2013-07-20 @ 14:26:08 / Vardagsrapport

Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma i Sverige igen och mamma har redan börjat packa ur resväckan, tvätta och nu rensar hon skafferiet för att vi ska kunna få in allt nytt godis som köptes i TaxFree'n på båten ^^ Asså jag älskar verkligen min mamma♥ Själv är jag helt slut efter båtresan och håller på att måla mina naglar. Dom ska bli en ljus färg med en nyans av rosa, fräscht och snyggt ;) Jag tar och packar upp imorgon. 
 
På mitt landställe har vi gjort mycket men det känns lite. Vi har kunnat vara ute nästan varje dag för att det varit fint väder (jag har utvecklat mina badminton-skills kan jag stolt berätta), vi har ätit munkar, badat, solat, bastat, åkt till Heinaväsi och kollat i den lilla butiken som är ungefär den ända i den lilla staden, vi har åkt båt, fiskat, lagt fiskenät, haft besök av våra vänner Kvist Larsson precis när Sabina och Adam åkt hem (dom höll på att missa sitt flyg..), fotograferat har jag gjort men inte lika mycket som vanligt, ätit goda typiska finlands middagar och mycket mer♥
När vi var i Heinaväsi första gången köpte man en fantastiskt fin väska! Den var vit men i en nyans av grå/grön.. Svårt att förklara men jag kanske lägger upp en bild sen med lite saker jag köpt ;) 
 
 



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo