2014-04-07 @ 21:25:23 / Vardagsrapport

Fett chill vecka

Idag så var jag hos min doktor som skulle kolla att mina leder. Jag hade en LITEN inflammation i knät men valde att inte göra något åt det. Annars var allt lugnt. Min handled som gjorde så ont för en vecka sen gör inte ont alls längre, det kommer och går liksom. Jag fick också reda på att jag är 150,3 cm ^^ stolt för att jag växt två cm.. dock var sista gången jag mätte mig kanske ett halvår sen, så 2 cm på ett halvår :)
 
Efter skolan idag tog jag och Lina bussen hem till hennes pappa. Vi gick förbi hennes mamma på vägen för att hämta lite läxor och så. Vi hade tänkt oss att plugga men så blev det inte. Vi tittade på filmen Hancock, åt massor av saker och snackade väldigt mycket. Lite girltalk behövdes♥ Och nu får ingen tycka jag är konstig men idag var första gången jag smakade yoghurt och flingor (har alltid mjölk till mina flingor) och risifrutti ^^ Båda var vädligt gott! 
 
Den här veckan är så himla chill! Vi har typ inga läxor förutom spanska glosor som vi säkert kommer få imorgon/i övermorgon. Sen har jag praktiskt prov i hemkunskap på onsdag men det pluggar man ju inte till. Sen ska vi fika imorgon ^^
 
 Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo