2013-12-30 @ 16:58:45 / Dagens speciella foto!

Tänk om något skulle stått där.. :o

Inatt så har jag inte sovit bra alls. Jag har varit rädd för att någon/något skulle stå vid min säng om jag somnade så varje gång jag kände att jag var nära att somna slängde jag upp ögonen för att titta om nån/nått var där. När klockan blev 8:00 hörde jag att mamma, pappa och Sabina gick upp för att göra sig iordning för jobb. Då kände jag att jag kunde slappna av lite mer och så somnade jag tillslut. Då sov jag till klockan 11:00, det var väldigt skönt eftersom jag var så trött efter att ha legat och spänt mig. 
 
Jag har haft rätt ont i min kropp idag så jag har mest suttit still men jag har faktiskt varit ute på en liten promenad med hundarna. När Lisen inte varit ute på promenad på kanske en dag är hon så understimulerad att hon är helt galen! Hon spring sick-sack i buskarna, fram och tillbaka på vägen och gud vad hon är jobbig... Fast ändå rätt roligt att se henne ^^
 
När pappa åkte till Väsby centrum så bestämde jag mig för att inte bara sitta och titta på tv. Så jag tog fram mitt riblock och min pennor (vanliga skuggpennor) och sen tog det kanske tjugo minuter att bestämma sig för vad jag skulle rita. Jag hittade så småningom en bild som passade. Jag orkade inte rikitgt göra en jätte avancerad men ville ändå lägga ner lite jobb på det. Därför blev det någon söt liten filur som jag blev väldigt nöjd med faktiskt :)
 



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo