2013-06-14 @ 16:57:58 / Vardagsrapport

Äntligen sommarlov..♥

Idag så hade vi skolavslutning, lite sorligt faktiskt :P Vi började åtta som vanligt och sen halv nio skulle vi gå ut för att sjunga, samlas med resten av skolan och lyssna på tal. Men de blev inte ute, vi fick gå in i idrottshallen pga. vädret.. De var väl okej de med :) 
Våran klass sjöng två låtar, "Forever Young" och "Du är det finaste vi vet" . Den sista låten var till Erica och vi hade gjort om lite i texten. Erica är våran lärare som nu måste lämna våran klass :/ Kommer sakna henne som lärare♥ lägger upp en bild på mig och outfit snart 
 
Efter att ha varit där inne i kanske en timme gick vi till klassrummet för att fika tårta och saft :) När alla fikat klart så höll Erica ett tal ochh gav oss sen varsin ros och kram. Sen när alla fått en ros fick vi gå fram igen men då fick vi betygen, en skiva med bilder från klassresan och en kram till ^^ haha, erica gillar kramar..

Efter allting körde pappa mig till mormor, jag var helt slut så jag somnade där. När jag äntligen var hemma somna jag i min säng efter en stunds kämpande att inte somna.. -.-' Men de var skönt faktiskt!
Tumblr | via Tumblr



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo