2014-04-12 @ 16:08:00 / Vardagsrapport

Mina planer för ledigheten

Jag tycker att den här lördagen och söndagen hör till påsklovet. Det är rätt nice att vi har ledigt i en vecka och 4 dagar. Det är ju ändå ganska länge ^^ Tillräckligt för att kunna slappa men också hinna göra lite roliga saker :) Idag har jag mest bara vandrat runt hemma och lite utomhus. Det var så fint väder att jag skulle fått dåligt samvete om jag inte gick ut, haha. Tog bilder med systemkameran på vpren som håller på att komma, plockade en bukett till Elvis grav (inte presley, utan min katt♥) och lekte lite med Lisen. Det var skönt att komma ut men efter ett tag blev det någorlunda kallt, solen gick bakom moln. Jag har också städat mitt rum och bäddat sängen, jag hinner få mitt rum att likna ett bombnedslag på en vecka... ^^
Jag hade tänkt mig att vi skulle åka till Väsby centrum idag och köpa lite saker men så blev det inte. Det gör dock inte så mycket för det var skönt att stanna hemma :) Får göra det någon annan gång med nån kompis.
Imorgon har jag inget planerat men hittar väl på något underhållande :)
 
Okej. Mina planer för lovet är inte fast bestämda men jag vet vad jag ska försöka planera in iallafall. Jag ska vara med Gusten, bowla med Lina och KANSKE shoppa då. Vet inte med vem bara, så vi får se :P 
På torsdagen ska jag åka till mitt landställe i Grisslehamn. Det ska bli väldigt mysigt att fira påsk där uppe med släkten. Då får jag också träffa min morbror och kusin som jag ser så sällen♥ Vi ska antagligen vakna upp till våra ägg, köra femkamp, måla ägg och äta en god påskmiddag. Sen på söndagen åker vi hem, men om det är fint väder kanske vi åker hem på måndagen istället. 
 
Här ser man ju att jag har lite saker för mig och saker som jag ska planera in. Jag kommer ju inte få ett tråkigt lov, hoppas jag :)
KLICKA PÅ HJÄRTAT FÖR ATT KOMMA TILL BILDERNA (del 1) ->
 Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo