2012-06-28 @ 17:00:00 / Tidsinställt

Mycket affärer här!

Där är alltid lika kul att åka den här båten! Det finns massor av affärer, och jag älskar speciellt en! Taxfree shop♥ Där finns det äkta vit choklad, typ den godaste chokladen EVER! ♥.♥
(Tidsinställt)
 
 

2012-06-28 @ 16:59:00 / Tidsinställt

Båten som för mig dit jag vill♥

Nu är jag säkert på båten påväg till Finland! :D Längtar tills vi kommer fram! Men vi sover ju på båten och sen blir det en resa på fyra timmar från båten... o.o Kommer nog sova mycket på den färden mycket, som alltid ^^
(Tidsinställt)

2012-06-28 @ 14:19:37 / Roligt

Tut, Tut!

 Snart drar jag, mamma och pappa till båten. Vet inte riktigt när men snart! Kommer bli awesoooome :) Vi har VÄLDIGT mycket packning :P Men jaja, det gör väl inget..? 
Men ja, en sak är jag säker på. Hundarna kommer yla på båten om alla lämnar hytten.. Sååååå, vi får gå satt en stannar i hytten ;) Ha det bra mina vänner och kom ihåg att jag gjort massa tidsinställda!♥

2012-06-28 @ 10:01:14 / Roligt

Idag!

Idag åker jag till Finland! Coooolt!♥

2012-06-27 @ 13:15:01 / Vardagsrapport

Nu har jag ett problem, samma problem..

Förut när jag skulle till landet fick ju jag problem att packa :/ Men nu ska jag packa till Finland! Och jag ska vara där i 2 veckor! Tänk om jag glömmer nått viktigt? Hm... Vad ska jag ha med mig i bilen? Vi ska åka fyra timmars bil! Jag kommer nog på nått ;)

2012-06-27 @ 11:25:00 / Foton/Bilder

Bilder&text: Midsommar 2012

Dag 1 (Fredag)
 
När vi kom fram till landet stod mormor och Fredrik beredda att ge bärhjälp. Stefan sov när vi kom och Stina var uppe med Sonja, min nya kusin som är 5 månader. Min första uppgift var att passa henne och det gjorde jag mer en gärna! Nu är hon i det där stadiet där dom skrattar rätt mycket. Så hon var JÄTTE gullig!♥ Sandra och jag gick ut och plockade jätte mycket blommor för att göra kransar med och klä stången med! Men det blev ingen stor stång! Vi åt en god middag med lax, köttbullar, potatis, gulsallad, räkor m.m. Den dagen var det riktigt soligt också! På kvällen fick jag och Sandra åka tillbaka till Norrtälje för att hämta våra kusiner, Mimmi och Adam. Det var en färd på en timme med musikvolym på 40! 40 är sjukt högt kan jag säga dig, min vän! På hemvägen pratade vi väldigt mycket och allt! Vi träffas väldigt sällan liksom. När vi svängde in på våran lilla väg såg vi en bil bakom oss och då tänkte vi "Vem kan det vara som kör in här?" Och då var det Pierre! an skulle komma typ två på natten, men han hade sagt att han skulle sluta sent men han skulle egentligen inte det! 
Vi sov nere i Lillstugan, det var första gången för mig att sova där och det var hur mysigt som helst! 
 
Dag 2 (Lördag)

På lördagen vaknade vi i Lillstugan (Mimmi, Adam, Sandra, Pierre, jag) klockan 11.11. Fett med sovmorgon! Men ja, vi gick upp och åt frukost. Det var min medicin-dag så jag tog 5 tabletter och det var bläää! 
Vi hade femkamp på lördagen! Vi hade en gren som hette blinda apan.. Sen hade vi kasta stövel, plocka kottar och slänga kottar i eldstaden. Blinda apan, ja du kanske undrar vad det är.. Det är att man blundar sen så ska någon kasta något till en - som i det här fallet var en gosedjurs-apa - och det blir hur knasiga bilder som helst! Dom andra grenarna förklarade nog sig själva. Inanna vi skulle börja kom min syster Sabina och min kusin Nellie. 
Lagen va:
Nellie, Sabina, Sandra, Stefan, Fredrik.
Jag, mormor, pappa, Stina.
Adam, Mimmi, Pierre, mamma.

När Pierre hade räknat poängen satt vi oss och grillade i eldstaden. Det blev kycklig och sen alla rester från fredagen. När vi satt och åt läste vi upp resultatet vann mitt lag med en poäng! 
 
Dag 3 (Söndag - Dagen vi ska åka hem)

Den här dagen vaknade vi tidigare eftersom Sandra och Pierre skulle åka från landet tidigt. Eller det var jag och Adam som vaknade av att dom fixade och så. Den dagen hände det typ inget.. Förutom att jag mådde illa och spydde precis innan vi skulle åka hem... Ja, det var väldig jobbig resa hem kan jag säga dig! Men när vi äntligen kom hem satt jag vid toan..
 
Jag passar Sonja!
 
Glad att byta blöja!♥
 
Sandra och jag är ute och plockar blommor!
 
Vi sitter och klär stången!
 
Vi sitter och klär stången!
 
Vi har placerat våran STORA stång i en hink..
 
Outfit - Dag 1 - Till middagen
 
Outfit - Dag 2 - Femkamp - Dåligt väder
 
Chillar vid eldstaden!
 
Mys vid brasan!
 
Stefan, Fredrik och Sandra
 
Adam, Mimmi och Pierre
 
Planerar, Planerar!
 
Och Sabina fångar deeeeeen!!
 
Liiiiiiite för tidigt. :P
 

Batteriet i kamran tog slut, så jag har inga mer :( Men det blev en lyckad helg. Förutom det där med magsjukan! :{

2012-06-26 @ 22:09:21 / Vardagsrapport

Åt ett äpple!

Rolig information eller hur?!?! ^^ Haha nejmen jag åt precis ett äpple och det var asgott!

2012-06-26 @ 17:38:24 / Roligt

Dagens _______

Nu ska jag börja med något som jag kallar Dagens ______ :) Det är typ så att jag lägger upp dagens låt, skämt, bild, personlighet, instagram, blogg osv!  Jag kanske inte lägger upp varje dag men kommer göra det rätt ofta ;) Kommer göra det för första gången idag actually ;)
 
 

2012-06-26 @ 13:58:07 / Roligt

Tidsinställda!

Nu har jag gjort 4 tidsinställda inlägg! Det kommer 2 st på torsdag vid 17.00, ett 5/7 vid 19.00 och sen ett 12/7 vid 09.00.
Kanske gör fler tidsinställda så håll koll varje dag ;)

2012-06-26 @ 12:56:00 / Vardagsrapport

Finland på Torsdag!

Så här är det nuuu! På torsdag ska jag åka till mitt landställe i Finland! Har längtat dit så länge nu! Vi är där en gång om året liksom.. Men iallafall, jag kommer inte kunna blogga i Finland eftersom jag inte har nått internet där. Men varje dag i Finland kommer jag skriva lite kort på Word om vad jag gjort den dagen och sen lägger jag upp det när jag kommer hem ;) Det blir väl bra?

2012-06-26 @ 12:28:58 / Vardagsrapport

Slapp dag igår och idag!

Igår låg jag och mamma i soffan och slappade hela dagen, vi åt inget, men vi drack te :) Men det mättar ju inte så mycket :/ Idag blir det också slappdag förutom att vi ska till vetrenären med hundarna. Sabina kräktes igår efter hon kom hem från sitt sommarjobb och Nellie (kusin) kräktes inatt :(

2012-06-25 @ 11:08:00 / Vardagsrapport

Tänkte skriva låååångt!

Ja, det tänkte jag men det blir inte så.. Inte idag iallafall :( När vi skulle åka hem från landet igår spydde jag innan vi skulle åka :O Sen när vi skulle åka hade jag spytt två gånger. I bilen spydde jag var tionde minut ungefär :( När jag kom hem la jag mig på soffan men sen när jag spydde en gång till tog min syrra våran fatboy, en filt och en kudde och la inne på toan som jag fick lägga mig på. Jag låg på den tills klockan var ungefär elva..! Jag somnade liksom där inne då och då. Pappa kom och kollade till mig rätt ofta och när min mamma kom hem spydde hon också, så Sabina satt med mamma.
 
Jag har inte ätit på säkert ett dygn så jag är grymt hungrig!!
 
Nu har jag fått reda på att Sandra, Pierre, Mimmi och Adam också blivit sjuka :( Och mormor är dålig och pappa med.. Det måste varit något vi ätit på landet :/
Men vi får se när jag skriver om min helg ;)

2012-06-23 @ 17:00:00 / Tidsinställt

Haft en bra dag?

Det här tidsinställt men jag har det säkert bra just nu!
 
Men hur är det med dig?
Haft en bra dag? 

2012-06-22 @ 15:00:00 / Roligt

Glad Midsommar!

Just nu är jag nog på landet och det här är tidsinställt! :)
Men jag ville bara säga glad midsommar och jag har det säkert jätte bra nu!<3

2012-06-22 @ 08:31:34 / Roligt

Snart åker vi!

Snart åker vi till landet. Vi vaknade klockan halv åtta imorse och det var rätt jobbigt för speciellt mig.. Eftersom jag vaknade typ 11 igår kunde jag inte somna inatt, men jag somnade tillslut halv 1... :P 
 
Men jag har gjort några tidsinställda så kom ihåg att kolla in på bloggen idag och imorgon ;)

2012-06-21 @ 23:09:08 / Roligt

Landet

Jag kommer antagligen inte kunna blogga från landet så jag kan ju skriva lite vad jag vet vi kommer göra :)
Imorgon klockan 9 satsar vi på att åka, kanske blir lite senare, vet inte riktigt än. Det tar ungefär 1½ timme att åka upp dit för et ligger vid Grisslehamn. Imorgon kommer det bara vara Sandra (syster), jag, mamma, pappa, mormor, Fredrik (mormors man), Stefan (morbror), Stina (Stefans tjej) och Sonja (Stefans och Stinas lilla bebis, min kusin). Sen hundarna också (Lisen, Quinnie och Mitzi). Imorgon kommer vi bara fira lite med en stång och god mat. Fler kommer på lördagen nämligen. Då kommer Sabina (syster), Adam (kusin), Mimmi (kusin) och Pierre (Sandras kille). Det ska bli kul! Då kommer vi nog äta en god middag. På lördag kvällen ska tydligen Sandra och Pierre åka hem :(
 
Men det vi säkert kommer göra:
 
Fiska
Spela kort
Skratta
Äta gott
Umgås
Sola och bada (om det blir fint väder)
Slappa
Tända brasa
Mysa
 
 
Jag älskar att vara på landet för det är så mysigt där! Det ska bli så kul att träffa alla igen! Stefan och Stina bor i Göteborg så do träffar man inte ofta liksom, sen träffar jag inte Mimmi eller Adam heller ofta.
 
 
 

2012-06-21 @ 18:36:17 / Kort & onödigt

Duscha nu

Ska ta en varm och skön dusch nu :)

2012-06-21 @ 18:30:58 / Vardagsrapport

Ändrade planer!

Ja, faktiskt! Istället för att åka ikväll vid ungefär 10 åker vi tidigt imorgon :/ Tyckte det skulle vara bättre om vi åkt ikväll men jaja, det är ju inte så stor skillnad ;) 

2012-06-21 @ 14:39:21 / Vardagsrapport

Packa...

Det är alltid så jobbigt att packa. Jag vill liksom inte glömma något som jag vill ta med. Jag vet inte vad jag vill ha med och göra i bilden, kanske musik, skriva, spela? Vet inte! Jag har ju mobilen men det är fett dåligt internet så Spotify hackar liksom.
Önska mig lycka till med packningen ;P
 

2012-06-21 @ 12:30:35 / Kort & onödigt

Snabb promenad!

Nu ska jag och Jessie gå ut på en promenad med mina hundar :) Lite snabbt och onödigt inlägg bara :P

2012-06-20 @ 23:54:43 / Roligt

Biff & Potatis!

Haha! När Jessie matade mina fiskar precis frågade hon mig: Undrar om det här är biff och potatis för dom? (fiskarna)..

HAHA !

2012-06-20 @ 23:04:00 / Vardagsrapport

Paus från bloggen!

Asså jag ska till mitt landställe imorgon och där har jag inget internet, kanske på mobilen. Men därför kanske jag inte kommer blogga så mycket i helgen, kanske skriver vad jag gjort för speciellt men inte så långa inlägg tror jag :/ Men ja, då kommer jag hem på söndagen och är hemma måndag - onsdag. På torsdagen kommer jag åka till Finland där mitt andra landställe ligger :) Där har jag verkligen inget internet, om jag går in på mobilen kostar det otroligt mycket, så det kommer nog inte bli nått bloggande på rätt länge :/ Men fortsätt gå in på den för det kommer kanske något litet inlägg ibland, man vet aldrig! ;) 
 
Jag kan redan säga nu att jag kommer äta mycket munkar i Finland och ha kul! :D

2012-06-20 @ 18:14:33 / Roligt

Midsommar snart!

Snart är det midsommar, ja på fredag faktiskt! :D Fett kul, jag ska åka till landet med lite släkt och fira där. Vi ska ha en midsommarstång som vi kan dansa och hoppa runt ;) Det är så skönt att vara på landet, jag vet inte om vi åker imorgon eller på fredag till landet..? :o hehe.. 

2012-06-20 @ 18:11:06 / Kompisar

Badat och solat idag!

Idag har jag varit med Jessie och vi har gjort först den där videon och sen har vi badat ocg solat på bryggan :D Vi har haft det jätte kul, och varmt..! ;) Vi vaknade ungefär 11 och det var ju fett skönt att sova länge! Just nu har Jessie åkt till nån resturang för att äta med sin familj men efter kommer hon hem till mig och sover över inatt igen :D 

2012-06-20 @ 18:03:34 / videor

Jag och Jessica sminkar varandra!

 

2012-06-20 @ 14:04:58 / Roligt

Redigera video nu!

Nu ska jag och Jessie en video som vi har gjort och vi kommer lägga ut den sen ;) Ses!

2012-06-20 @ 00:55:18 / Vardagsrapport

Goodnight people!

Nu ska jag och Jessie sova, men först ska vi ju borsta tänderna och bädda sängen :) Det kommer säkert bli sjukt varmt men jaja, det är bara för att jag är så het!♥ Haha, nemen aa :P

2012-06-20 @ 00:20:00 / Foton/Bilder

Bilder: Sommaren skiner♥

©Tagna av Ellinor Ravelin©

Vilken bild tyckte du var finsast? 

2012-06-19 @ 23:54:25 / Roligt

Besöksrekord!

Idag har jag haft besöksrekord igen! Förra gången var det 52 stycken som var inne och nu är det.... 54! :D Två mer!♥ Tack allihopa för att ni kollar min blogg och läser den! ;)

2012-06-19 @ 22:47:47 / Frågor/Svar!

Frågestund, till er! ;)

Nu ska jag ha en frågestund till er! ;) Ni ska svara på ina frågor i kommentarerna!
 
1.Vad är ditt favoritdjur?
2.Gillar du skolan?
3.Om inte, varför?
4.Vilken är din favoritapp på din mobil?
5.Vad gör du på fritiden?
6.Vad för video tycker du jag och min kompis ska gör imorgon?
7.Vad har du för musiksmak?
 
 
Svaraaaaa på nuuuue! ;)<3

2012-06-19 @ 21:07:23 / Kompisar

Badet!

Nu har jag och Jessie badat och det var rätt kallt i början men sen blev det skönt! Jessie var rädd för att det skulle komma en stor fisk eftersom hon har blivit fiskrädd.? Men allting gick bra och vi drunknade inte ;) Jag prövade också mina nya simhandskar :D Det var fett kul/coolt! 
 
Nu sitter vi och chillar med musik av Jason Mraz. Jag har precis laddat in bilder från dagen och kommer lägga upp på bloggen sen ;) 

2012-06-19 @ 18:11:31 / Kompisar

Mat nu, sen bada!

Nu är ju Jessie hos mig som man nog fattat. Vi har bytt om till bikini och ska bada. Men först ska vi äta mat, när nu det blir? I´m starving! :P Men iallafall, vi ska bada efter maten och det ska ju bli kul.. eller? :o Tänk om det är svinkallt?! :O Eller om det finns en haj som vill äta upp oss?! :O Vi får se hur det blir, bloggar mer sen! ;)♥

2012-06-19 @ 14:25:59 / Tråkigt

Uttråkad...!

Snart kommer Jessie men just nu är jag sjukt uttråkad! Jag lyssnar liksom bara på musik och... VÄNTA! Jag kan måla naglarna :D Byee!!

2012-06-19 @ 12:58:08 / Kompisar

Lite ändringar..

Haha, ja.. Egentligen skulle jag dra till Jessie idag och sova över där, men det kom LITE problem mellan.! Okej, så här var det. Vi har tre bilar, en som mamma har åkt till jobbet med, en som min syrra åkt till jobbet med och sen en som är pappas. Pappa skulle skjutsa mig med den vi hade idag, men den gick sönder på nått sätt! :O Så antingen skulle jag få ta bussen som går tre ungefär eller vänta tills mamma kommer hem och kan köra mig. Och hon kommer liksom hem tre också. Då tyckte jag att det skulle bli försent, men då kom Jessie på att hon skulle kunna ta bussen till mig som går 20 över 2 (den bussen jag tar hem från skolan). Så hon kommer till mig vid tre ungefär. Jag kommer nog gå och möta henne vid busshållsplatsen :) Så då kommer hon hem till mig och sover över till imorgon! :D 

HAHA !♥

2012-06-19 @ 00:06:16 / Vardagsrapport

Sova, eller?

Haha, kanske ska sova nu..? Alla i huset sover förutom jag, jag chattar med några kompisar :) Men ska snart sova tror jag, det börjar bli scary.

2012-06-18 @ 22:01:00 / Foton/Bilder

Bilder: Djur och natur

©Tagna av Ellinor Ravelin©
 
Vilken bild tyckte du var finsast? 
 

2012-06-18 @ 13:56:14 / Vardagsrapport

Bilderna

Jag lägger upp bilderna jag tagit sen ikväll. Det blev väldigt fina bilder, jag har en systemkamera (Olympus) och det blir väldigt fina bilder med den liksooom! ;)

2012-06-18 @ 13:54:39 / Kompisar

Hanna snart!<3

snart kommer Hanna till mig och det ska bli kul för vi har inte träffats på jätte länge. Asså inte så här göra något :/<33 Har saknat henne otroligt! MEN SNART ÅKER VI JU TILL FINLAND OCH DÅ FÅR VI VARA MED VARANDRA MYCKET!! :D :D :D <3 :D :D :D <3 :D :D :D


2012-06-18 @ 10:56:39 / Vardagsrapport

Tänkte gå ut snart

Snart ska jag gå ut och fotografera! :D Men det som håller kvar mig inne är att Niall i 1D är med på en twitcam med sin kompis...! Känner att jag vill gå ut nu men jag vill kolla klart, men när kan det här vara klart då liksom?!

Jarr, jarr, snart blir det att gå ut! ;)

2012-06-18 @ 09:14:00 / Foton/Bilder

Bilder: Fogdö♥

©Tagna av Ellinor Ravelin©
Min fina, gulliga mormor♥
 
Snacka om fin solnedgång!♥
 
©
 

2012-06-18 @ 08:43:33 / Vardagsrapport

Ladda över bilder!

Nu ska jag ladda över bilder från min lilla kamera och min systemkamera. I den lilla har jag rätt många foton från landet som jag helt glömt bort! :O Lägger upp några sen, det är mest på Lisen

2012-06-17 @ 21:57:40 / Kort & onödigt

Sitter i fönstret och chillar ^^

Nu sitte jag i mitt stora fönster och chillar ^^ Fett skönt! Och så kan man se ut i fönstret och drömma sig bort, det är amazing♥

2012-06-17 @ 21:02:55 / Roligt

Besöksrekord!

Idag har jag haft besöksrekord på min blogg! Jag har haft hela 52 besökare!! :O♥ Tack alla små söta våfflor som varit inne!!♥♥♥ Gå gärna in lika ofta på min blogg ;P

2012-06-17 @ 20:05:00 / Foton/Bilder

Bilder: Linne och topp

När jag shoppade i torsdags köpte jag ett linne och en topp man kan ha under! :D


(byxorna är gamla)
Linnet - Gina Tricot
Toppen - Gina Tricot

2012-06-17 @ 19:54:00 / Foton/Bilder

Bilder; Agnes kalas!

Tog inte så många bilder men några ;)
Agnes♥
 
Märta♥
 
 
Leo♥
 
Tobbe (min morbror) och Agnes♥
 
Mormor fick en kompis när hon fikade♥


©Tagna av Ellinor Ravelin©

2012-06-17 @ 18:42:00 / videor

Sjukt!...

 
 
Får hon någon luft?....

2012-06-17 @ 11:40:20 / Roligt

Agnes kalas!

Idag ska jag på min kusins kalas! :D Hon heter Agnes som man kanske förstod med rubriken men aja ;) Hon fyllde egentligen år i onsdags (13/6). Hon fyller 7 år och ska börja ettan.
Hon är egentligen adopterad och har varit här i 6 år men såklart älskar jag henne lika
mycket som en "riktig" kusin!♥

2012-06-17 @ 11:36:52 / Vardagsrapport

Goodmorning!

Nu har jag, mormor och mamma ätit. Jag har suttit och rensat mina bilder, har liksom inte roterat dom eller blablabla ;P Därför gör jag det nu! Men det är så kull att se bilderna man tagit för då kommer man liksom ihåg vad man gjort den sommaren, den dagen eller vart man var! Så det är kul. Kanske kommer lägga upp massor av random bilder sen, eftersom jag hittat väldigt många fina/roliga :)

Inatt sov jag väldigt gött! Förutom när Mitzi behövde komma upp i sängen, hon man inte hoppa upp själv efter en sak som ände när hon var liten så hon står och skäller lite tyst och dovt..

2012-06-16 @ 23:20:01 /

♥Systrar♥

Systrar..♥ Jag har systrar, det är dom som ställer upp för än, förstår en och är dom man verkligen kan lita på.♥ Många syskon kan bråka, men nej, det gör inte vi.♥ Kanske små tjafs om vilken film vi ska ta, men inte stora bråk.♥ Att ha en syster kan vara en av det bästa sakerna med livet.♥ Dom älskar en för den man är och dömmer en inte så fort man råkar göra något fel.♥ Dom hjälper en med sina problem, står på ens sida och hoppas med en.♥

Det ända jag kan säga är att jag älskar er så himla mycket och skulle inte klara mig utan erat stöd!♥
♥♥JAG ÄLSKAR DIG, SABINA RAVELIN!♥♥
♥♥JAG ÄLSKAR DIG, SANDRA RAVELIN!♥♥
♥♥♥♥♥KOMMER ALLTID GÖR DET!♥♥♥♥♥

2012-06-16 @ 21:22:35 / Roligt

Summerburst på tv!

Jag och mamma sitte roch kollar på det nu! OCH JAG SÅG PRECIS MINA SYRROR!!!!! FYF***N VAD GLAD JAG BLEV, VET INTE VARFÖR MEN JAG BLEV DET! FATTA ATT MINA SYSTRAR HAMNADE VID EN GUBBE SOM HÅLLER I EN KAMERA AV TYP 20 000!
Måste lugna mig nu :P Nemen fett cool musik och det är så kul att se alla som VÅGAR dansa. Mina systrar är sånna som verkligen inte bryr sig om nån tycker dom ser knäpa ut och ger gärnet!

2012-06-16 @ 13:49:00 / Vardagsrapport

MÖBLERAT OM!

HAHA ! Ja, nu har jag och Ebba möblerat om helt i mitt rum! Det var sjukt jobbigt men kul också :) Orkar inte beskriva det för jag är helt slut... Men det blev jätte fint iallafall♥

2012-06-16 @ 09:08:41 / Vardagsrapport

Vaknade precis

Jag vanade för ungefär en halvtimme sen och nu har Ebba också vaknat. Vi ska nog äta frukost snart :) Igår somnade vi 00.20 ungefär. Har inte så mycket at skriva förutom att jag ska till mormor idag för pappa ska typ ha några killkompisar här :P Så mamma och jag sovr hos mormor.

2012-06-15 @ 17:12:06 / Kompisar

Ebba♥

Nu är jag med Ebba och vi chillar mest! Hon ska som sagt sova över här och det ska bli awesome nice!♥ Vi ska vara up all night! ;) Med gosid, snacks, dicka och kanske en mysig film! Hon har gjort en fiskbens-fläta i mitt hår :)

2012-06-15 @ 12:52:48 / Kompisar

Ebba snart!♥

Snart kommer Ebba och hon ska sova över här :D♥ Ska bli kul! bye♥

2012-06-15 @ 09:14:10 / Outfit!

Outfit idag!

Det här är min outfit idag! :)

2012-06-15 @ 09:12:00 / Foton/Bilder

Bilder: Random pics

©Tagna av Ellinor Ravelin©
Himlen♥
 
My eye♥
 
 

2012-06-15 @ 08:38:00 / Foton/Bilder

Bilder: Skolavslutningen!

Dom flesta är åt fel håll.. Men nu får vända på datorn lite ;)
©Tagna av Ellinor Ravelin©

Kladdkakan jag åt :P
MÄÄ-Joel :)
Asså den där krantsen(staving?) är med riktiga blommor!
Ida och jag♥
Så fina!♥

2012-06-15 @ 08:20:22 / Outfit!

Outfit: Skolavslutning!


2012-06-15 @ 07:59:31 / Roligt

Överför bilder och videos nao!

Nu överför jag bilder och videos från min mobil till datorn. Jag kommer lägga ut min outfit från skolavslutningen och sen min outfit som jag har idag :) Sen kanske jag lägger upp lite coola/roliga/random foton från mobben.
P.S
Kommer lägga ut lite bilder från skolavslutningen också ;)

2012-06-14 @ 23:10:57 / Roligt

Skypar med Axel och Theo!

Nu sitter jag och skypar med Theo och Axel :) Vi har skypat ett tag i och för sig men jaja :P Jag lyssnar på musik också. Min familj har gått och lagt sig så jag sitter själ vvaken i vårat stora hus, fast det gör inget för mig ;)

2012-06-14 @ 22:21:26 / Frågor/Svar!

Frågestund!: Svar!

Nu ska jag svara på frågorna!

Kan inte du göra en sminkvideo någon gång?
Kanske.

Kan inte du göra en hårvideo någon gång?
Kanske.

Kan du göra en video där du pratar om dina närmsta vänner?
Kanske.

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Vatten, mat och en kompis.

Vad vill du bli när du blir stor?
Jag skulle vilja jobba med djur, musik eller att fotografera naturen.

Hur tycker du en drömprins ska se ut?
Äm? Vet inte.

Tycker du att du sjunger bra?
Vet inte.

Vad är din favoritmat?
Thai kyckling och nudlar.

Vem är du kär i?
Det vet jag faktiskt inte :/

Vill du ha ett körkort? Och då varför?
Ja, det vill jag. För att då kan man ta sig vart man vill.

Hej. hur stor är din BH-storlek? du kan PMa mig om du inte vill ha det offentligt :)
Privat.

Hej det är jag igen:) kan jag inte få veta din BH-storlek snääälllaaa :)
Men! Privat!

Vad skulle du göra om din "drömprins" skulle kyssa dig i den åldern du är i nu?
Om det skulle vara min drömprins skulle jag väl bli glad och "besvara" kyssen.♥

Det där var ju kul! Men dom flesta frågorna är från mina killkompisar :P

2012-06-14 @ 21:54:49 / Frågor/Svar!

Frågestund!

Nu ska jag ha en frågestund igen :D Det var roligt liksom! Så fråga på nue!!

2012-06-14 @ 19:24:00 / Vardagsrapport

Dagen: Sommaravslutning!

Det började med att vi skulle sätta oss och "leka". Vi körde en lek där man fick en bokstav så skulle man komma på t.ex en stad på den bokstaven. Vi hade en stad, ett land, en lärare i skolan, en växt och en sport. Medans vi körde det där hade jag otroligt ont i magen så jag typ inte kunde andas! Så jag gick ut i kapprummet och ringde min mamma. Vi pratade lite och jag andades djupt ut och in. Jag var utomhus och pratade. Men sen gjorde det bara lite ont, så jag gick in igen. Då gick det lite bättre. Vi (Jag, Felicia, Gustav, Theo, Julia och Joel.H) förlorade mot alla.. Men det gör inget. Sen gick vi till aulan för att sjunga och lyssna på några som skulle sjunga/spela piano. Joel.W från min klass spelade piano och han var gryyyym!! Kanske, men bara KANSKE, lägger upp en video. Nessa, Jessie och Carro sjöng. Dom sjöng Payphone med Maroon 5.
När vi kom tillbaka till klassrummet var föreldrarna där. Det var rätt fullt så vi "elever" satt på våra platser och dom flesta föreldrar stod vid väggen. Jag satt och pratade med Joel.H mest, sen pratade jag med några till såklart. Vi åt tårtor och vi hade minst tio tårtor!
Efter fikat gick vi ut till ängen. Klassen stod med varandra och föreldrarna stod någon annanstans. Vi tog massor av fina foton med kompisar och sen lite random. Sen höll rektorn tal och niorna kom ut för att få rosor. Det gick rätt fort! När vi kom tillbaka till klassrummet skulle vi få "diplom" om att vi klarat femman. Jag glömde att krama Olle hejdå, men jag träffar säkert honom nån gång igen.
Sen slutade vi och jag åkte hem med mamma och pappa! Jag och mamma skulle bara hem och sen skjutsade mamma mig till Sandra. Sandra och jag gick till Väsby Centrum för att äta och shoppa. Jag köpte en virkad tröja, en topp att ha under och en bikini del. Sen åkte jag och Sandra och fikade hos mormor, där var min andra syrra - Sabina - som jag åkte hem med.

2012-06-14 @ 11:39:41 / Vardagsrapport

Sandra♥

Nu är jag hos Sandra och vi ska snart dra till Väsby Centrum! Jag har fortfarande på min klänning och så satt alla kommer ba kolla på mig och ba: Gud vad fin hon är!!♥

Haha, nej skojade lite där va ;)

Vi ska fika och kanske köpa nått, venne :)

2012-06-14 @ 11:37:26 / Roligt

Nu är jag klar med den här terminen!! :D

Jaa! Nu är jag klar! Äntligen! Vi har fått ett diplom som bevis på att vi gått ut 5:an ;) Haha :P Men aa, vi har tagit massor av foton och jag kommer lägga ut sen. Jessie tog massor av fina foton och jag ska fråga om hon kan kopiera dom och lägga in på ett usb-minne som jag kan få :) Men jag har på min mobil, så kommer lägga upp några från den ;)

2012-06-14 @ 07:32:43 / Vardagsrapport

Nu drar jag!

;)

2012-06-14 @ 06:30:46 / Vardagsrapport

Snaart!

Snart gäller det! Snart slutar jag! Fast först kanske jag ska komma till skolan.. Hehe..
Men nu har jag vaknat och ska fixa mig och äta och så. snart kommer Jessie logga in på skype så vi kansnacka ;)
Vilken ordning jag ska fixa mig:
  • Sminka mig.
  • Äta.
  • Be min syster fixa mitt hår.
  • Borsta tänderna.
  • Ta på mig klänningen.

2012-06-13 @ 22:10:21 / Vardagsrapport

Godnatt!

Ville bara göra ett kort litet godnatt-inlägg! :) Ska sova nu och få min skönhetsömn tills imorgon ;)♥ See ya!

2012-06-13 @ 20:55:06 / Roligt

Tröja av Sandra & Pierre!♥

Sandra och Pierre har varit i Turkiet och där hade dom det väldigt trevligt verkade det som! Men jaja, det jag skulle komma fram till :P Jag fick en tjock-tröja av dom som var ascool och jag lovar att det kommer bli min favvo♥
Kunde inte vända på den.. Men såå snygg tycker jag!

2012-06-13 @ 20:23:52 / Vardagsrapport

Fett chill dag ;)

Idag har det varit en rätt rolig dag! :D Vi har gått tipsrunda, haft mycket rast, fick glass, städade och gjorde lite minnen ;) Imorgon ska vi sluta skolan! Asså jag kan inte fatta det här! Aaah! Okej, nu ska jag lugna mig :P Vi kommer ha typ 10 tårtor imorgon!! :O
P.S
Jag lägger ut bild imorgon på klänningen ;)

2012-06-12 @ 20:48:14 / Vardagsrapport

Varit ute!

Idag har jag varit med Jessie, Alex, Axel och Theo :) Vi har haft awesome! Först var vi hos Alex och dom spelade när vi kom, men sen blev det lite skjuta med leksakspistol, gå runt, skratta och ha kuul! :D Sen gick vi till centrum och killarna köpte godis, förutom Theo då. Men vi fick smaka :) Sen har vi träffats och blablabla! ;) Men nu ska Jessie skriva på sin blooooogg!
Resultat av dagen: Rolig :D

2012-06-12 @ 07:19:45 / Vardagsrapport

Ligger och är slapp nuuu!

Ligger i min säng och slappar. Jag har redan fixat mig och så för jag skyndade mig lite med det, vet inte varför men det gav ett bra resultat. Att jag får slappa i sängen. Fan vilken stor geting som precis kom in! HJÄÄÄÄLP!!!!


2012-06-12 @ 07:17:49 / Kort & onödigt

Blodprov i fingret :(

Ska ta blodprov i fingret idag vid 11 typ för att dom glömde det igår -.-'


2012-06-12 @ 07:16:44 / Roligt

Sova över hos Jessie!

Idag efter skolan ska jag sova över hos Jessie för mina föräldrar ska på nån Gröna Lund konsert som jag inte vill hänga med på. Så efter skolan ska jag till Jessie och sen sova där! :D Fast först är det jö självaste skolan..


2012-06-11 @ 20:29:04 / Kort & onödigt

Asså fiiiint!

Asså snacka om att man blir sugen på att åka på utomlands!♥

2012-06-11 @ 18:03:36 / Vardagsrapport

Veckan!

Det här är min fina vecka!
(skolan)
Idag: Yrkesdag, vi har lyssnat när några berättat om sitt yrke, kollat film och träffat en polis.
Tisdag: Yrkesdag, antagligen lite samma saker som måndagen.
Onsdag: Städdag, vi ska städa ur lådor osv.
Torsdag: SKOLAVSLUTING!!♥♥
(fritiden)♥
Idag: Tog blogprov efter skolan och sen åkte jag hem.
Tisdag: Jag ska vara med Jessie och vi ska väl göra något kul! ;)
Onsdag: Vet inte..
Tordag: Vet inte..
Fredag: Kanske vara med Ebba!♥

2012-06-11 @ 16:21:57 / Vardagsrapport

Skypar med Alex!

Nu istter jag och skypar med Alex. Jessie, Theo och Gurra är hemma hos Alex och dom spelar typ :P Skulle vilja vara med dom men det är ju lite svårt aftersom jag bor ute på "landet". Det finns ett sätt men jaja :) Kanske imorgon, då ska jag vara med Jessie♥ Fast dom kanske inte vill imorgon..?

2012-06-11 @ 09:40:41 / Vardagsrapport

Polisen kommer snart!

Idag och imorgon ska vi ha temat yrke i skolan.. Låter lite boring men men. Joel.W's pappa och Olles mamma har kommit och berättat om sitt arbete :P Det var väl.. kul! Snart kommer polisen, eller dom kommer till parkeringen så vi får gå ut dit :) See ya!


2012-06-10 @ 21:52:37 / Frågor/Svar!

Frågestund!: Svar!

Nu ska jag svara på frågorna!

Vad vill du bli när du blir stor? Och varför :)
Jag vet inte riktigt vad jag vill bli men jag vill börja jobba med djur eller något med musik kanske.

Om du var TVUNGEN att bli ihop med en i klassen vem skulle det vara då?
Helst ingen... Men om jag MÅSTE blir det nog Joel.H x)

Hur många husdjur har du haft?
Minst 8 st tror jag. Men kan vara mer.

Vad är din största rädsla?
Att bli sårad eller att nån jag älskar ska bli sjuk/sårad/må dåligt av något.

Tillsammans med någon?
Nej, inte just nu. Men har varit.

Favoritfärg?
Grön & Blå!

Hur lång är du?
Ungefär 145 cm.

Går du i någon sport?
Nej.

Vad är det bästa med att blogga?
Att man får dela med sig med andra vad man gör och sånt.

Hur många unika besökare har du på en dag?
Äm.. Hm... Ungefär 10 st.

Har du färgat håret någon gång?
Ja, det har jag.

Husdjur?
Ja, 2 hundar, en katt och två akvarium.

Vad e så bra med 1D? ''dom har pengar''
Nej, det är inte det som är bra med dom! Dom är bra på att sjunga, har bra personligheter och är snygga ;)

Har du hånglat med någon?
Nej, det har jag inte.
Om du har det, vem?
--------------------------

Popcorn VS Chips?
Chips

Favorit dryck?
Äm... det vet jag faktiskt inte.

Vilken BH-storlek har du?
Privat.

Vad skulle en kille ha som du skulle bli kär i?
Han skulle vara förstående, inte bli jätte lätt avundsjuk, söt/snygg/gullig, underbar personlighet och ett fint leende!♥

Vad skulle du helt vilja göra på din första dejt; Kolla på bio eller hänga hemma hos honom med en film och snacks?
Hm... Svårt, man jag tror jag skulle vilja titta på film hemma hos honom.

Är du kär i nån just nu?

Den frågan kan jag faktiskt inte fråga på, inte för att det ä'r privat men för att jag inte vet.

Vilken vän/bästis skulle du inte klara dig utan? Och varför?
Det vet jag faktiskt inte, för jag äslar alla mina bästisar så mycket!♥

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Ett fint hotell :P Nemen jag skulle ta med vatten, mat och One Direction♥

Kan du göra en video någon gång?
Ja, det kanske jag kan. Har inte gjort det eftersom jag tycker jag "låter så konstigt på videos.

Gillar du att shoppa med en kompis?
Ja.
Gillar du läxor?
Äm.. Nja, det är ju bra eftersom man lär sig saker men dom är jobbiga.

Vad är ditt favorit ämne i skolan förutom bild?
Hehe, du visste att jag hade det :P Då är det musik.♥



Det där var väl kul! :D Skla göra mer sånna ;)♥






2012-06-10 @ 20:06:01 / Frågor/Svar!

Frågestund!

Nu ska jag ha min första frågestund! Kommentera frågor, så svarar jag på dom i ett inlägg sen! ;)
Fråga på nu!!

2012-06-10 @ 17:44:18 / Kort & onödigt

Ätit ;)

Nu ska jag göra mat till hundarna och sen ska jag duscha ;) Ville typ bara skriva det lite onödigt kort sådär :P

2012-06-10 @ 15:28:01 / Vardagsrapport

Rusta :)

Nu har jag och mamma varit på Rusta. Det var rätt kul! Vi hittade lite saker och ting ;)
Vi köpte (som liksom jag använder):
Ett agility hinder, man ska hoppa igenom en ring som är i luften.
En låda men Englands flaggan på.
Sen handlade vi mat :) Vi ska äta grillad kyckling med potatissallad eller pasta :D Mums, älskar det!♥

2012-06-10 @ 14:58:30 / Roligt

Nu är designen klar!♥

Nu har Ebba gjort klart designen och jag älskar den! Den är sjukt fin!♥ Tack så jätte mycket Ebba! ;)
EBBAS BLOGG! ----> 


2012-06-10 @ 11:19:59 / Roligt

Ebba fixar!

Nu håller Ebba så och fixar en mall till min blogg. Den kommer säkert bli helt amazing! För hon är den bästa jag vet som kan fixa bloggar!

2012-06-09 @ 20:12:51 / Roligt

Helt grymma! :D

------>

Nu har jag varit på "konsert" och dom var helt grymma! Det var egentligen en välgörenhets festival men mat som mman kunde köpa, godis-hjul och en liten konsert, alltså den jag skulle kolla på! ;) Ma iallafall, dom var helt grymma, kan tyvärr inte lägga upp videon men det var rock/blues.! Efter var jag typ döv men det vr det värt det ;)

2012-06-09 @ 18:19:34 / Roligt

Konsert, typ :P

Nu är jag och mamma vid Tibble skola och ska lyssna på när Kasper ska spela med sitt band typ :) Det är ett skolband. Kasper är Hannas (Hanna, min bästis) bror. Hanna och hennes mamma ska också komma och lyssna, sen Sabina också då ;) Det kommer nog vara helt awesome för han är awesome på gitarr och då blir det awesome!! ;)


2012-06-09 @ 14:54:45 / Kompisar

Sofia♥

Nu är jag med Sofia och det har jag varit ända sen morgonen eftersom hon sovde över :) Men vi har varit ute, läst Julia, snackat och skrivit en lista på vad jag ska göra på sommarlovet ;) Jag brukar vara rätt uttråkad på sommarlovet, men det här lovet ska jag göra saker! Men iallafall, igår fick jag veta att Sofia är en Directioner och det blev jag väldigt glad för :D Så nu sitter vi och lyssnar på Moments som One Direction gjort cover på♥

2012-06-09 @ 10:49:00 / Foton/Bilder

Bilder: Första doppet :)

Igår så badade ju jag och Sofia och vi tog massor av foton men jag orkar inte lägga upp alla, men här kommer några :) Jag kan säga att det var kallt i början men blev skönt sen ;) -------------> Bada!
©Tagna av Ellinor Ravelin©
 

2012-06-08 @ 16:35:42 / Roligt

Första badet!

Nu ska jag och Sofia gå och bada i sjön! Det blir första badet (i en sjö) för mig i år! Hoppas det inte är för kallt..


2012-06-08 @ 16:06:00 / Foton/Bilder

Bilder: Naturen i stillbild

Här kommer bilder från min dag på Naturhistoriska museet!
Läs om dagen här ----> Fritt på museet
©Tagna av Ellinor Ravelin©
(Joel med sin älskade pingvin♥)(M, för määköörvarna!♥)(Naaw♥)(COOL!!!♥)

2012-06-08 @ 15:43:27 / Kort & onödigt

AAH! Spindel!

När jag var i köket var det en spindel som hängde och dinglade över mig! :O Jag hatar spindlar! :mad: Usch!

2012-06-08 @ 15:42:20 / Vardagsrapport

Cosmonova! :D

Cosmonovan var bra, men dom flesta höll på att somna :P Och vissa somnade faktiskt.. Jag satt med Jessie, Joel och Nessa (mää-gänget). Vi fick se The Last Reef. Den var cool men lite tråkig :)

2012-06-08 @ 15:39:48 / Vardagsrapport

Fritt på museet :thumbup:

Jag trodde ju att jag skulle missa det men nej, det gjorde jag inte! Jag kom till och med före min klass till museet. En halvtimme för tidigt.. Så jag och pappa fick sitta i den där heta bilen och vänta i en timme.. Men iallafall så missade jag inte det :D Så jag fick gå och mää:a med mitt määköörv-gäng ;) Vi gick lite här och där men Joel gick typ as snabbt :O Vi ba: Joel, vi har inte jätte bråttom! :P Men när vi kom till pingvinerna blev Joel väldigt glad..? Av e konstig anledning ÄLSKAR Joel pingviner :) Jag gillar mest att gå och kolla bland däggdjuren! :D Jessie gillade mest den där stora valen. Vi stannade inte så mycket och kollade på däggdjuren för dom andra tyckte att man sett dom så många gånger :( Men jaja.

2012-06-08 @ 15:32:40 / Vardagsrapport

Kämpig väg hem! :thumbdown:

Ja, det var en kämpig väg hem idag.. Jag hade skavsår, det var varmt och man var trött från allt idag :P Nu har jag bytt kläder till sommar-kläder och jag har ätit. Jag lyssnar på musik och ska snart möta Sofia. Hon ska sova över hos mig och vi kanske ska ta ett dopp i sjön..! Men bye,bye!

2012-06-08 @ 07:44:36 / Roligt

Fint uppvaknande!

På morgonen ringde min väckarklocka halv 7. Stängde av den snabbt och somnade om på en minut.. Efter nån minut får jag typ 5 mess. Då var det mitt fina, snälla lilla gäng kallade määköörvarna som smsade mig.. Vi smsar i grupp. Och dom ba vad gör alla?
Joel: äter frukost
Nessa:______
Jag: va fan! Jag sover!

Men sen kunde jag inte somna om så jag smsade med dom ;)


2012-06-07 @ 21:53:56 / Vardagsrapport

Sabina åkte :(

Sabina - min syster - åkte precis till min mormor för hon ska sova där. Fin information va.?
Nu sitter jag och min fina far i soffan, han kollar nån film och jag sitter vid datorn. Min mamma är i Bratislava med sitt jobb och hennes mobil funkar typ inte :( Men hon kommer hem på lördag igen ;)
Imorgon ska vi till Naturhistoriska Riksmuseet med klassen, men jag ska till en "speciell" tandläkare som ska kolla satt mina käkar är okej (fall jag har inflammation i käklederna..) Så jag missar halva dagen tyyp :( Den roligaste delen av dag..! :( Det jag missar är när vi ska få gå fritt och kolla på saker, den delen jag inte missar är när vi ska äta matsäck, kolla på cosmonova och åka hem ;)

2012-06-07 @ 16:40:57 / Vardagsrapport

:)

Asså jag har alltid svårt att skriva rubriker..
Men iallafall. Idag har jag haft en bra dag :) På matten fick vi lyssna på musik och träna gånger eftersom vi ska ha ett litet test i det nästa gång det är matte. Sen var det lunch (spagetti & köttfärsås). Det var rätt gott! Sen no. På no:n fick vi glass och körde en lek. Killarna mot tjejerna, tjejerna mot killarna ;) Det blev oavgjort.. Men vi skulle vunnit ;) Sen var det en liten rast och efter var det bild. På bilden satt jag med Jessie, Joel, Joel och Vanessa♥ Schyssta polare asså :P Men vi sjöng, ritade och skrattade tillsammans. Vi har rätt kort bild lektion - som jag tycker är dåligt eftersom det är mitt favvoämne - så efter en liten stund skulle alla gå.
Vi smsade hela vägen hem och så. 
Men nu kollar jag på tv och ska gå in och kolla twitter :)
Mitt namn: @ellinor_ravelin
https://twitter.com/#!/ellinor_ravelin

2012-06-06 @ 19:47:09 / Vardagsrapport

Skola imorgon..

Jupp, imorgon är det skola och det ser jag verkligen fram emot! Äm..Ja, verkligen...
Nejmen, undrar om vi ska göra något speciellt imorgon.? Det är så konstiga dagar nu i slutet så jag kommer inte ihåg vilka dagar det är vanliga dagar i skolan..`Hehe´ Men iallafall, imorgon är det torsdag och jag ska nog inte göra något speciellt. Kanske vara med nån kompis eller nått. Nu kollar vi någon konstig film? Men bye,bye now!

2012-06-06 @ 11:46:30 / Ritat!♥

Ebba idag = 12 ÅR!! :D♥

Jaaa, idag fyller min halvkusin 12 år! :D♥ Grattis till henne!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg ;)

2012-06-06 @ 10:44:21 / Tråkigt

Handleden..

Nu har jag asont i den och kan nästan inte röra den :( Mamma har lindat in den i bandage nu så jag inte kan röra den så mycket. Jag tog ju spruta i den men jag tror att det är så att jag har belastat den för mycket lite för tidigt, men vi får se om den blir bättre ;)

2012-06-05 @ 22:42:10 / Vardagsrapport

Kvarnbadet!

Idag var klassen på kvarnbadet men jag var inte med på det eftersom jag hade tagir sprutor. Jag stod och hejade på dom som simmade ;) Jag fick massor av nycklar och telefoner att passa :P Och jag fick inte gå till skolan förens alla tagit tillbaka sina saker.. Men det gick rätt bra, för jag gav alla sina saker och killarnas grejer, ja, dom var rätt snabba ut liksooom :) Jag gick med Ida, Fia, Gustav, Theo, Oskar och Olle tillbaka. Vi stannade i några lekparker på vägen :) Mihihi..! Vi hade ju ändå bara lunch efter så.

2012-06-05 @ 14:26:04 / Vardagsrapport

Blodprov

Snart ska jag ta blodprov och jag är RÄTT spänd.! Nu sitter jag i kapprummet med Jessie. Vi ska hämta henne efter vi har handlat och jag tagit blodprov :) Sen ska hon sova hos mig<3 Skriver om dagen sen från datorn ;)


2012-06-05 @ 13:02:44 / Vardagsrapport

Engelska

Nu har vi engelska, eller vi har en liten rast nu men snart börjar vi .. Vi har suddat ut en hel workbook...! Rätt jobbigt för händerna. Jag och Sofia går runt lite och så :) Undra vad vi ska göra efter den här lilla rasten? Efter skolan ska jag ta blodprov :( Scarrryyyy!


2012-06-04 @ 22:37:23 / Vardagsrapport

Godnatt människor på denna jord! ;)

Ska nog sova nu, eller jag ska dricka upp mitt te först ;) Gött assååå! Imorgon ska vi simma med klassen men jag kommer inte kunna vara med på det pga. sprutorna jag tog idag.. Hoppas det blir en bra dag imorgon för jag orkar verkligen INTE med tråkigheter nuuu -.-' But goodnight foks! :)

2012-06-04 @ 19:55:20 /

Lustgas!

Idag fick jag sprutor och det gickk rätt bra. Eftersom jag fick lustgas, det heter egentligen något annat som jag inte vet men det kallas lustgas eftersom man blir helt lustig :P Men iallafall! Nu ska jag berätta hur jag kände mig då!
Men andas ju i en syrgas-mask och det gick ju bra. Jag blundade för annars tror jag faktiskt att jag skulle må illa,  lite iallafall! Men jag fick det och så andades jag in det där syret och sköterskan pratade med mig och det var rätt lugnande :) Vi pratade om Lisen, mina intressen, musik, One Direction :D Det var rätt skönt, det kändes som om jag sov men jag gjorde ju inte det. Tillslut hörde jag min röst som om den var långt borta...! Det var rätt coolt faktiskt. Medans dom tog sprutorna snackade jag och sköterskan men det gjorde rätt ont när dom tog sprutorna.
Efter jag "vaknat upp" lite fick jag saft. Det var så gott! :) Men ja, om du någon gång ska göra det som jag gjorde idag behöver du inte oroa dig. Det var rätt skönt att vara "borta" en stund enligt mig ;)

2012-06-04 @ 09:13:50 / Vardagsrapport

Påväg nu!

Nu är jag påväg till sjukhuset i bilen med pappa :) Jag åt frukost så jag kanske inte blir så hungrig ;) Jag skriver senare på dagen om hur det var att få lustgas. Förra gången hörde jag en Rihanna låt och såg myror som dansade till den :bigeyes:


2012-06-03 @ 21:38:08 /

Sprutor imorgon! :|

Imorgon ska jag ta sprutor i axel, knä och handled.. Jag får inte äta mellan 9 och 11. Så antingen går jag upp vid åtta typ och får äta frukost eller så äter jag inte frukost alls.? Vi får se hur det blir ;) Jag kommer få hoppa på kryckor efter, men jag ska inte till skolan efter. Jag ska däremot till ögondoktorn.. :bigeyes: Men det går noog fort :)
I övermorgon ska jag till skolan men jag kommer inte kunna vara med och simma.. Eftersom jag tagit sprutorna får jag inte anstränga mig så mycket :( Hoppas jag inte behöver kryckor i skolan :O

2012-06-03 @ 18:16:51 / Roligt

Nu..

Sitter jag i biosalongen med Jessie och hennes mamma. Jag har köpt två par
t-shirtar, en är vit och en är vit med mörkblåa ränder :) Jag kanske lägger ut en bild på dom sen men dom är ju som vanliga t-shirtar liksom ;)

Varför är det alltid så lång reklam.?
Jag vill se filmen nuuuuuuuu! :D


2012-06-03 @ 14:47:40 / Kompisar

Drar till Jessie!

Nu ska jag dra till Jessie eftersom vi ska på bio snart ;) See ya!

2012-06-03 @ 12:18:52 / Roligt

Hunger Games! :D

Ikväll ska jag gå på bio. Jag ska gå med Jessie och hennes mamma. Det är i Kista så hennes mamma orkar inte åka fram och tillbaka. Jessie har sett den men inte jag :) Så om det blir för läskigt får jag hålla hennes hand ;)<3
Måste upp och duscha nu och fixa mig ;) Tjaaoooooo!


2012-06-02 @ 20:23:20 / Roligt

http://raggningsreplik.se :D

HAHAHAHAHAHA! En tjej på en hemsida skrev om den här hemsidan och man skulle typ de vad man fick! Jag gick in på sidan och den var så töntig typ! :P Man kan få tips på raggnings repliker..! :bigeyes:
Här är några av dom:
Hej kan jag få ett plåster? Fick ett sår när jag föll för dig (HAHAHAHA!)

Ring badvakten innan jag drunknar i dina ögon (Naaw♥)

Himlen måste vara tom ikväll, med tanke på alla stjärnor som glittrar i dina ögon. (Naaw♥)

Hej! Vad gör du på fritiden mer än förtrollar killar med din skönhet? (Haha♥)


Haha, sitter och skrattar i mitt sinne :P

2012-06-02 @ 16:17:02 / Vardagsrapport

Strömavbrott! :P

På morgonen har vi haft strömavbrott så inget har funkat! Tv, datorn (den tog slut på batteri) och Spotify! :( Så jag har inte haft något att göra direkt.. För jag orkade verkligen inte rita, skriva eller något! Är rätt trött fast jag vaknade kvart över 10 :) Imorgon ska jag på bio med Jessie. Vi ska kolla Hunger Games!! :D Hört att den är sjukt bra men rätt läskig också typ :bigeyes:

2012-06-01 @ 21:03:25 / Roligt

Bowlat :D

Nu har jag, Olle och Joel bowlat gärnet! ;) Vi har haft det askul och vi har ätit massor av snacks :D Jag och Joel har dansat och så också. I början var vi ensamma i bowlinghallen och det var ju chill. Sen precis innan vi skulle slutta spela kom det rätt många, men det brydde inte Joel och jag oss om. Vi dansade på :) Vi har skrattat jätte mycket och jag vann. Mitt mål ikväll var att vinna över Olle, och det gjorde jag :) Men både Joel och Olle var nära att gå om mig i slutet, det var väldigt jämt i slutet :P Joel fyller år imorgon, och han ska till grönan. Hoppas det blir bra väder :/
Nu var Joel astrött och jag lika så ;P

2012-06-01 @ 15:23:05 / Kompisar

Joel och Olle :D

Nu är jag med Joel och Olle. Vi har ätit mellis och nu kollar vi tv :) Ikväll ska vi bowla, kl 19-20 !! :D Det ska bli så kul! Vi ska liksom chilla, äta snacks och aa, spela såklart! ;) Joel sitter och snackar om lite random saker.. :P Och Olle frågar massa saker och jag skriver här, men nu ska jag vara social med mina kära vänner :) Bye!!!