2012-05-31 @ 22:16:51 / Kompisar

Älskar dig!<3

Orkar inte titta på min mobilskärm för mina ögon svider! (gråtit floder) :( Jobbigt att bli osams med dig för jag älskar dig! Men orkar som sagt inte skriva mer :/ Byee<3


2012-05-31 @ 16:08:17 / Vardagsrapport

Studenten!

Nu har min syrra tagit studenten!!! Hon klarade allt fast hon var sjuk! :D Jag älskar henne så mycket och är så stolt!<3

Nu ska vi ha typ "efterfest" med släkt och vänner! :D


2012-05-30 @ 20:54:57 / Tråkigt

Så synd om henne! :(

Det är så synd om min Sabina!! :( Hon ska ta studenten imorgon och fick halsfluss idag :'( Jag skulle egentligen gå till min mormor idag men jag åkte istället hem och tog hand om Sabbe♥ Vill att hon ska må bra nuuu! Vill inte att hon ska missa sin student, så hon måste krya på sig!♥
Till Sabbe: ♥♥KRYA PÅ DIG!!♥♥
Hon orkar typ inte stå upp ens :( Stackars henne!

2012-05-30 @ 17:06:57 / Vardagsrapport

Medeltids museum/Stadsvandring

Idag har min klass varit i stan. Först gick vi runt lite på stan och kollade, Erika och Sofia (mentorer) berättade om olika saker som hänt t.ex blodbadet :) Sen skulle vi äta lunch i stan också, vi hade matsäck med oss. Jag hade kyckligsallad och den var asgoood! Men det var riktigt kallt! :( Efter "vandringen" gick vi till Medeltids museumet. Vi fick gå fritt där och det var ju rätt chill ;) Jag och Jessie sprang runt och kollade (eller inte sprang, han fick inte springa..).
Påväg hem skulle vi gå kille, tjej men det är fler tjejer än killar så vissa fick gå tjej, tjej. Jag var en av dom som fick gå tjej, tjej. Jag gick med Julia och vi gick bakom Olle och Ida. Dom lekte hönor.. Det var rätt kul att se dom göra det :P Men aa, på tåget satt jag med Olle, Joel.W och Jessie. Vi lekte sanning eller konka, fast vi hade med procent och livboj också :) Sen slutade vi.
P.S
Vi brukar börja skolan kl.08.00 och sluta 14.00 men idag började den 09.00 och slutade 15.00 ;)

2012-05-29 @ 19:01:00 / videor

Payphone - Maron 5 (Cover♥)

Den här covern är så bra♥
 

2012-05-29 @ 18:58:50 / Vardagsrapport

Home.. :(

Jag var hemma idag av värk i lederna och min syrra var också hemma men det var för att hon inte hade några lektioner idag, eller imorgon, och speciellt inte på torsdag! Asså hon tar studenten då ;)
Men idag när mamma kom hem skulle vi åka och ta blodprov på mig, men jag fick inte det för min doktor hade typ inte skickat in en kallelse typ? Så vi gick och handlade istället. I affären stod jag och kollade på tidningar och då tog någon tag i mina axlar! :O Trodde det var min syrra och vänta typ 5 sekuder innan jag vände mig om.. Men det var inte min syrra, det var..............
Carro :P Hon och hennes kompis hade typ sett mig och jag ba: Oj... hej.
Haha, men vi pratade lite och så sa jag:
Jag tror jag kommer imorgon :)
Carro: Imorgon? Är det inte fredag? :O
Jag: Nej...? Det är tisdag
Hahahah! Roliga Carro♥

2012-05-29 @ 18:50:04 / Roligt

Frida nr 6!

Måste ha den tyyyyp! Det är en intervju med One Direction i den och bilder på dom! Vill ha, komsi komsi :P Nejman jag ska typ mejla dom och fråga om man kan få köpa just det numret för jag prenumererar inte på Frida, men kanske vill..? Ska fråga mamma men kanske inte får det eftersom jag prenumererar på Julia och KP också :)

2012-05-28 @ 21:46:28 / Kort & onödigt

Joggat!

Var precis ute och joggade med min syrra, Sabina. Det var rätt skönt :) Men nu ska jag ta en banan :P

2012-05-27 @ 08:35:55 / Kort & onödigt

Vaknade precis

Eller. Precis o precis.. För kanske en halvtimme sen. Men jag orkar verkligen inte ställa mig upp. Har träningsvärk och är trött så.. jag ligger kvar här en stund till;)


2012-05-26 @ 22:06:49 / Vardagsrapport

ESC 2012

Jag har inte kollat dom som varit tidgare.. Men ikväll kollar jag och hoppas på att Loreen kommer vinna ;) Det känns som om Loreen kan ta hem det här för Sverige i år! :D Hennes låt är ju typ bäst, och dansen är ascool! ;)

2012-05-26 @ 12:25:45 / Vardagsrapport

Väsby Centrum snart :)

Snart ska jag och mamma åka till Väsby Centrum. Vi ska köpa lite saker och så :) Inte så konstigt eftersom det är ett centrum med affärer :P Men jag ska bl a köpa en bikini, för jag lånar alltid min syrras.. Och nu vill jag ha en egen. Sen så ska vi simma med klassen nästa vecka tror jag att det var, då måste man ju ha en egen liksooom. Det är inte lika soligt idag :( Men solen kommer nog snart igen,
blaj-blaj! (typ som bye-bye..)

2012-05-26 @ 09:23:43 / Vardagsrapport

Sömn :D

Haha, jag fick min sömn inatt. Dom två sensate nätterna har jag vaknat av antingen ljuset från fönstret eller en geting som kommer in i rummet och låter :mad: Men inatt så har jag dragit ner persiennerna, stängt föntrena och jag har inte vaknat inatt! :D Skööönt assååå!
Men nu har jag ätit frukost. Jag år två rostmackor med kalkon på (smör också då) och så drack jag apelsinjuice. Gött!
Fin information där ;)

2012-05-25 @ 17:05:12 / Roligt

Vattenkrig!

Efter lunchen i skolan idag hade vi vattenkrig med våra vattenflaskor! :D Det var jätte kul! Först försökte jag och Nora akta oss lite men sen när Alex sprutade ner oss struntade jag i det :P Alla sprang ut och in och fyllde på flaskorna med varmt/kallt vatten! Det var värst att få varmt på sig för det var hett typ :bigeyes: Alla var jätte blöta tillslut och Lasse kom ut och sa att vi skulle sluta :( Men precis då skulle vi börja med 60 meters :)
-----> IDROTTSDAGEN!



2012-05-25 @ 16:45:58 / Vardagsrapport

Varit ute♥

Det är så himla skönt ute just nu! Jag och min syrra går i bikini, eller jag går i bikini överdel och shorts då :P Men det är typ samma sak för dom är korta. Jag, mamma och Sabina har varit ute sen vi kom hem och vi har planterat blommor för att ha på verandan :) Det blev väldigt fint faktiskt!

2012-05-25 @ 16:42:39 / Vardagsrapport

Idrottsdag!

Idag har vi haft idrottsdag i skolan och jag var INTE taggad.. Men jag är rätt nöjd med dagen idag iallafall, den kunde varit värre faktiskt! :) Men 60 meter (man skulle springa två & två 60 meter) var min favoritstation. För jag gillar att springa ;) Jag vann över Gustav också :D Jonte skulle jag vunnit över om han inte ramlat och jag stannade upp. När jag gick till honom ställde han sig upp och sprang i "mål"... :mad:
Sen efter alla stationer fick vi lite rast. När vi skulle in ville ingen deee :P Men vi gick in då.. Sen fick man välja på att kolla Lilla Löpsedeln eller gå ut i solen och läsa. Dom flesta tittade Löpisen, men jag och några till gick ut och läste ;)

2012-05-24 @ 21:43:56 / Roligt

Träning! ;)

Jag och min syster Sabina har varit ute och joggat. Det var lite jobbigt för båda för att vi har inte jättebra kondetion. Men det gick bra! Vi saktade inte ner eller började nån gång :) När vi kom hem strechade vi och körde lite situps. Det gick också bra :) Sen gick vi ner i pappas lilla stga där han jobbar. Han har ett gym där också. Vi körde massa armövningar och nu är vi starka och biffiga ;) Haha, nejmen vi har träningsvärk nu :P
Nu när vi satt i soffan tog vi en banan var :) Mums..!!!

2012-05-24 @ 19:46:53 / Vardagsrapport

Lyckad dag! ;)

Idag hade vi bild sista lektionen :) Mitt favvoämne!♥ Först gick jag och Idag ut för att sitta i det fina vädret men vi gick in sen igen för det blev för varmt... :P Men jag ritade en manga :) That was a girl with big eyes! :bigeyes: ;)
Efter skolan gick jag med Ida hem och vi hade roligt :D Som vi alltid har tillsammans. Vi åt mellis och sen gick vi ut till lekparken. Idag messade Theo att komma. Han kom sen och åkte och hämtade Oskar (en kille i klassen) för han ville inte vara själv kille :P
Sen gick killarna och Idag och jag var där ungefär en kvart till, sen gick vi in. Vi kollade Big Brother :) Och lite roliga klipp på youtube (på hennes iPad). Sen åkte jag hem, och det var typ min dag ;)

2012-05-23 @ 19:04:34 / Vardagsrapport

:D

Efter skolan åkte jag och Ida hem till henne. Där gjorde hon plättar med sylt och saft att dricka till :) Mm..Det var gott! Sen gjorde vi en liten lapp om fotosyntesen (stavning?) tillsammans. Den var rätt lätt. Sen tog vi pH-värdet på saften ;) (vi har fått en läxa i no:n då vi ska mäta 6 ämnens pH-värdet) Sen gick vi ut i lekparken. Vi var där i ungeför 5 minuter tills Axel, Theo och Oskar kom (några i klassen). Sen kom Fis ut och sen ringde jag Jonte som också kom :) Vad hade roligt då :P Det var väldigt mycet skratt och så :)
Orkar inte skriva mer om dagen men den var asrolig :D Byeee!

2012-05-23 @ 18:31:05 / Roligt

Maskros-kriiiig!

Hahahaha! Idag hade jag och Jonte maskros-krig på en äng när vi var på promenad på engelskan :D Det var jätte roligt! Fast ibland inte för att Henke hjälpte honom och jag var själv. Men jag fick lite hjälp av mina tjejkompisar ;) Till sist tog han massor av gräs och maskrosor i händerna och jag gjorde det också... Vi gick mot varandra och han typ gnuggade in blommorna/gräset i mitt hår!!! Blev LITEEE arg då :mad: Hehe, men det var ändå kul för jag fick min hämnd ;) Tillslut tog vi hand och bestämde fred :) Tuuuur!

2012-05-22 @ 14:09:21 / Vardagsrapport

Varmt...

Jag satt inne och tyckte det var asvarmt så jag gick ut och satte mig i en stol på verandan. Efter en minut gick jag in igen för att det var varmare ute än inne.. Ibland gillar inte jag värme :P Idag har jag lyssnat på musik och läst runt lite på datorn :) Har inte så mycket att skriva om eftersom jag inte gjort något speciellt idag.. :P

2012-05-22 @ 08:57:49 / Vardagsrapport

.. :'c

Fick vara hemma idag för jag har asont i mina leder :( Men nu sitter jag i soffan med min dator i tystnad.. Pappa är uppe då och då, Sabina sover och mamma jobbar. Jag kanske ska sätta på musik..? :) Aa, det ska jag nog ;)

2012-05-21 @ 15:56:15 / Vardagsrapport

Orkar inte skriva om min dag...

Orkar inte skriva just nu om min dag men jag kan säga att den var lite splittrad ;) Men rolig, bye!

2012-05-20 @ 12:54:18 / Vardagsrapport

Stekar ;)

Ligger och stekar (solar) på verandan! :D Det är så himla varmt ich skönt här på landet!! Vill inte åka hem idag :( Men det är ju tråkiga skolan imorgon.. Jag kan inte lägga upp någon bild på bloggen från mobilen men följ mig på instagram. Där lägger jag upp bilder dagligen!

Namn: nonno2000


2012-05-20 @ 00:15:52 / Vardagsrapport

Fiskat

Idag har vi haft det chill hela dan! ;) Vi har varit ute, eller jag har mest suttit inne och läst i min bok - Om jag kunde drömma - för det blev as-spännande! Jag har bara några sidor kvar nu! Jag har fortfarande dålig mottagning och jag kunde knappt lägga ut det här :bigeyes: Men nu på kvällen har vi fiskat! Det har jag saknat mycket!! Vi fick fem stycken abborrar och vi har rensat dom. Det här kan låta äckligt men jag lekte med huvudet.. Den hade små fiskar i sin mun så han måste precis börjat äta eller nått :) Sen kände jag på fiskens tunga och den var rätt hård typ, jag visste inte ens att som hade det!! (JAG HADE HANDSKAR PÅ MIG!) Men vi ska äta dom imorgon och imorgon kommer vi även åka hem :(


2012-05-19 @ 10:14:43 / Vardagsrapport

Landet!

Nu sitter jag på landet och jag har inte skrivit för att jag har inte haft något internet!! 0_0 Men
Nu fick jag det vid fönstret! ;) Vi har inte gjort så mycket. Jag har ritat en bild på Louis, men den kan jag inte lägga ut från mobben. Mina kusiner var här när vi kom och som ska åka hem snart :( Sandra och Pierre kom inatt så dom sover just nu, hoppas dom vaknar snart!


2012-05-18 @ 12:49:47 / Ritat!♥

Manga♥ (Harry Styles)

Nu har jag suttit och ritat på morgonen! :D Jag ritade Harry Styles som manga!♥ Jag blev skit-nöjd med den! ;)

2012-05-18 @ 09:59:11 / Vardagsrapport

Nu, tv!

Hehe, ja. Nu har jag ätit frukost och kollar tv. Har skrivit på mig 23 sidiga berättelse också ;) På Instagram har jag börjat med en dag-mackapär :D Jag heter: nonno2000 ;)
Jag har en profilbild på 1D ;)
Idag ska jag åka till landet så jag kommer blogga på mobilen.

2012-05-18 @ 09:56:28 / Kort & onödigt

Drömde inatt.

Inatt drömde jag. Men jag drömde om en person jag inte vill drömma om.. :bigeyes: Assåååå jobbiiiigt! Jag drömde om den hela natten tills jag vaknade kl.07.00... Sen somnade jag om och drömde om något läger :) Lite bättre iallafall!

2012-05-17 @ 21:25:21 / Vardagsrapport

Ebba och Jessie today ;)

Idag började dagen med att jag bara var med Jessie men sen kom Ebba♥ Vi har haft roligt tillsammans, fört kollade vi New Moon (Twillight) :) Sen gick vi upp, fast vi bara snackat var det roligt :) Jag måste börja träffa Ebba mer!
Här är deras bloggar ;)
http://wahlquist.blogg.se/ (Ebbas)
http://puckornas.blogg.se/ (Jessies)

2012-05-16 @ 22:43:41 / Vardagsrapport

Jessie♥

Nu är jag med Jessie. Vi lyssnar på musik och hon ska instarepa!(stavning?) mig :P Fast jag vet det ju så... Hon har försökt ta massor av bilder men ingen blir "bra".. Hon ska ta en oseriös.. Hon ska sovaöver hos mig! :D Jag var med henne efter skolan men hon skulle på karateträning så hon kom till mig efter den :) Först gick vi ut och skulle fixa satt internet funka men vi stannade ute lite och spelade fotboll :) Lisen ligger bredvid mig just nu och typ sover, gulliiii!!♥
Men imorgon har vi ledigt samt fredagen med eftersom det är en klämdag :bigeyes: (första gången våran klass hörde det ordet misstolka alla det...)(vi gick i tvåan typ..)
Sen ska jag till landet på fredag♥

2012-05-16 @ 12:13:11 / Vardagsrapport

Nästan klar

Snart är jag klar med min klänning på syslöjden :) Jag ska bara göra lite till. Idag är det sista dagen i skolan sen är vi lediga till på måndag. Jag ska till landet i helgen <3 Längtar dit <333


2012-05-15 @ 10:48:31 / Vardagsrapport

Oboy och film ;)

Ja, nu när klassen skulle börja idrotten skickade Joel en film att jag ska kryra på mig och att jag ska drick varm choklad och titta på en film :) Då blev jag lite gladare och gjorde som han sa :) Det är en film somm jag aldrig sett förr men den heter "Letters to Juliet". Hoppas den är bra, bye :)

P.S
Tack för filmen Joel :D
Hans blogg: http://joelfullofawesomeness.blogg.se/

2012-05-15 @ 08:13:26 / Vardagsrapport

Ont..

..i min hals igen, så fick vara hemma. Sen har jag ont i inprincip (stavning?) hela kroppen. Jag sitter i soffan och kollar lite tv. Min pappa fyller 50 år idag :D Så grattis till honom! Igår var det den sista hundkursen så jag kommer intte skriva mer om den :( Men vi fick diplom igar :P :D

2012-05-14 @ 14:40:51 / Vardagsrapport

Påväg hem :)

Jupp, nu sitter jag på bössen och chillar ;) Jag lyssnar på musik och tänker på min dag, det hände rätt floppade saker idag!! :bigeyes: Kanske ska svdlöja det där med skon och taket..? Nej, få kommer alla bli typ, arga :P Men jag blev lite attackerad idag också :P Vi hade hemkunskap och vi städade -.-' Och på musiken tränade vi sommar låtar :) Längtar till sommarlovet!! :love:


2012-05-13 @ 13:22:25 / Vardagsrapport

Mormor♥

Jag sov över hos mormor igår och jag har inte orkat skriva på bloggen :P Vi kollade på tv och skrattade :) Hundarna var med mig för mamma och pappa skulle på någon komiker-"konsert" :P Lisen låg nära mig hela natten och jag känner mig alltid trygg då♥

2012-05-12 @ 11:48:51 / Vardagsrapport

1D i Sverige.. :)

Ja, nu är ju One Direction i Sverige och jag vill gärna dit men jag är ju tolv och kan inte ta mig dit själv. Lite nere för det men, livet är som det är.. Dom är här för att spela in en ny skiva typ. Så dom jobbar nog mest, men dom kommer nog ut då och då och det skulle jag vilja se :( Men jag sitter här hemma och lyssnar på deras musik och kollar bilder...

2012-05-11 @ 18:49:36 / Foton/Bilder

Lite stressad..

Ja, efersom jag bara varit i skolan en dag i den här veckan känner jag att jag kommer efter lite nu! :( Ska man kanske lyssna på den här grabben? ;P

2012-05-11 @ 11:00:00 / videor

Glee - Shake it Out♥


2012-05-11 @ 09:45:17 / Vardagsrapport

Hemma i två dagar nu :(

... och sen två dagar i början av veckan. Jag har nog kommit jätte långt efter i matten och allt! :( Jag känner mig rätt stressad. Men det är ju inte mitt fel att jag har varit sjuk..
Jag kommer lägga ut en video sen från youtube ;) Den här låten är fett bra, och nej.. det är inte en One Direction låt... ;P

2012-05-10 @ 20:43:39 / Vardagsrapport

Up All Night - The Live Tour!♥

Beställde precis den! :D♥ Längtar tills den kommer :D Hoppas snart, och jag ska försöka andas nu :P Nemen aja, min dag har inte varit så boring :) Jag har gjort en video och.. aa inget mer då ;P Jag drack honung med vatten idag, bläää! Men det var bra för halsen ;)

2012-05-10 @ 08:03:20 / Vardagsrapport

Neeeeej!

Nej, nu fick jag vara hemma igen. Jag vaknade med en ond mage och har det fortfarande! :mad: Asså jag vet inte vad det är med mitt imunförsvar (stavning?) den här veckan! Jag får väl sitta och chilla idag... Ida - min kompis - är också hemma så vi kan chatta på msn :) Men just nu sover hon :P

2012-05-09 @ 18:42:34 / Vardagsrapport

Spännande dag :D

Idag har det varit en rätt annorlunda dag.. :) Vi har tagit spruta och haft brandövning...!! På no:n gick brandalarmet och alla ställde sig upp. Innan vi hann ta ett steg sa våran no-lärare "STOP! VET NI VAD NI SKA OCH VAD NI SKA GÖRA?!" Vi ba: Ja.... Hon: OKEJ, MEN NI MÅSTE TA PÅ ER SKOR OCH JACKOR! OKEJ, NU FÅR NI GÅ!"
Haha, förra gången vi hade det var det på en no-lektion också. Då sa hon exakt samma sak. Förutom det där med skor och jackor.. Det brukar vara vissa som springer ut utan skor och jacka... :bigeyes: 
Jag fick ta sprutan idag. Jag och Fia höll hand där inne :) Vissa tycker säkert det låte töntigt och att man är minde modig bara för det, men det tycker inte jag :) Alla killar sa saker som:
- Det gör inte ont.
-Hur kan ni vara nervösa? :question:
- Gud, töntigt... -.- (asså när man ville hålla en annans hand..)
Asså, gud! Alla är olika känsliga och tycker olika. Om man säger så känner man ju sig bara som en tönt som tycker det så, stop it! ;)
Vi fick sluta en halvtimme tidigare idag :D Vi brukar ha en halvtimmes rast mitt i lektionen men vi skippade den och fick sluta tidigare :) Två killar (nämner inga namn!) sprang till skolsyster och retade alla som satt där :mad: Eller dom sa väl saker som gjorde dom mer oroliga.. Dåligt av dom! :mad: 
Efter skolan gick jag till mormor. Där chillade jag och tränade lite låtar :) Sen åkte jag och mormor hem till mig. För hon och mamma ska på kör och sjunga :thumbup: Jag, pappa och Sabbe blir hemma, fast mamma kommer ju hem sen igen ;) Men tjao nao!

2012-05-08 @ 20:36:49 / Vardagsrapport

Duschat

Nu har jag duschat och luktar gött ;) Men efter jag duschat prövade jag en ny tröja. Jag tyckte den var fin :) Den är hängig och rengbågs-färgad (svag färg)♥ Kanske ska ha den imorgon men vi får se för jag tänker på en sak :) Imorgon ska jag till skolan :D Har typ längtat! Du vet, till kompisarna, dom ROLIGA lektionerna och rasterna♥ Imorgon är det syslöjd, det tycker jag är roligt. Sen ska vi ta spruta imorgon.. eller typ inte jag för jag har inte lämnat in en typ... lapp :P Men jag ska lämna in den imorgon så jag kommer nog få ta den några dagar senare ;) Men tjao nao!

2012-05-08 @ 19:00:59 / Vardagsrapport

Duscha

Ska duscha snart efter en tråkig dag.. Jag har bara suttit vid datorn, jag har varit lite datanörd :P
Nu när jag skulle gå till köket och äta kändes det som en propp i huvudet. Det bara snurrade! :bigeyes:... Men det gick över när jag satte mig ner och åt :) Idag år jag makaroner till lunch, mums.. Dom blev bara lite överkokta och geggiga.... Men nu ska jag duscha,  byebye!

2012-05-08 @ 10:12:28 / Vardagsrapport

Frukost!

Nu har jag ätit frukost. Jag rostade tre "små" mackor med smör och kalkon på. Sen drack jag oboy :) Nu chattar jag med Ida på msn för hon är också hemma idag :( Men jag hoppas jag ska gå imorgon och hon med :) Jag lyssnar på musik för det var inget bra på tv... Idag måste jag duscha och.. ja, något mer :P

2012-05-07 @ 09:44:03 / Vardagsrapport

Hemma från skolan idag :(

Idag fick jag vara hemma p.g.a min hals. Sen gör ont när jag sväljer och lite när jag andas, och det är ju lite jobbigt eftersom man andas hela tiden... Jag sitter och kollar på tv. Jag kollar på "Kejsarens nya skola".. Tråkigt, men jag vill kolla på Iron-man!

2012-05-06 @ 13:47:27 / Vardagsrapport

Hanna nu :)

Nu ska jag, mamma och pappa åka till Kattis och Jörgen (Hanna♥) :) Pappa ska typ göra någon och mamma och jag ska fika och umgås ;) Bye!

2012-05-06 @ 12:28:06 / Tråkigt

Rastlös..

Ja, nu är jag rastlös. Jag sitter bara här i soffan och lyssnar på musik. Jag vill smsa med någon men vet inte vem :P Eller chatta med någon. Men jaja, jag ska väl slappa idag. Jag var på bio igår men mamma, pappa, Sandra och Pierre. Vi kollade på Avengers och den var asbra!! Rekomenderar starkt ;)
Jag har väldigt ont i halsen nu :( Vi får hoppas att det går över tills imorgon så jag kan gå till skolan :)

2012-05-05 @ 15:19:03 / Vardagsrapport

Shoppat

Nu har jag och Jessie varit ute och shoppat i Stinsen :) Vi köpte inte så mycket, inte alls mycket :P Vi köpte två nagellack ;) Jag köpte ett midnatts blått och ljus orange :) Vi åt Burger King och nu har vi ätit glass också ;) Bye!


2012-05-03 @ 20:48:32 / Foton/Bilder

Två bilder från lektionen bild ;)

Här kommer två bilder från bilden idag.
Konsentration! ;)

Bilden jag ritade :)

2012-05-03 @ 16:13:39 / Vardagsrapport

Kommit hem nu.

Nu ör jag hemma från skolan och är sjukt trött efter en dag full av skratt och flum! :D På rasterna har vi ju skrattat, inte lektionerna. Då har vi suttit och lyssnat och varit tysta, eller...? Ne, det har vi inte. Inte riktigt tysta. Men idag fyller mamma år och vi fick lite bråttom imorse p.g.a, men det var ju okej. Ens mamma fyller ju inte 46 varje år ;)
Idag var det sådär-god lunch i skolan. Sista lektionen (bild) var roligast! :) Då skulle vi ta med oss pappar, penna, sudd och en bok ut. Vi skulle rita av något ute :) Jag ritade av en bänk, Joel ritade också av en bänk men sen blev han missnöjd och förökte copyright-a min teckning. Det gick inte heller så bra så han ritade av en sten :D Hahaha!
Efter skolan var det bara jag, Jessie, Sofia, Amanda, Gustav, Olle och Theo som var i kapprummet. Då fick alla dom tuggummin av mig för jag hade många tuggummin :) Hoppas dom gillade dom.. :)

Lägger upp två bilder sen från lektionen ;)

2012-05-02 @ 22:08:19 / Vardagsrapport

Sorry..

Förlåt för att jag inte bloggat idag men jg har helt enkelt inte haft lust eller ork. Nu ska jag sova men det är jättevarmt i mitt rum så jag döööör! :bigeyes: men aja, skola imorgon så måste sova nu. Godnatt!

P.s Min mamma fyller 46 år imorgon :D


2012-05-01 @ 19:39:43 / Vardagsrapport

Skola imorgon :)

Imorgon är det skola igen.. Det ska bli roligt men ibland känner jag bara "JAG ORKAR FÖR *** INTE!", men jag måste nu, så.. Jag kom och tänka på en sak. Nu ska jag skriva hur ens lunchtid är i skolan.
Man går in i matsalen och ser att det inte är någon god mat. Då tar man bara lite mat för att man inte ska slänga så mycket. Och då när man satt sig ner kommer en fröken fram och frågar "Varför har du tagir så lite? Det blir du inte mätt på , hämta mer nu". Då säger man "Ne, för jag gillar inte det här och vill inte slänga". Men sen gör man soom fröken säger för att hon tjatat lite.. Men då när man inte ätit upp det för att man inte gillar det ska man slänga det. Då kommer man till där-man-slänger-maten... Då säger mat-tanten "Släng inte så mycket mat!". Och då måste man tvinga i sig det eller strunta i mat-tanten.
Ja, det var det! Så är det ju typ! Visst har jag rätt??

2012-05-01 @ 16:26:33 / Vardagsrapport

Orkar inte..

blogga typ. Inte just nu iallafall :P Men idag har jag chillat, varit ute och solat. Nu är jag väldigt trött för man blir typ det av solen. Jag kom precis på att jag längtar som f*n till mitt landställe i Finland!♥ Älskar allt där! Muskarna, bastun, båt-turarna, hoppa från bryggan och mycket mera! Vi ska åka dit i juli... Känns så långt dig :(
Sen längtar jag också till mitt andra landställe som ligger på Fogdö :) Men det är lite lättar att komma dit än till Finland ;P