2014-05-31 @ 16:42:12 / Vardagsrapport

Tomt utan dig, på något sätt.

Fast jag aldrig lärde känna min morfar som mina systrar gjorde så saknar jag honom ändå lika mycket som de. Ibland kan jag känna en sorg för att jag inte fick lära känna honom. Jag hör alltid att han var så snäll och underbar. Jag kan bli ledsen för att han inte lever och kan se mig växa upp som mormor gör. Jag skulle vilja att han såg mig och blev stolt. Men vem vet, han kanske vakar över mig som en ängel? Han brukade alltid laga pannkakor och vissla samtidigt har jag hört och bara för det satte jag och mamma på spisen, börja steka pannkakor och visslade. 
 
Idag fyller min morfar 73 år. Eller skulle ha gjort det rättare sagt. Han dog för 12 år sen. Han dog den dagen jag börja på dagis :/
Älskar dig morfar, önskar att du inte hade behövt dö :(♥

2014-05-31 @ 15:44:12 / Vardagsrapport

The train take you home

Igår vid middagstid kom Stefan och Sonja. Vi åt middag, lekte med Sonja, spelade kort och sen gick vi och la oss vid kanske tolv :) Fast Sonja somna kanske vid elva. De sov här tills idag och vid tio skjutsade vi dom till tågstationen i Väsby. Så nu sitter dom på en buss eller ett tåg påväg hem till Göteborg. 
 
Jag har målat mina naglar, varit ute och fotograferat och gått en promenad med hundarna. Mamma och jag kom hem genomblöta... Jag ska snart gå och locka mitt hår inför middagen ikväll. Jag, Sabina, Sandra, Adam, Pierre och mina kusiner ska gå på en thairestaurang kallad Tiger i Väsby. Så vill göra mig lite fiiin ^^ 
 

2014-05-30 @ 09:51:37 / Vardagsrapport

Grå dag..

Om man tittar ut på vädret idag skulle jag definera det som grått och trist. Jag är inte så taggad på att sätta mig utomhus idag direkt... Därför ska jag nog bara sitta inne och titta på serier, läsa tidningar och spela sims 2 ^^ Nästan ingen är hemma. Bara pappa, men han jobbar hemifrån idag. Så jag har hela huset för mig själv kan man typ säga! Och då väljer jag att sitta i soffan, stilla ;) 
Love ...

2014-05-29 @ 21:28:13 / Vardagsrapport

Planering inför London

När jag kom hem från mormor slog det mig att jag ska till London om ca en månad! Sjuuukt, jag längtar fett mycket♥ Jag har kollat upp flygtider, incheckning och gåtid till närmaste och sen skrivit in det i en liten anteckningsbok. Jag har också skrivit in vad jag vill göra och vilka affärer jag vill shoppa i, hur mycket pengar jag har i pund, adresser mm. :) 
Vi ska vara där i ungefär 4 dagar. Vi åker på morgonen på en torsdag och åker hem på kvällen på en söndag. Hlva söndagen kommer antagligen gå åt att checka ut och sånt man måste göra. 
 
Jag vill åka och shoppa lite kläder innan vi åker dit så jag har fina kläder när jag åker dit ^^ Mamma och jag kanske skulle å till Kista centrum imorgon men jag vet inte riktigt hur det blev med det. Stefan och Sonja kanske skulle komma på middag.
Take me to London

2014-05-29 @ 16:17:42 / Vardagsrapport

Vilken sommardag!

Idag har alla ledigt från skola och jobb. Okej, inte polis, ambulans och alla andra "viktiga" jobb då. Respekt till er, keep up the good spirit! ;) 

Den här dagen har mest gått åt att försöka komma igång med städningen i mitt rum som varit fullständigt kaos i flera veckor nu. Det gick faktiskt ganska bra att komma igång! Mitt rum är nu städat, dock inte så rent.. Ganska mycket damm och skräp från hundarnas tassar. Det tar jag hand om imorgon kanske. 

Nu har jag suttit på mormors lilla veranda med trevligt sällskap i ca en timme. Vi har fikat glass, kladdkaka och jordgubbar. Känns som en sval sommardag idag. Inte för varm men inte heller för kall. Sonja är här. Hon åt upp de sista jordgubbarna och tyckte de var jättegoda! Han har sin sommarhatt med små sköldpaddor på, sötaste hatten passar på den sötaste tjejen! :) 
Vi ska nog snart börja dra oss hemmåt. 

En riktig sommartjej är vad hon är :)<3




2014-05-26 @ 21:38:03 / Vardagsrapport

Dålig på att skriva

Gud vad jag är dålig på att uppatera min blogg nuförtiden. Inte för stt någon bryr sig, för ingen läser :3 
 
Idag har jag haft en vanlig måndag. Fett skönt att värmen börjat komma in. Jag kunde ha en byxdress idag till och med. Kortärmad och shorts, dock såg det ut som en kort klänning :) Imorgon ska det ju tyvärr bli dåligt väder. 
 
När jag kom hem idag gick jag ut och klippte gräset men bensinen tog slut på 5 minuter så min farbror fick åka och köpa nytt. När han kom tillbaka kunde jag fortsätta. Gooodie :)
💕

2014-05-20 @ 18:47:14 / Vardagsrapport

Lugn dag ;)

Idag har det varit en kort och lugn dag. Vi började med att ha matte, no och sen spanska. Sen var det lunch, fiskburgare, och det var väldigt gott. Sen skulle 7a och 7b mötas utanför Vallentuna centrums biblotek för att titta på en teater. En i vår klass var med i den. Teatern var rätt bra och den var kortare än väntat så vi fick sluta typ 14.00 eller nått! ^^ Jag, Lina, Hanna och Sofia gick till The Candy Shop och köpte lite stuff och sen drog dom så jag blev ensam. Som tur va kom pappa och hämtade mig bara en liten stund efter det :) 
 
När jag kom hem började jag kolla upp lite fakta till en so-uppgift vi ska göra imorgon på lektionen. Hittade rätt mycket bra saker :) Nu har jag ätit middag och ska plugga lite till spanska provet vi har imorgon. Jag kan det mesta, så är rätt lugn.
Hey babe

2014-05-17 @ 20:26:59 / Vardagsrapport

Time for some Thor :*

Idag behövde jag lite pepp från mamma för att komma igång. Jag började med att städa rummet och sen gick jag och klippte gräset. Det tog ca 3 timmar men tog en paus för att äta lite lunch en gång. Annars har det inte hänt så mycket idag.
 
Jag och Sabina är ju ensamma hemma med tre hundar så vi drog och köpte donken till middag. Nu har jag tittat de tre sista The Vampire Diaries avsnitten i säsong 5... Jag satt och storgrät! Jag orkar inte vänta till säsong 6?! Hur sk jag klara av det här? :'''( Behöver stöd från alla mina vänner nu, haha nejmen orkar inte väntaaaa! 
Vi ska sätta på Thor The Dark Wolrd snart♥
 

2014-05-16 @ 20:08:38 / Vardagsrapport

Äntligen fredag♥

Provet i torsdags gick bra, bättre än väntat. Det var bara de två sista frågorna som var lite extra kluriga för mig. Det handlade om miljögifter och hållbar utveckling typ. Jag är inte jättebra på det :S 
Efter provet åkte vi till Bergianska Trädgården inne i stan och det var ju en mysig utflykt. Vi blev guidade i växthuset och sen fick vi gå fritt i tjugo minuter. Sen gick vi och åt i en park. Jag åt pannkakor och drack festis ^^ Vi skulle gå en tipsrunda sen typ och den var ganska tråkig. Jag var med Gustav, Oskar, Carro och Alex :) 
 
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt! Jag är helt slut men jag vet inte varför :P Jobbig vecka kanske, mycket att tänka på. 
Imorgon ska mamma och pappa åka till några vänners landställe så jag och Sabina blir ensamma hemma. Jag har fått i uppdrag att klippa gräset på tomten. Det bästa, jag får pengar för det ;)♥ Det är rätt nice att klippa gräset, sitta, lyssna på musik, åka. Det är det enda jag planerat helt imorgon, jag kanske skulle gå på bio med Lina men vi får se hur det blir med det.
 
jag tog en massa bilder på landet i påsk och jag har inte lagt ut dom men jag kanske lägger upp någon sen. tog också lite naturbilder idag, för en halvtimme sen ungefär :)
-

2014-05-14 @ 21:25:08 / Vardagsrapport

Pluggar som en galning

Jag är så förvirrad och stressad... Jag fick veta av min no lärare att vi bara ska kunna kapitel 10 i biologiboken till provet men nu fick jag reda på att 7b ska kunna mycket mer. Betyder det att min lärare glömt att säga det till oss eller att vi har olika prov? Jag hoppas verkligen på det andra alternativet :/ 
 
Imorgon ska vi på utflykt med hela sjuan. Vi ska till någon trädgård, kommer inte ihåg vad den heter just nu. Vi ska först göra provet på morgonen (det som jag pluggar till) och sen mötas vid Pressbyrån kl 10 för att ta tåget in till stan eller nått. Ellen har koll här ;) Jag hänger bara på alla, haha.. 
jättefin sång btw (klicka på bilden)
goingtoheell.tumblr.com

2014-05-12 @ 15:35:00 / Vardagsrapport

Tobbe spelar FIFA14

Efter skolan idag åkte jag och Tobbe hem till mig och det första han gör är att börja spela FIFA14, haha söt♥ 
Han ska vara här till kl 18 typ och ska äta här ;)
 

2014-05-10 @ 14:31:59 / Vardagsrapport

Mr. JT

Jag är hur trött som helst för att jag vaknade lite tidigare än vanligt. Jag vaknade 8.30 typ och sen har jag inte gjort någonting roligt. Vi har bara åkt och storhandlat för hela veckan med mamma och Sabina. Vi kom hem för ett tag sen och nu har jag ätit pannkakor, så jag är i matkoma... 
 
Ikväll ska jag, mamma, Sabina och Sandra gå på Justin Timberlakes konsert. Det ska bli awesooooome!♥ 
(44) justin timberlake | Tumblr

2014-05-09 @ 17:28:23 / Vardagsrapport

Veckans avbockningar

Den här veckan har gått ganska fort men den har inte varit perfekt, direkt... 
• No/Tk Diskussion 
• Läsläxa
• Spanska glosor
• Matteprov del 1 och 2
• Fredagshandling
 
En bra lista, kändes mer men det har väl bara varit lite stressigt. Allt liksom. Jag fick typ ett litet anfall igår med min sjukdom. Jag stod ute i kylan i ca 45min och mina leder klarade inte det så jag kunde inte röra mig efter det. Mina kompisar fick hjälpa mig tillbaka till kapprummet och de gjorde allt för att få min varm och sluta skaka. Jag blev helt varm när jag kom hem och tog en dusch. Det var som om jag var djupfryst :S Det var obehagligt men en bra erfarenhet. Då vet jag att mina leder inte klarar av det. 
 
Idag ska jag vara slappa och jag har varit lite smart nu. När jag kom in i affären tänkte jag att jag skulle köpa ganska nyttigr fredagsmys förutom colan... Ja, det gick bra halvvägs x) Köpte cola, jordgubbar, bananer och tre olika choklader :P♥ 
Aja, jag ska äta nu :)
My Salad

2014-05-06 @ 20:34:39 / Vardagsrapport

Sover, men inte bra

Har märkt att de senaste nätterna har jag sovit, inte vaknat eller så, men jag har sovit dåligt. Som om jag inte sover fast jag gör det. Är det fullmåne eller något? 
 
Idag har jag varit riktigt trött... Efter skolan gjorde jag inget speciellt, åkte buss hem för första gången på länge. Det var inte så illa, rätt nice :) När jag kom hem skrev jag lite på min diskussion som ska vara inne på torsdag, klar blev den inte då. 
Vi åt min favoritmat till middag, mums!♥
PMS

2014-05-03 @ 14:10:59 / Vardagsrapport

Min fina mor

Idag så är det den 3 maj 2014 och femman dag fyller min älskade mor 48 år!  Vi vaknade kl 09 idag och gick upp med frukost och presenter på sängen till henne. Hon verkade bli västligt glad över allt ^^ 

Nu på förmiddagen har jag bakat en kaka åt henne kallad Silviakaka. Det är sockerkaka som grund och sen en god glasyr på. Hur god som helst och som tur är var tyckte mamma det också. Det var första gången jag bakade den :) 

Ikväll ska vi åka till Täby för att gå på restaurangen Tegelbruket. Det kommer bli nice :)) 

2014-05-01 @ 18:37:06 / Vardagsrapport

Första maj.

Idag är det första maj och ledigt från skolan. Väldigt skönt faktiskt :) 
Igår var jag bara hemma med familjen och lite gäster. Vi åt god middag med efterrätt och tände vår egna brasa nere vid sjön. Den var hur stor som helst! Vi trodde att granen bredvid skulle börja brinna.. Pappa hämtade brandsläckaren, han använde den till och med, hehe ^^ 
 
Idag har jag iallafall vaknat rätt så tidigt, sen har jag tittat på Den Lilla Sjöjungfrun med mamma. Mamma skjutsade mig till Sandra ungefär vid 13.00. Där tittade vi på Man Of Steel och Transformers 2, gjorde glass och åkte till Väsby centrum. Blev hämtad igen kl 17.00 av mamma :)
❤️