2014-05-16 @ 20:08:38 / Vardagsrapport

Äntligen fredag♥

Provet i torsdags gick bra, bättre än väntat. Det var bara de två sista frågorna som var lite extra kluriga för mig. Det handlade om miljögifter och hållbar utveckling typ. Jag är inte jättebra på det :S 
Efter provet åkte vi till Bergianska Trädgården inne i stan och det var ju en mysig utflykt. Vi blev guidade i växthuset och sen fick vi gå fritt i tjugo minuter. Sen gick vi och åt i en park. Jag åt pannkakor och drack festis ^^ Vi skulle gå en tipsrunda sen typ och den var ganska tråkig. Jag var med Gustav, Oskar, Carro och Alex :) 
 
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt! Jag är helt slut men jag vet inte varför :P Jobbig vecka kanske, mycket att tänka på. 
Imorgon ska mamma och pappa åka till några vänners landställe så jag och Sabina blir ensamma hemma. Jag har fått i uppdrag att klippa gräset på tomten. Det bästa, jag får pengar för det ;)♥ Det är rätt nice att klippa gräset, sitta, lyssna på musik, åka. Det är det enda jag planerat helt imorgon, jag kanske skulle gå på bio med Lina men vi får se hur det blir med det.
 
jag tog en massa bilder på landet i påsk och jag har inte lagt ut dom men jag kanske lägger upp någon sen. tog också lite naturbilder idag, för en halvtimme sen ungefär :)
-Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo