2013-07-31 @ 22:56:49 / videor

oooooh!

Blixten kom med, ja jag vet inte hur många gånger!


2013-07-30 @ 18:26:00 / Dagens speciella foto!

Dagens speciella foto!

 
 

2013-07-28 @ 22:31:58 / Vardagsrapport

Föräldrafritt!

Igår när jag och Fia var ensamma tittade vi på tre stycken filmer. Vi kollade först på Vampire Dog som vi kollade på bara för att se om den var extremt dålig, men den var förvånande bra med tanke på vad som vi väntade oss. Sen kollade vi Burlesque och Marmaduke. Efter dom filmerna var vi väldigt trötta så vi gick och la oss. När vi la oss så mådde jag inte bra alls så jag kände bara att jag ville somna, svårt men till slut gick det väl.. 
Sabina och Adam kom hem på natten vid ungefär halv fyra, jag vaknade nämligen när dom kom hem.. Dom var inte diskreta :P
 
Idag har vi typ inte gjort någonting, Fia åkte hem klockan tre. Jag har haft väldigt tungt att andas idag och blivit då och då jätte varm..
Aja, mamma och pappa är hemma nu. Det känns bra att ha dom här, fast det var ju rätt roligt att ha huset för sig själv ;)♥

2013-07-27 @ 15:48:52 / Vardagsrapport

Fia kommer som sällskap

Nu har Fia kommit för att göra mig sällskap, så slipper jag vara ensam. Till middag blir det pannkakor men vi får se när det blir :) Jag åt lunch vid tre så... är inte så hungrig.
Det mullrar uppe i molnen och Lisen är rätt rädd. Sabina har inte åkt än men ska göra det snart, hon blir hämtad klockan fyra ;)
Just Teen Things

2013-07-26 @ 11:52:11 / Kort & onödigt

Ensam hemma

I helgen blir jag hemma ensam, eller Sabina ska vara med mig från fredag till lördag sen så ska Fia komma och sova här lördag till söndag. Pierre är vakt, om något händer ringer jag honom ;) 
Mamma och pappa ska nämligen till Västergötland på feeest! :) 
 
Ikväll ska jag och Sabina äta tacos, goodie goodie♥ 

2013-07-23 @ 12:10:48 / Kort & onödigt

Dagens uppgift; Olja staket

Jag håller på att samla till en ny dator som är en Samsung, vit och smidigt. Jag jobbar på tomten för att få ihop pengar, 50 kr/timme :) Idag sk jag olja staket och om jag hinner rensa ogräs. 

2013-07-20 @ 14:26:08 / Vardagsrapport

Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma i Sverige igen och mamma har redan börjat packa ur resväckan, tvätta och nu rensar hon skafferiet för att vi ska kunna få in allt nytt godis som köptes i TaxFree'n på båten ^^ Asså jag älskar verkligen min mamma♥ Själv är jag helt slut efter båtresan och håller på att måla mina naglar. Dom ska bli en ljus färg med en nyans av rosa, fräscht och snyggt ;) Jag tar och packar upp imorgon. 
 
På mitt landställe har vi gjort mycket men det känns lite. Vi har kunnat vara ute nästan varje dag för att det varit fint väder (jag har utvecklat mina badminton-skills kan jag stolt berätta), vi har ätit munkar, badat, solat, bastat, åkt till Heinaväsi och kollat i den lilla butiken som är ungefär den ända i den lilla staden, vi har åkt båt, fiskat, lagt fiskenät, haft besök av våra vänner Kvist Larsson precis när Sabina och Adam åkt hem (dom höll på att missa sitt flyg..), fotograferat har jag gjort men inte lika mycket som vanligt, ätit goda typiska finlands middagar och mycket mer♥
När vi var i Heinaväsi första gången köpte man en fantastiskt fin väska! Den var vit men i en nyans av grå/grön.. Svårt att förklara men jag kanske lägger upp en bild sen med lite saker jag köpt ;) 
 
 

2013-07-02 @ 22:48:19 / Vardagsrapport

Packat & klart!

Nu har jag packat klart! *puh* Resväskan blev helt propp full och sen blev det två påsar med läs-grejer i och en med pyssel i :)
Så... Imorgon åker vi till färjan vid fyra tiden och sen sover vi på den. Där finns det massa affärer och där ska jag typ titta efter lite olika saker :) Väska kanske.. 
 Dagen efter så får man se fram emot en fyra timmars bilresa med packning och hundar ^^
hahha, ful bild men den är väl lite rulig liksoooom :P
 

2013-07-02 @ 11:24:30 / Vardagsrapport

Mycket i sista sekunden

shhiiiiiit länge sen eller? Hahaha, jag har verkligen inte haft någon lust att blogga! Så blir det alltid på sommarlov, jag har annat för mig liksom ;) Idag ska mycket göras och igår hände rätt mycket också. Igår var jag hos en speciell tandläkare i stan, köpte ett par nya hörlurar för 430:- , tog blodprov, handlade och åt middag med mina kusiner. 
Idag så ska jag göra klart min mormors present eftersom hon fyller år idag,åka till vetrinären, packa och aa, typ det.. Packa tar den mesta delen av dagen :) Jag ska åka till Finland imorgon!♥ Som jag ahr längtat! 
I år så följer Sabina och Adam med men åker hem den 10 juli med flyg. Sen kommer Kvist-Larsson den 11 tror jag :) Hanna och hennes farbror kommer några dagar senare med flyg. 
det blir det många där ^^