2013-03-18 @ 18:51:07 / Vardagsrapport

Sunshine..♥

Idag så började dagen med att jag vaknade av solen som lös in i mitt rum i perfekt tid för att gå upp. Dagen börjar bra. Mamma kommer in och sätter på bedövning i mina armväck inför blodprov som jag skulle ta innan skolan började. Eftersom jag började halv nio idag så hann jag göra det innan vi började ;) 
På musiken idag så blev de lite kaos men allting ordna sig sen. Vi skulle välja en låt som jag, Fia, Sofia och Carro ska uppträda med inför Fredrik, våran musiklärare. Vi valde tillslut Wonderwall ^^ 
 
Efter skolan så gick jag hem till Fia för att min mamma skulle hämta mig lite senare. Egentligen tjugo i tre men jag orkade inte hänga med och handla så hon skulle hämta mig typ tre. Men sen så stannade hon till hos mormor och skulle jag en snabbfika.. men hos mormor går inget snabbt :P haha♥ Så jag blev hämtad när Fia skulle åka och titta på sin nya skola som hon troligtvis ska börja i.. Alltså kvart i fyra. 
Som sagt i ett annat inlägg så fick jag min peace-hand hem idag. Den är redan placerad på sitt ställe ;) Och sen kanske jag får tillbaka min mobil snart! :D Det har varit skönt att vara utan den men ändå har man saknat den lite.. 
 
Är skit-trött nu och mamma kom precis in till mig med te och kakor♥ mums! Sabina åker till Thailand imorgon så jag har fixat hennes blogg klart nu också. 
486058_351743048276949_1166116146_n_large



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo