2013-10-31 @ 17:09:41 / Vardagsrapport

Happy Halloween!

Idag är det sista oktober och det innebär: Glad Halloween allesammans! ;)
Jag älskar halloween men det är bara för att jag har en anledning att klä ut mig då. Det är ritkigt kul att klä ut sig och sminka sig tycker jag, men man får ju inte göra det så ofta... Och nu när man håller på att växa upp klassas det som barnsligt och tråkigt :( 
 
Idag har jag mest ägnat min dag åt att slipa min gitarr. Nu är lacken nerslipad och jag kan börja lacka om den snart. Jag har också varit i Väsby centrum för att köpa en present till min bestie som fyller år imorgon!♥ 
Nu sitter jag bara och väntar på att Pierre och Sandra ska komma hit för att äta middag. Till middag blir det fläskfilé och potatis :)
 utseendet förra året
 

2013-10-30 @ 22:11:00 / Vardagsrapport

Appen Blogg.se

Mitt förra inlägg skrev jag från min mobil och det var första gången jag använde appen sen uppdateringen. Jag tyckte den var helt fantastisk tills jag skulle gå ut och ta en bild. När jag sen gick in igen var all text borta! Jag hade skrivit rätt mycket mer än det som kom upp eftersom jag inte orkade skriva om allt men asså... vad är det för dålig uppdatering? Jag kollade i utkastet också men där fanns den inte, neeejdå! Där brukar inlägg komma som man inte slutfört. 
 
Uppdateringen är bra i designen och lättare att skriva på men det är rätt sjukt att man inte kan gå ut från appen utan att allt försvinner. Nu vet man ju det till nästa gång iallafall, men själv tycker jag det borde fixas :)
 

2013-10-30 @ 13:18:25 / Vardagsrapport

Turbo!

Just i denna stund sitter jag i bilen påväg till Kista centrum för att se filmen Turbo på bio. Den där filmen om snigeln som är jättesnabb, haha ^^ Det är jag, mormor och Sabina som ska gå, ska bli kul! Mormor har aldrig sett i 3D och eftersom min mormor är blind men ser saker när dom är nära så ska det blir kul hur det blir :) 


2013-10-29 @ 18:15:00 / Vardagsrapport

#nolifer♡

Just nu känns det lite osm om jag är en no lifer... Haha, nejmen jag gör verkligen ingenting på dagarna. Jag orkar liksom inte :P 
Det enda jag gjort idag är att kolla på Glee♥ Jag har också varit i Väsy centrum på några ärenden eftersom vi skulle lämna Lisen på Arken Zoo. Där blev hon rakad och nu ser hon ut som en liten tönt♥ Imorgon ska jag dock gå på bio, vara hos mormor och så ska jag kanske börja slipa på min gitarr. 
 
Nu ska jag ta upp dagbok och penna för att skriva om min tråkiga dag, men med lite mer detaljer :*
Keep clam

2013-10-28 @ 19:39:00 / Vardagsrapport

Det stora avslöjandet! typ..

Nu är den nya designen avslöjad! Haha, nejmen vad tycks? Jag typ älskar den och den 1 december KANSKE det kommer en överraskning ;) Men det vet jag inte riktigt än..
Designen är typ stilren och inte så stökig. I det vänsta hörnet där dom fyra bilderna är ska det representera mig, typ. Den lilla lådfotografen står för att jag gillar att fotografera, pennorna som är formade som ett hjärta står för att jag gillar att teckna, bilden på Lisen visar att jag har en egen hund (som jag älskar) och snöflingan visar vilken årstid det är. Nu är det ju inte snö ute än men det kändes onödigt att ha färgade blad där i några veckor och sen behöva byta :)
 

2013-10-27 @ 21:44:37 / Kort & onödigt

Ny design publiceras

Eftersom jag har haft mycket tid över den här helgen så har jag redan hunnit klart med den nya designen. Den kommer förmodligen publiceras imorgon någon gång, vet inte när :) Hoppas ni kommer tycka den är lika fin och söt som jag tycker den är♥ 
 

2013-10-27 @ 15:05:12 / Vardagsrapport

Magsjuk eller?..

Idag har jag städat mitt rum och varit ute på lite ärenden. Ett problem uppstod dock när vi var påväg till Chilli. Jag höll på att kräkas. Jag började skaka, frysa och saliv producerades i mängder... Sen gick det över efter en stund när jag öppnade bildörren och fick lite frisk luft. Vi hade köpt en liten burgare till mig också innan allt hände, så när jag åt den kändes det lite bättre. 
Fick lite dåligt samvete eftersom dom var tvunga att skynda sig med sin lilla shopping på Chilli... Jag kunde i och för sig inte göra något åt att jag mådde som jag mådde, det var liksom inget jag önskade. 
 
Nu är jag hemma och mår lite bättre. Funderar på vad jag ska äta :) Jag hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk för då kommer jag inte kunna göra saker som jag vill göra på lovet!
fin säng eller hur? kan erkänna att jag inte bäddar den ofta...
 

2013-10-25 @ 17:04:00 / Vardagsrapport

Plötsligt händer det, höstlov!!♥

Nu har det hänt. Man har sagt hejdå till fröken sista gången på en heeel vecka! Right baby, it's autumnholiday! Jag har inget speciellt planterat ännu men jag vet att jag ska göra om min blogg till utseendet, lacka om min gitarr och byta strängar, vara med någon kompis och sist men inte minst, slappa!♥ Jag ska rensa min skalle från skoltankar och fylla den med roligt stuff ^^ 
 
Dagen har varit fylld med roligheter! Vi har ju varit på utflykt med klassen, som jag nämnde igår. Mina pannkakor var goda och allting har varit roligt. Nästan. 
 
polismuseet fick vi inte gå runt och titta på någonting. Vi fick gå in i ett litet rum, titta på en fem minuters film, bli indelade i grupper och sen gå runt och göra uppgifter. Det var väl rätt roligt men ändå inte. Man ville ju se lite av museet, istället för att vara fast i ett rum... 
 
tekniska museet fick vi också göra lite uppgifter gällande gruvan som finns där. Skillnaden från polismuseet var att efter det fick man gå fritt till halv två. Det var en utställning som kallades "Game On!" som öppnade idag. Dit gick jag och några andra efter jobbandet i gruvan. Sen var vi där det mesta av tiden. På slutet av det fria "leket" gick jag och Gustav till ett lekland typ.. Han ville inte dit men jag ville det så han var snäll och följde med :)
Men ärligt talat så tror jag han tyckte det var lika kul som jag tyckte det var. haha nej skoja, han hatade det ^^ 
 
Sammanfattning av dagen: Allting har varit roligt, jag har skrattat enormt mycket, tekniska museet var roligare att vara på än polismuseet, maten var god + att jag vann över Gustav på Tekken när vi var på "Game On!".
 
Tack för mig leverpastej! ;)
 

2013-10-24 @ 15:40:39 / Vardagsrapport

En dag kvar

Idag så var det sista jobbiga dagen. Imorgon blir det nämligen studiebesök på tekniska museet och polis museet med klassen. Då ska man ha med matsäck och som alltid så tar jag med mig pannkakor, festis och typ en miniyoghurt ^^ Det ska blir roligt att vara med klassen på utflykt för första gången. Vi är ju nya klasser och så vet man ju inte hur alla är när man är ute på stan.
 
Nu har jag bara en engelska läxa kvar att göra som ska in senast imorgon kväll. Sen är det ledigt från läxor och prov i en vecka ;)♥
chibird - Kërkimi Google

2013-10-21 @ 16:07:19 / Vardagsrapport

Jag kommer klara det!♥

När det gått bara två lektioner i skolan var jag tvungen att åka hem eftersom jag inte mådde bra. Jag var trött och mådde illa, usch... Det har dock blivit bättre nu och jag känner mig lite lugnare. Jag har hunnit göra en massa skoljobb som svenska läxan, pluggat till fysikprovet och pluggat till matteprovet. Jag kan nästan allt i fysiken nu som man ska kunna. Det enda problemet är att jag inte riktigt vet hur jag ska formulera mig i vissa frågor. Får finslipa det lite. Känner att jag kommer klara den här veckan också, sen är det höstlooov!
 
Jag har också letat efter en ny bloggdesign till bloggen och jag har hittat en jätte fin ^^ Kommer nog fixa allt med den på höstlovet :)
MBjorkbacka Tumblr

2013-10-20 @ 21:08:00 / Vardagsrapport

Hur ska man hinna?

Just nu är det för mycket för mig i skolan. Det känns som om jag inte kommer hinna någonting!
På onsdag ska vi ha fysikprov och vi har haft så mycket nu i no:n att det blir jättemycket att plugga. Och det är mycket jag inte kan eftersom det går så snabbt. Jag vet inte hur mina klasskompisar känner mig men jag känner mig stressad och har lite ångest för allt just nu. Hjälp mig nu... :( 
 
Imorgon är det ju skola igen, som vanligt. Är inte taggad alls som jag brukar va, vad har hänt med mig? Jag känner mig bara trött på allt typ... :/
Jag måste nog ha en paus, skönt att det är höstlov om en vecka då :) 
Follow Me On Tumblr http://cokgulenadam.tumblr.com/

2013-10-18 @ 20:22:55 / Vardagsrapport

Nya vinterskor: Check!

Idag fick vi reda på våra spanskaprov resultat. Jag fick B :) Väldigt nöjd eftersom jag inte är så jätte bra på spanska. Vi har också fått resultaten för hemuppgiften i so, jag har dock inte kollat det än. Jag ska göra det när jag publicerat inlägget ^^ 
 
Efter skolan åkte jag och mamma till Väsby för att köpa vinterskor. Mina gamla är helt förstörda, sulan är sönder. Inte så bra när det är blött och blablablaaa.. Skorna är väldigt snygga och coola, om jag får säga det själv ;) 
 

2013-10-17 @ 19:00:05 / Vardagsrapport

Täby med Joel

Idag har inte mycket hänt. Det gamla vanilga faktiskt.. :P 
På idrotten gjorde vi lite gymnastik saker (stå på huvudet, stå på händer, hjula t.ex) och det var jätte roligt! Jag gillar gymnastik, var dock inte jättebra på att hjula ^^ Men det var kul och det är det som räknas. 
 
Efter skolan drog jag och Joel.H till Täby för att jag inte ville åka ensam. Han var så snäll och hängde med :) Jag skulle köpa skor men såklart fanns om inte i min storlek. Jag köpte en sak till mitt rum som jag kan julpynta med iallafall. Älskar att pynta på julen så det känns mysigt♥
 
Nu sitter jag i min säng och gör lite läxor. Spanska glosor, engelska glosor och en so grej jag inte hann med på lektionen. So:n är avklarade och snart är alla glosor det också. Kan dom men är inte stensäker :) 
Ska gå och duscha nu innan jag fortsätter mitt pluggade, byebye♥
:)

2013-10-16 @ 21:09:26 / Vardagsrapport

Bowling med klassen♥

Idag var det den längsta dagen i veckan. Vi har ingen sovmorgon och sen slutar vi halv 4. 7 och en halv timme i skolan, puh... Kämpigt men roligt, man får ju träffa alla kompisar längre :) 
 
Vi hade musik prov idag (spela gitarr och sjunga till). För mig gick det ganska bra, men jag var hur nervös som helst! Jag sa det innan så hon kunde ta hänsyn till min darrande röst. Feedbacken jag fick var - Om sången: Du sjunger vackert och med väldigt mycket känsla i den. Det är bra! Om gitarrspelet: Du har inget problem med gitarrspel och du spelar i bra rytm, du tappar den aldrig. 
Blev väldigt bra för den kritiken, jag klassa det som bra iallafall :) Jag hoppas på ett B i betyg men man vet ju aldrig, hon kanske tycker nått helt annat än vad hon sa.. :P
 
På svenskan ska man skriva en artikel, en tidningsartikel. Det går inte så bra för mig, jag kommer inte på något att skriva. Jag har skrivit ungefär fem meningar. Hoppas jag kommer igång snart.
 
Klockan sju ikväll så spelade jag bowling med min klass (7a). Mitt lag bestod av Felicia, Gustav och jag. Först låg jag först, sen i mitten, sen sist och sen först helt plötsligt! Ja, jag hade ju min tur keps på mig ^^
Det var väldigt roligt att vara med sin nya klass. Fast jag var inte så taggad innan jag var där, men när jag väl kom dit hade jag en känsla av att "Det här kommer bli bra!" :)♥
!!! | via Tumblr

2013-10-15 @ 21:53:20 / Vardagsrapport

Jessica med hem♥

Idag så har jag haft en lång dag. Tråkig, rolig, tröttsam och ja, lite olika. Trött på lektionerna, roligt på rasterna och tråkig på både lektioner och lite rast. 
Maten idag var okej. Det var pasta med laxgryta eller nått sånt.. Jag åt bara av pastan ^^ 
 
Efter skolan följde Jessie med mig hem och vi har mest chillat galet. Vi har ätit chips, choklad och en massa tuggummi har vi tuggat ^^
Inte så mycket att berätta egentligen :P
(21) Tumblr
jag på matte lektionerna...

2013-10-14 @ 18:56:17 / Vardagsrapport

usch vad jag är trött x(

Idag så är det måndag och på måndagar har vi bara tråkiga, jobbiga ämnen... Därför måste man ju anstränga sig lite mer på måndagar, t.ex måste man va mer med vänner så man orkar ^^
 
Efter skolan gick jag, Gurra och Alex hem till Gurra och sen kom Axel. Vi var både ute och inne. Inne spelade vi typ och uta gick vi runt i olika lekparker :) Pappa hämtade mig på skolans parkering klockan fem och när jag kom hem blev det chicken kebab och ris till middag. 
Nu är jag bara så trött och vill sova men kan inte göra det än.. Jag får väl sätta mig och rita eller något så länge ;)
Hate school

2013-10-13 @ 18:21:48 / Vardagsrapport

Uppdatera mössa och halsduk

Nu när mamma kommit hem från ikea och vi har ätit middag så gick jag in på Gina Tricot's sida och köpte en tröja med motivet "DREAM ON DREAMER", en grå mössa och en beige halsduk :) Väldigt nöjd och så fort vi fått dom med posten ska jag börja använda det♥
här är mössan och halsduken :)
 

2013-10-13 @ 14:41:52 / Dagens speciella foto!

Hösten är officiellt här♥

Har varit ute på en lång skön höst promenad idag. Det var så fint att gå där i skogen och se alla hösttecken som äntligen kommer. Jag kan inte påstå att jag gillar kylan men färgerna och kvällarna är så fina. Solnedgången till exempel♥ 
Dagens kämpe är Quinnie som kämpade sig genom hela promenaden fast hon blev väldigt trött :) Hon hamna lite på efterkälke ibland men då stannade man bara till lite så hon kunde komma ikapp. 
det här är också dagens speciella bild♥ 
 

2013-10-11 @ 16:02:00 / Vardagsrapport

Fredagsmys med systrarna

Idag så var idrotten roligt, för en gångs skul.. Det var basket och det är en sport som jag kan och tycker är rolig, ironiskt med tanke på att jag är väldigt kort.. ^^ 
Till lunch blev det något gott kött med potatis och efter lunchen hade vi spanska. Spanska provet gick rätt så bra men jag glömde lite saker som man skulle skriva. Är nöjd iallafall :)
 
Idag fick 7b sluta tjugo minuter tidigare och jag fattar inte grejen med det? Vi gjorde ingenting och så får dom gå :( Vi har så mycket sämre tider i vår klass :/
Mamma hämtade mig klockan tre iallafall och då åkte vi raka vägen hem. Nu sitter jag och skyar med några kompisar och senare ska jag och min syrra åka till min andra syrra för att ha lite mys framför idol :)♥
Friday

2013-10-10 @ 17:21:07 / Vardagsrapport

Simning med plopp-dynor

Idag har min dag varit toppen! På håltimmen gick jag och några andra till centrum för att köpa lite saker på ica. När jag skulle ta en banan där kom det en tant fram och sa "Du får bara ta en banan om du handlar här, annars är det stöld. Jag ska hålla koll på er." ... Jag tog min banan och gick, Gurra bjöd mig på en dricka eftersom jag inte hade några pengar själv. Det räknades väl som om jag köpte något, eller? Jag köpte det ju bara genom honom ^^ 
 
När det var simning på Gym&Sim (sista lektionen) skulle jag, Jessie, Joel, Felicia och Sofia ta bussen till centrum. Sen när vi kom till buss stationen stod det att den gick om 20 minuter! SL lurar ju en med sin falska sida där dom skriver fel. Då fick vi börja springa lite halvt till simhallen men vi kom bara några minuter försent och vi hann byta om :) Självaste simningen gick ju bra men när vi skulle kråla skulle vi ha en flytdyna mellan benen som ploppade upp hela tiden! Det var både irriterande och roligt. Man såg säkert rolig ut iallafall ^^ 
 
Jag hade råkat säga till min mamma att vi slutade tre så hon skulle hämta mig på Gym&Sim. Men jag hade tänkt fel för vi slutade klockan två. Jag gick och bytte om för att sen sitta och titta på den andra klassen när dom simmade. Det var rätt kul :)
 
Nu när jag är hemma sitter jag i kökssoffan och pluggar lite fraser till spanska provet vi ska ha imorgon. Känner mig rätt lugn inför det faktiskt ;) 
Tumblr

2013-10-09 @ 17:03:44 / Vardagsrapport

Español prueba

"Español prueba" betyder då spanska prov/test och det är vad vi kommer ha på fredag. yeeey.. död.

Haha, nejmen det är därför jag är så duktigt att sitta och plugga fast jag inte är på något plugg-humör alls. Ska också läsa några sidor i so boken som vi fick i läxa från idag till imorgon. Att plugga kan verkligen vara tråkigt ibland, men man får väl bara tänka framåt och ge sig en belöning efter :) T.ex en bulle och te ^^ 
 
Hur min dag varit? Ja, den har varit bra, lite tröttsam och så men det är väl alla skoldagar. Har egentligen inte varit på något bra humör idag men alla mina fina kompisar gör att man glömmer sånt :) Nu håller hösten på att komma också och det är alltid så mörkt på morgonen. Det betyder en extra lampa vid sminkningen på morgonen, annars får mina kompisar äran att skratta åt mig :P
Pinterest

2013-10-08 @ 20:32:57 / Vardagsrapport

Windows 8

Nu har jag varit borta från bloggen ett tag men nu är jag tillbaka. Jag har köpt en ny dator som har Windows 8 och jag har haft fullt upp att lära mig det. Det är svårt men man lär sig efter en stund. Nu har jag också laddat in alla mina bilder, videos och dokument på datorn. Jag kommer säkert lära mig den snart.
 
Idag har det inte hänt så mycket. Vi har haft syslöjd och jag har börjat på en gympapåse som är blommig, typ. Vi bakade bullar igår så när jag kom hem tog jag tre bullar och en yoghurt till mellis, mycket nyttigt♥
Acer Announces Iconia W3 And Aspire S7 Ultrabook Windows 8 Devices - I2Mag - Breaking Tech News, Mobiles, Gadgets, Social Media And Business

2013-10-03 @ 10:02:55 / Vardagsrapport

Skola i fem minuter

När jag vaknade den här morgonen mådde jag inte helt toppen men jag bara sköt undan det och gjorde mig i ordning för skoldagen. När jag var påväg till skolan fick jag jätteont i magen men försökte tänka bort det också. När jag kom till skolan hade det inte gått över och då ringde jag pappa på en gång så han kunde vända för att hämta mig. Så alltså var jag i skolan fem minuter idag, bättre än ingenting iallfall ^^ 
 
Mamma är ledig idag så jag blir inte ensam hemma. Det är rätt skönt, alltid så tråkigt att vara hemma själv när man är sjuk. När hon kom hem igår så fick jag lite saker som hon hade köpt i Finland till mig♥
tre pack strumpor, en moomin-godisask, en toblerone, ett skal och en tröja
 
 

2013-10-02 @ 17:19:42 / Vardagsrapport

HELSINKIIIII

Sitter i soffan och gör en hemuppgift i religion som ska vara inne på söndag. 1-3 sidor, 12-14 i textsnitt.. Om inte jag kommer in i ett skriv-mode så går det verkligen inte bra för mig att skriva. Men nu börjar det iallafall likna en uppstats! ^^
 
Idag har det inte hänt mycket. Vi hade musikprov första lektionen och till min lättnad var det mesta lätt. Jag tror jag klarar mig genom det här provet också! 
Vi fick tillbaka våra engelska prov idag och det gick också bra, i think :) 
 
Ikväll ska jag och pappa åka och hämta mamma och min syster Sandra på Arlanda. Dom har varit i Helsingfors för att gå runt där och shoppa lite, äta god mat och ja.. En helt vanlig stads-semester :) 
Go to Helsinki