2012-09-24 @ 17:54:46 / Vardagsrapport

Lite sovmorgon, tacksam tjej here

Idag så hade vi lite sovmorgon, en halvtimme. Jag vaknade av en väckarklocka som gick i tre minuter tills jag fattade att det var min... ^^ Men då gick jag upp och tog en dusch♥ 
Så här såg min dag ut ↓
Det är den dagen med minst lektioner men då är det ju längre lektioner. Vi har nästan inga raster den här dagen! Så man blir välldigt trött! 
Äm.. Det var chicken kebab och ris till lunch och jag satt med Ida, Jonte, Fia, Julia och Engla. Tillslut gick alla och det blev bara jag och Jonte kvar. Då började Jonte göra en pinsam grej inför min livs kärlek! O_O ÅH!
Jonte om du läser det här, fan dig -.-  
När dagen var slut så gick jag till Fia och vi typ chillade tills jag behövde gå efter ungefär en halvtimme. Jag skulle till mormor, men mormor var hos tandläkaren så jag stannade med Fia lite ;) Hos mormor drack vi te och åt bulle, slappade, som vanligt då♥ Mormor är den BÄSTA mormorn som finns!♥
Mamma hämtade mig klockan fem hos mormor och nu sitter jag här i soffan och har tråkigt. Egentligen ska jag göra engelska läxan men det orkar jag inte nu såååå, den gör jag kanske efter maten..?
Aa, det blir bra! :D 



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo