag.... :bigeyes:

2012-04-13 @ 00:00:00 / Foton/Bilder

Bilder: Jessie och jag♥

Här är lite foton från idag! (mest på mig, för Jessie vill inte att jag lägger upp bilder på henne på bloggen :P )
 

2012-04-12 @ 19:59:03 / Kompisar

Mihihi! ;)

Hihi.. Jag och Jessie har precis gjort en busig sak :)
Men nu har vi varit ute ch fotat galet mycket ;) Det blev jättefina bilder! Vi tog mest på oss men Jessie fotade också lite natur. Vi har också hunnit ta upp hennes studsmatta och hoppat på den. Vi åt köttfärssås och spagetti till middag och vid middagen blev det helt galet :P Just nu sitter jag och Jessie och lyssnar på musik. Bra musik, inte dålig! hehe... det där var ju lite halvt.

Jag ska sova över hos Jessie en natt till. Men Jessie ska till tandläkaren imorgon, TIDIGT.. :bigeyes:
Vi får se om jag hänger med eller stannar hemma hos henne och sover :D



2012-04-12 @ 14:58:01 / Kort & onödigt

Nästa: UT! ;)

Snart ska jag och Jessie dra ut på äventyr! Vi ska fota lite, eller det är Jessie som har kameran ;)

2012-04-12 @ 13:45:23 / Kompisar

Länkbyte!

Den här bloggen har min bästavän. Jag läser den dagligen :) Hon  har precis fixat den och nu är den klar ;)
Betyg: 10/10
Klicka på bilden för att komma till bloggen!♥

2012-04-12 @ 13:10:41 / Roligt

Lycklighets-test!

[ ] Du har en pojkvän.
[x ] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Människor accepterar dig om du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x (pengar)] Du samlar på något normalt.
[x] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[] Du äger en bil.

[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

———————————
Total : 30

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-34 - Du mår toppen, du är lycklig!<33


2012-04-12 @ 10:13:33 / Kort & onödigt

Godmorgon!

Nu har v vaknat (Jag och Jessie). Idag vet vi inte vad vi ska göra men antagligen chilla galet ;) Jag vaknade av ett sms till Jessies mobbe... Tack den som smsa!!! :mad:

2012-04-12 @ 02:10:11 / Kompisar

*gäsp*

hehe... Just nu är jag lte trött, men inte så jätte trött :P Jag och Jessie ligger i bäddsoffan och snackar om olika saker, sen håller vi på med datornerna också ;)
Vi ska nog snart sova men venne..? :question:
Jag: Jessie är du trött?
Jessie: Ne.
Jag: Kej
Jessie: Durå?
Jag: Nja..
Jessie: Vi kan ju vara uppe ett tag till ;) hehe, nej jag skämtade. elr, asså..
haha..! :)

2012-04-12 @ 00:31:02 / Roligt

Skitbra.. igen!

Hehe, ja :D Nu har vi kollat klart och Jessie tyckte också den var skitbra! :D
JAG VILL HA DEN DÄR DRAKEN!!
SÅ SÖÖÖÖT! :love:


2012-04-11 @ 22:32:57 / Kompisar

Movie-time!♥

Nu blir det movie-time med Jessie. Nu har vi allt godis och sånt på plats och vi ska sätta på filmen. Vi ska kolla på "Draktränaren"!! :D :D Den var så bra så jag sa att vi skulle kunna kolla på den och det ville Jessie :) För hon hade inte sett den. Just nu bäddar vi.
Det är så roligt att vara hemma hos Jessies pappa..! Vi är uppe på rummet och skrattar ashögt, hennes brorsa sitter och snackar i skype och skriker till ibland om något spel (typ?) och hennes pappa sitter nere och kollar någon match på datorn. och alla vet ju hur män/killar blir när dom kollar matcher... :P
:thumbup::thumbup:

2012-04-11 @ 19:43:24 / Kort & onödigt

Snart...

....kommer Jessie skratta ihjäl sig!! När jag ska göra min gymnastik... :P
Nu har jag min vetekudde på nacken, det bränns nästan.

2012-04-11 @ 18:39:59 / Kompisar

Mums..!

Nu har jag och Jessie varit i centrum :) Vi köpte massa goda saker! Vi köpte massa godis, en liten påse ostbågar, en stor påse lättsaltade chips, tuggummin, brago-kakor (med choklad på) och apelsin krokant (marabou-choklad)! Mycke, elr hur..? :thumbup:
Snart kommer hennes pappa, Nisse och hennes brorsa, Jesper med filmen vi ska kolla på ikväll. Dom har också med middagen, pizza!!! :D Just nu sitter Jessie och läser nån känd blogg. Hon ser lite ut som en sköldpadda så som hon sitter just nu.... hehe!

2012-04-11 @ 16:34:09 / Kompisar

Jessica!♥

Nu är jag hos Jessie och vi ska snart gå till Centrum och köpa godis. Måste man vara 18 för att hyra film..? :O
Jaja, vi får se hur det blir :)
Jag ska sova över hos Jessie :D Jippiiii!♥
Nu ska jag byta om så ska vi gå till Centrum ;) See ya!

2012-04-11 @ 15:55:25 / Roligt

Fel väntrum...!

Nu har jag varit hos sjukgymnasten och hon sa att jag ska ta Voltaren Gel, vetekudde, ta Ipren morgon-kväll och göra lite övningar. Om två veckor ska jag tillbaka dit så får vi se om det blivit bättre. Innan blev det heltokigt!
Först gick pappa och frågade vart vi skulle och då sa en sköterska att vi skulle sitta ner  ett väntrum.. Vi fick sitta där tills klockan var 13.30!! Och vi kom 12.30 medans våran tid var 13.00!! Så vi satt där i en timme tills vi gick och frågade om dom "glömt oss"... OCH DÅ SATT VI INTE I RÄTT VÄNTRUM FAST EN SKÖTERSKA SA ATT VI SKULLE SITTA DÄR!!! :mad::mad::mad:
När vi var påväg till rätt ställe träffade vi hon vi skulle till. Och då fixade allt sig :)
Men jag är fortfarande irreterad på den där sjuksköterskan...! :mad:

2012-04-11 @ 10:18:00 / Foton/Bilder

Bilder: Lisen och Quinnie♥

Här kommer bilder från igår! ;) 
© Tagna av Ellinor Ravelin ©

© Tagna av Ellinor Ravelin ©

2012-04-11 @ 10:08:57 /

Sjukgymnast ... :|

Idag ska jag till en sjukgymnast. Jag har väldigt ont i nacken så hon ska typ säga vad jag måste göra för att den ska bli bättre :) Det jobbiga med att åka till alla mina doktorer är att det ligger inne i stan.. Så idag t.ex ska vi vara där kl.13.00 men vi måste åka hemifrån 12.00...  Men jag ser fram emot det för min nacke kanske blir bättre :D
Men nu har jag ätit frukost och jag fixade mig innan frukost. Jag ska bara gå och borsta mina små tänder ;) hehe..
Lisen chillar fortfarnade galet men bredvid mig i soffan istället :P

2012-04-11 @ 09:23:14 / Kort & onödigt

Hungriiiig!

Nu ligger jag i sängen och hungrar ihjäl :P Lisen ligger bara här och chillar galet! Hon har sträckt ut sig över min säng :P Jag måste gå och äta nu, tjao!


2012-04-10 @ 22:34:13 / Roligt

Draktränaren..

..var asbra!!! Och Tandlös (drake) var sååå söt!! Om du inte sett den rekomenderar jag den STARKT!!
Åh..! :( Jag vill ha den där draken men det för fullkomligt omöjligt! :(
Vi ska typ gå och lägga oss snart, men jag är inte så trött..
HAHA! Han försöker le som sin kompis :P Så sööööööööt!!! :love::love::love:

2012-04-10 @ 21:02:07 / Roligt

Alice vann!

Japp, det gjorde hon :) Grattis till henne! :thumbup: Tänk vilken "ära" att vinna en tävling där man ska vara snygg!
Nu ska jag och min familj (förutom Sandra) kolla på film. Det blev "Draktränaren"! :D Den är säkert skitbra men nu ska jag kolla!
Writes MAYBE more later!

Juste.. Skulle lägga upp bilder... Men jag gör det imorgon!

2012-04-10 @ 20:02:56 / Kort & onödigt

Topmodel Sverige

Nu ligger jag och Ebba i fatboyen och kollar tv. Vi kollar Topmodel Sverige! Finaaaal!!! :D


2012-04-10 @ 18:01:03 / Roligt

Så!

Nu har vi bakat klart! Vi har hunnit vara uppe på mitt rum och fotograferat också. Ebba ville fota mig men det ville INTE jag :P Så vi fotograferade mina hundar (Lisen & Quinnie) istället :) Jag kanske lägger upp några bilder som jag tagit ikväll.
Nu har vi också ätit middag :) Vi åt köttfärssås & spagetti. Mums..!
Nu vet vi nog inte riktigt vad vi ska gör...? Kanske ladda in fotona på datorn ;)

2012-04-10 @ 16:22:45 / Roligt

Jäsa. Igen...

Next: Jäsa lite mer.


2012-04-10 @ 15:35:55 / Kompisar

Bakning! :)

Jag och Ebba håller på att baka just nu. Elr nu & nu.. Vi har gjort degen och nu jäser den :thumbup:
Vi ska baka vaniljbullar! :D Det är så gott! Vi ska göra några kanel eftersom min SYSTER inte gillar vanilj :P
Degen är klar tio i fyra så nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra.. Kanske prutta lite..! :D
Mums!♥♥

2012-04-10 @ 14:19:23 / Kompisar

Ebba! :thumbup:

Nu är jag med Ebba. Vi har fixat mi blogg lite och nu är det bara headern kvar som Ebba har hemma på sin dator :) Vi har ätit varmkorv och ska kanske göra något snart. Vi kanske ska baka snart..? Vi får se ;)


2012-04-09 @ 19:46:41 / Roligt

Välkommen till min nya blogg!

Jaaaaaa! Jag har skaffat en ny blogg!! :D

Den kommer äga eftersom Ebba fixar den!
Här är Ebbas blogg!  <-----  Klicka för att se bloggen! )