2013-12-30 @ 16:58:45 / Dagens speciella foto!

Tänk om något skulle stått där.. :o

Inatt så har jag inte sovit bra alls. Jag har varit rädd för att någon/något skulle stå vid min säng om jag somnade så varje gång jag kände att jag var nära att somna slängde jag upp ögonen för att titta om nån/nått var där. När klockan blev 8:00 hörde jag att mamma, pappa och Sabina gick upp för att göra sig iordning för jobb. Då kände jag att jag kunde slappna av lite mer och så somnade jag tillslut. Då sov jag till klockan 11:00, det var väldigt skönt eftersom jag var så trött efter att ha legat och spänt mig. 
 
Jag har haft rätt ont i min kropp idag så jag har mest suttit still men jag har faktiskt varit ute på en liten promenad med hundarna. När Lisen inte varit ute på promenad på kanske en dag är hon så understimulerad att hon är helt galen! Hon spring sick-sack i buskarna, fram och tillbaka på vägen och gud vad hon är jobbig... Fast ändå rätt roligt att se henne ^^
 
När pappa åkte till Väsby centrum så bestämde jag mig för att inte bara sitta och titta på tv. Så jag tog fram mitt riblock och min pennor (vanliga skuggpennor) och sen tog det kanske tjugo minuter att bestämma sig för vad jag skulle rita. Jag hittade så småningom en bild som passade. Jag orkade inte rikitgt göra en jätte avancerad men ville ändå lägga ner lite jobb på det. Därför blev det någon söt liten filur som jag blev väldigt nöjd med faktiskt :)
 

2013-12-29 @ 23:59:41 / Kort & onödigt

Oh nooooo...

Sitter uppe helt ensam. Eller jag sitter på nedre våningen i mitt rum men nu menar jag sömn. Alla sover och jag är ej trött så jag sitter uppe och lyssnar på musik :P Jag börjar bli sjukt hungrig och när jag gick in på weheartit.com såg jag en bild på... en pizza♥ Så sugen på det nuuuu :'( Ge mig!
Obscure Dreams - Timeline Photos | via Facebook

2013-12-29 @ 17:30:07 / Vardagsrapport

REA ÖVERALLT!

Haha, idag åkte jag och mamma till Väsby centrum för att kolla in reorna. Dom var rätt bra och jag hittade mycket men ändå blev jag lite besviken på den. Mycket var också fult, som om dom bara hittat nått och satt den på rean. Men det är väl så, man sänker priset på sånt som de flesta inte vill ha. Jag hittade iallafall mycket kläder som jag nog kommer ha användning för♥ Jag fick ju 400 kr på H&M och 200 kr på Gina Tricot i julklapp... Dom är slut kan jag berätta ^^
 
 
 
 
 
 
 

2013-12-27 @ 19:14:13 / Vardagsrapport

Idag har jag...

... tagit blodprov, varit med Gusten och varit i Täby centrum. Klockan 11.00 idag åkte jag till vårdcentralen för att ta blodprov och sen åka till Gusten. Hos Gusten åt vi pizza, spelade, tittade på Netflix och åkte till Täby centrum. Jag köpte ingenting där eftersom jag inte visste att vi skulle dit men Gusten köpte någon Xbox sak och sen ett headset till Xbox ^^ Det var hur svårt som helst att hitta parkering i p-huset. 
 
Tänk att det är fredag idag.. Känns verkligen inte som det! :o
Please ;)

2013-12-25 @ 15:21:30 / Vardagsrapport

God Jul allihopa!

Jag vet att julen var igår men pga. allt julstök kunde jag inte blogga igår. Allt var kaos med mat, städning, klappar. När det var två timmar kvar tills gästerna kom började vi städa, ställa fram och göra iordning maten ^^ 
Men därför säger jag God Jul nu♥ Igår var jag glad hela kvällen men tvärr fick jag inte så mycket julkänsla fast tomten kom, klapparna öppnades och julmaten stod på bordet. Känns så onödigt att fira när man inte känner känslan, känns som om man kastar bort julen. Nu måste man vänta i ett helt år för att få känslan på nytt :( Men jag blev iallafall väldigt glad för allt jag fick ändå :)♥ Man blir ju alltid glad när man får något ;)
 
I år fick jag:
- Concealer
- Vit kajal
- Fondation
- Sminksvampar
- Lip Balm
- Värmeskydd för håret 
- Neverland (film)
- Gitarr
- Capo till gitarr
- Gitarrhängare
- Gitarr stämmare
- Tangle Teezer
- Tights
- Ett halsband
- En tröja
- En jacka
- Presentkort 400:-
- Presentkort 200:-
- Victoria Secret Body Mist
- Påslakan-set
- Fårskinns mössa
- Vantar
- Smartphone vantar
- 2-pack sockor
- 4 st PS3 spel
- Fotobok
- Armband
- Skumtomtar

2013-12-22 @ 18:11:21 / Vardagsrapport

Glad 4:de advent!♥

Idag är det den fjärde advent och det betyder att det är julafton om två dagar! Sjukt hur fort det gått.. 
 
Klockan 14.00 kom lite släkt från mammas sida och så hade vi adventsfika. Det blev kladdkaka med smak av pepparkaka, lussebullar, knäck, julgodis, pepparkakor och glögg. Glöggen var rätt god men kanske lite för stark... Bara jag som känner mig lite vuxen när man dricker glögg? ^^ 
Tyvärr kunde jag inte fota något under fikat eftersom jag inte vet vart min systemkamera... Men jag ska leta efter den imorgon så kanske jag får några bra bilder på julafton!♥
 
bilden är från när vi bakade lussebullar, bjuder på den idag :P
 
 
 

2013-12-20 @ 18:02:44 / videor

Snögubbe landet

Eftersom det inte är någon snö i år kan man göra en liten fake-snöstad


2013-12-19 @ 21:21:53 / Vardagsrapport

JULLOV♥

Idag var det sista dagen i skolan! Sorgligt med skönt. Det blev mycket kramkalas när vi slutade och jag kommer sakna alla så mycket!♥ Samtidigt är de skönt att få sovmorgon nu, att vila ut ordentligt :)
 
Idag har vi fikat, tittat på film, haft rast, haft frågesport och som vanligt har alla varit på toppenhumör eftersom det var sista dagen ;) Det är alltid så den sista dagen.
 
Jag har ju inte kunnat ta så mycket egna vinterbilder eftersom det inte är någon vinter här. Fan vad tråkigt att snön inte kolla i år, fast det kanske inte är för sent :) Hoppas inte det, snön bidrar så mycket julkänsla♥
 
här får ni en vinterbild som är tagen förra vintern♥
 

2013-12-18 @ 16:22:05 / Vardagsrapport

My little raindeer♥

Idag hade jag julpyssel och film som elevens val. Pyssel 9.00-11.00 och film resten av dagen. Vi slutade klockan två idag också, som vi gör imorgon också. Jag skrev igår på bloggen att vi börjar nio imorgon också men tyvärr börjar vi åtta :(  Men nu ska man inte tänka "Fy vad tidigt" utan "SISTA DAGEN, LET'S DO THIS" ;) 
 
Igår när vi kollade på Grinchen påbörjade jag en teckning med promarker pennor och papper. Jag hade dock inte röd, typ den färg som var viktigast.. :P Så pappa fick åka och köpa den till mig idag så jag kunde avsluta den :) 
 

2013-12-16 @ 19:32:46 / Vardagsrapport

Elevens val

Imorgon och på onsdag har vi elevens val dagar. Första dagen ska jag ha keramik och andra dagen ska jag ha julpyssel/film. Det var mina första val :) Vi börjar klockan nio tisdag, onsdag och torsdag. På torsdag slutar vi ju! Oh my god... Vad det här året har gått fort. Känns inte som om det var ett år sen jag satt hemma hos mormor på julafton och öppnade mina Justin Bieber biljetter ^^ Men nu är vi här igen och det är mycket som ska fixas. Julklappar, julmat, julgodis, pepparkakor, lussebullar, gran, pynt!♥ Dock är ju det mesta fixat redan som lussebullar och pynt :) 
Christmas234 | via Tumblr

2013-12-11 @ 17:58:00 / Vardagsrapport

11.12.13

Idag är det den 11/12-13, vet inte varför men det kändes bra att se det :) Har haft en kämpig dag eftersom jag varit så himla trött och haft rätt ont i huvudet. På första lektionen, som var spanska, var jag som en zombie... Höll på att somna varje sekund kändes det som :P Jag sov nämligen inte så bra inatt, vet dock inte varför.
 
Idag på musiken sjöng vi en massa jullåtar och det var så roligt!♥ Det var sista musiklektionen på länge :'( Min grupp ska nu ha hemkunskap nästa termin. På tal om nästa termin så är det ju dags för höstterminens betyg snart. Jag har fått veta mitt mattebetyg och ska få veta mitt engelskabetyg. Jag är inte nervös, det här kanske låter skrytigt men jag vet att jag inte kommer få F i något :) 
 
Imorgon fyller Lisen 5 ååååår!♥
Christmas Harry Potter

2013-12-10 @ 16:44:00 / Vardagsrapport

Chill dag ^^

Idag har varit den mest chill dagen eveeeer! Först på matten var det bara att jobba i matteboken som vanligt och det är ju inte så jobbigt. På svenskan kollade vi på film från början till slut, ändå hann vi inte se klart hela. Då såg vi klart den på nästa svenska lektionen som vi hade också. Egentligen skulle vi ha halvklass svenska och no men våran no-lärare var inte i skolan idag, därför blev det två stycken svenska lektioner. 
Spanskan var ju rolig. Vi lekte en lek som heter Fruktsallad då man blir tilldelad en frukt och sen finns det en stol för lite. Alltså behöver en stå i mitten och för att den ska få sitta säger den en frukt. Dom frukterna ska då byta platser och då kanske man hinner sätta sig osv osv..
Sen hade vi slöjd och ja, det är ju slöjd♥ Och gissa vad dagen slutar med? Fika på mentorstiden med 7b ^^
Väldigt enkel men rolig dag :)♥
 
Mamma och pappa ska dra iväg snart så party hos mig eller? Hahaha, nej verkligen INTE. Jag och Sabina ska åka till Thairesturangen och äta middag och jag planerar att rita någonting, myspys ^^
 Eye Art | The Eyes Have iT

2013-12-08 @ 20:46:01 / Dagens speciella foto!

Kände mig jul-inspirerad ;)

igår blev jag så sugen på att rita att jag bara slängde upp allt i sängen och bara skissade ner det första jag kom på♥
 

2013-12-08 @ 20:43:34 / Vardagsrapport

Skapa julgodis♥

Igår skulle mamma och pappa till några vänner till familjen och sova där men jag ville inte följa med så jag och hundarna åkte hem till mormor för mys och skratt. Först tittade mormor och jag på idol reprisen och hon blev lika chockad som jag blev i fredags att Kevin vann. Fast jag blev ändå inte chockad eftersom han verkar ha så mycket fans. Själv tycker jag han är bra men inte stjärnklass :) 
 
Idag så har jag gått till ica för att handla lite saker till julskapandet vi hade idag. Jag kan berätta att mina händer frös till is, alltså IS! Inte najs... Sen vid halv ett tiden kom alla barnbarn (alltså inte mina.. mormors ^^ mina kusiner och systrar) och pojkvänner till dom. Vi åt gröt till lunch och sen började alla skapa i hela köket. Några satt vid bordet, några stod vid spisen och några sprang runt och letade efter saker. Haha, mycket aktiva ^^ När allt var klart drack vi glögg, åt pepparkakor och senare kom det pizza :) 
 
den gröna är en shrek och den med kronan är en pingvin, hehee
 

2013-12-06 @ 22:19:32 / Vardagsrapport

Är på toppenhumör!

Idag har jag haft en sån bra dag! Jag fick A på båda delarna av spanskaprovet och full pott på begreppsförhöret i so, blev sååå glad! Kände mig duktig :) Jag tror det var mitt första A någonsin, eller kanske inte.. Aja, jag vet inte :P
 
Vi tittade på bio med skolan idag i det nya bibloteket. Det var inte hela skolan, utan år 7-9. Vi tittade på filmen Kon-Tiki, en film som är gjort 2012. Så den var inte så gammal. Den var bra, det var den.. Men lite, jag vet inte riktigt :/ Ologisk? Jag vet inte men den var rätt så bra :) 
Eftersom den filmen drog över halva tiden på idrotten blev det ingen idrott. Man fick antingen ha håltimme eller gå till bilden med killarna. Jag gick till bilden och jag kan stolt säga att jag snart är klar med min superman som jag ritar :D♥
 
Efter skoltid tillbringade jag med Gusten och Theo. Iallafall till klockan 17.00 :) Vi gjorde inte så mycket, kollade på en serie (The Walking Dead) :P 
När jag kom hem somnade jag nästan. Det gör jag nu också, är så himla trött! Men man måste ju få veta vem som vinner idol för fanken! hahah Jag har typ ingen aning... Jag hejade liksom på Erik och har gjort det hela vägen! Och sen åker han ut i semifinalen! :'( Vi får väl se allesammans!
 
SNART! Ja, snart är det jul! Eller ja, nu har ju den första snön för 2013 kommit! Klockan tickar och snart är det julafton! yeeeeeey♥ Det kommer nog gå väldigt fort dit. Var det inte första advent precis liksom?..
snow | Tumblr

2013-12-04 @ 21:32:22 / Vardagsrapport

Mössan säger allt

Hallu! Sitter och tittar på Greys Anatomy just nu, det är sååå bra!♥ Blir alltid så spännande och så :)
 
Idag har inte så mycket hänt. Men nu är den längsta skoldagen i veckan avklarad iallafall och den har till och med gått fort. Det är så himla kallt nu utomhus! Jag gillar inte min mössa så jag vill köpa en ny och alltså behöver jag åka till Täby någon dag meeeen jag vet inte vilken dag ^^ *puuuuh* tufft med planering haha.. En mössa kan nästan säga rätt mycket om en själv. Just nu har jag en grå helt vanlig mössa som ser lite "tuff" ut.. Nejmen jag vet inte hur jag ska beskriva den men jag trivs nog inte i den för att det inte känns som jag :)
Det är en sån fin känsla när man ser allt julpynt i centrum som hänger i taket, sitta på "staket" och ja, sånt♥
 
känn julkänslan som glider in med veckorna♥

2013-12-02 @ 20:36:00 / Vardagsrapport

December överraskning

Kommer ni ihåg att jag skrev något om en surprise som skulle komma 1:a december? Aa, det blev lite komplikationer.. Jag hade tänkt göra det eftersom jag trodde det var lätt, men nää.. Det var det såklart inte ^^ Haha, aja.
 
Har ni haft en bra dag? Det har jag iallafall. Måndagar är sega men rasterna i skolan är hyfsat långa och många ;) Vi har inga läxor så jag behövde inte ta med någon hem för att göra och därför kunde jag också vara med Gusten efter skolan :) Alex var med i ungefär en halvtimme men sen skulle han på träning. Jag och Gustav skulle baka bullar men så blev det inte... Ingen av oss visste hur man skulle göra ^^ Jag blev däremot helt proppmätt av att vara där. En toast, två och en halv clementin och två stora lussebullar..♥_♥ yummy..
 

Nu när jag kom hem tittade jag S05E03 och gissa om jag satt och grät? Grät hela avsnittet! Det avsnittet är tillägnat till Cory Monteith som dog den den 13 juli 2013. Han är huvudrollen i Glee vid namn Finn Hudson♥ Kommer sakna honom :'(♥