2014-08-11 @ 18:39:28 / Tankar/Tips

Idéerna flödar ur min hjärna ;)

Idag vaknade jag upp i ett rum som är hur fint som helst! Jag har nämligen målat om, lagt nytt golv och möbkerat om mitt rum. Väggarna är ungefär blåbärsmjölk-färg, alltså mörk rosa, och golvet är ljust trä, tre-stavs parkett. Det blev jättefint och jag är lite stolt för att det var jag som planerat det ^^ Möbleringen står mamma och pappa för eftersom de bara ställde in det men det blev väldigt bra. Dock ska jag nog ändra lite. Ska byta lite och lägga till lite diit och datt :) 
 
Där är en bild på det och där ser man att det inte riktigt är klart. Gardiner ska upp, kanske lite tavlor ^^ Vet inte om ni ser det men mitt skrivbord är redan rörigt för att jag har suttit ungefär hela dagen för att planera hur jag ska ha en vägg i rummet. Finns tre förslag, hehe.. ;) 
 
Så den här dagen har gått åt att planera, tänka och rita ritningar. När mamma kom hem fick hon ut mig på en promenad med hundara och det var väldigt skönt för hjärnan. Hade ingen frisk luft i kroppen, alls! Nu har jag också fått i mig lite middag så har fått ny energi, och vad gör jag med den? Jo, planerar ^^
 Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo