2014-01-28 @ 21:25:51 / Vardagsrapport

Plugga som en gaaalning

När jag var i Väsby centrum idag efter skolan fick jag lite halvt panik eftersom jag kom på att jag måste plugga. Jag har inte alls tid med att hänga i centrum och shoppa... Jag har prov på fredag, måndag, tisdag och torsdag (alltså torsdag nästan vecka). På fredag ska också en bokrecension vara klart, oh shit.. Kom på det nu när jag skrev! Jag har typ halva boken kvar att läsa! O.o hur ska jag hinna allt föfan??? 
 

Jag har iallafall pluggat sen jag kom hem från centrum. I ca 3,5 timmar nu då. Inte tråkigt alls, nejdå.. Fast när man har musik till och några att kika med kan det vara rätt underhållande. Man håller liksom på med något iallafall :) 
 
Imorgon är det längsta skoldagen i veckan och börjar med spanska på morgonen. Gillar inte att ha jobbiga ämnen på morgonen, är trög startad på morgonen :P Vi ska i och för sig bara sitta och göra en spansk saga på storybird.com ;) Tråkigt, lite svårt men också hyfsat lätt. 
Untitled

2014-01-27 @ 20:42:13 / Vardagsrapport

Tog ett break

Senaste inlägget jag skrev var för fem dagar sen och det är pga. att jag tog en paus från bloggen. Men nu är jag tillbaka och taggad, okej kanske inte jätte taggad men vad säger man? Glad att va tillbaka? Haha...
 
Idag har jag varit i Täby centrum från kl 16.00 till 20.00. Jag har shoppat med mamma, Hanna och hennes mamma. Jag köpte inte så mycket till mitt försvar, Bara två tröjor, stift, en penna och ett skal. Skalet var jättefint, lite vintage♥ Och om du känner mig bra vet du att jag gillar sånt ^^ 
Alltså var jag där i 4 timmar, shiiiit... Vad länge det blev 0.0 
 
Jag måste ta en dusch nu och måla mina naglar men är ju tillbaka imorgon igen, förhoppningsvis... :*
Because you are amazing :) (especially send to you who is reading this) | via Tumblr

2014-01-21 @ 20:35:24 / Vardagsrapport

Plugg, plugg, plugg

Okej, nu har jag äntligen släppt mitt pluggande men jag har pluggat sen jag har kommit hem typ... Jag tog ett litet break när hunden Bill kom hit. Det är han som ska bo här i 5 dagar och förhoppningsvis blir pappa till Lisens valpar ^^ Lisen blev alldeles kär i honom direkt verkar det som. Hon och Bill börja leka på en gång och Lisen har lite svårt för andra hundar men så var det inte denna gång. 
 

2014-01-20 @ 15:30:46 / Vardagsrapport

Baby, it's cold outside

Sitter i sängen med en kopp oboy och iklädd dom bästa myskläderna jag har. Mina holliser byxor, leopard sockor och ett linne, enkelt men skönt :) Idag när jag vaknade var jag så trött. Orkade inte ens stänga av min väckarklocka :P Tillslut kom jag ju upp men det tog lite tid. 
Jag blev hämtad kl 13.00 idag för att åka till ögondoktorn. Dom sa att jag inte hade någon inflammation eller högt tryck men jag hade fått lite gråstarr i ögat. Om det sprider sig ska jag gå igenom någon laserbehandling i ögat. Det är en laser som "gör hål på" gråstarren, men vi får de hur det blir med det :)
😊😍

2014-01-18 @ 20:18:18 / Dagens speciella foto!

Vintern virvlar in

Idag har jag gjort mycket men också lite. Jag har städat mitt rum, tagit en kall lång promenad med hundarna och läst "Om jag kunde drömma". Jag har läst den förut och vi ska göra en bok recension på den. För att göra den bra måste jag fräscha upp minnet litegrann. 
Ni skulle sett mitt rum innan jag städade det. Det var KAOS, seriöst.. Kunde inte se mitt golv :P 
 
När jag var på promenad idag blev mitt ansikte så kallt att jag inte kunde röra det nästan. Det gjorde lite ont men det var också skönt! Ibland kan det vara skönt att vara så kall och känna det friska i luften♥ Lisen och Quinnie blev väldigt snöiga ^^
 
jag har tagit lite bilder som jag inte lagt ut den senaste månaden så här kommer ett litet collage med lite pics ;)♥
 

2014-01-17 @ 18:18:13 / Vardagsrapport

Chillin' in tha room

Sitter inne i Gustens rum medan han och Theo äter. Jag kom hit klockan 17.30, följde alltså inte med han hem precis efter skolan. Däremellan har jag gått på en iskall promenad med Lisen, ätit två bullar och ätit hemgjord pizza till middag ^^ Vi och några andra ska dra till någon ungdomsgård där det finns massor att göra.

2014-01-15 @ 21:09:47 / Kort & onödigt

Goda nyheter

Vi har precis fått beskedet att en hund (jack russel) är villig att para sig med Lisen. Det är bra för vi känner dom som har den också. Jag är så exited, hoppas hon inte kommer gå tom! Gå tom betyder att dom liksom gör "the thing" men det blir inget :S 
lady and the tramp♥ | via Tumblr

2014-01-15 @ 18:37:18 / Vardagsrapport

Kommit ur bana.

Jag måste skärpa mig i skolan. Nu har jag blivit tillsagd två gånger på en vecka, har liksom aldrig hänt förr! Jag vill inte bli tillsagd dessutom. Jag har kommit ur bana. Pratar, stirrar, lyssnar inte. Fy på mig! >:( 
 
Just nu känns det som om jag kommit ur bana med allt. Förr kändes allt bra men nu när skolan börjat är allt fel, bara fel. Finns mycket jag kan skriva men inte här tyvärr. Det är lite för privat för en blogg..
 
Jag har INTE mycket att skriva egentligen. Inget speciellt har hänt dom senaste dagarna. Därför jag inte skrivit :S
@VeryLaughingMan ✖ | via Tumblr

2014-01-12 @ 13:17:47 / Vardagsrapport

So call me maybee..

Åh, jag har fastnat på den gamla låten! "Hey I just met you, and this is craaazy. But here's my number, so call me maybe!" ^^ Det var länge sen jag härde den låten faktiskt, förr var den typ populärast i vääärlden! Eller kanske inte världen men aa, i min klass iallafall :S
 
Igår så åkte vi hem vid halv ett på natten, eller morgonen.. Vad ska man säga nu då? 00.30, jag räknar det som natt mer än morgon :) Men vi åkte hem då från Sandra och när jag kom hem somnade jag på en gång. Jag var så trött och det ända som hade hållt igång mig så länge var coca colan :P
 
Inatt när vi gick till bilen från Sandra (det var rätt långt) var det iskallt! Det gjorde ont i varenda del i våra kroppar. Dt måste varit minst 20 minus O_O Vet inte hur jag känner för snön, mysigt men kallt och jag gillar inte kallt så jättemycket liksom... Man kommer nog få en och annan snöboll på sig i skolan x)
Google Afbeeldingen resultaat voor http://3.bp.blogspot.com/-A-CDPTKkM_U/TtSlOMpswYI/AAAAAAAAAa4/F3IaplHXJDg/s1600/tumblr_lchsvrjxtd1qc0dbmo1_500_large.jpg

2014-01-11 @ 17:08:35 / Vardagsrapport

PARTEEEY

Idag vaknade jag klockan 10, så skönt ;) Fast det blev en mjukstart i skolan känns det som en hård skolvecka. Haha, rätt löjligt faktiskt men det kan ju va lite jobbigt att byta från att vakna sent och lägga sig sent till vakna tidigt och lägga sig tidigt. Dock vill man ju gå och lägga sig eftersom man blivit så trött. 
 
Jag har hunnit vara i Väsby centrum idag och shoppat lite. Jag köpte en tjock tröja som var beige/vit, en skjorta som är väldigt retro, ett par nya sommarskor (tänkte använda dom till sommaren, inte nu haha), en mascara och en lite söt vinröd mössa till Sonjen (min lilla kusse)
 
Ikväll ska jag och Sabina dra till Sandra. Sandra fyllde ju år den 5:de januari och nu ska hon ha fest. Det ska bli så ruuuligt! 
 
 

2014-01-09 @ 20:45:03 / Vardagsrapport

Turhalsbandet hjälper mig :)♥

Första lektionen idag var no och då körde jag min presentation. Det gick bra, men jag råkade säga fel en gång och det var ju lite pinsamt liksom. Men det kändes som om det inte gjorde så mycket, i'm born to make mistakes, not to fake perfection liksom ;) Jag råkade säga "Det används dagligen av alla och därför hugg mycket toalettpapper ner." HAHHAHAAH ^^ Jag skulle ju egentligen säga träd och inte toalettpapper, men eftersom jag pratade om det så blev det bara så :S 
Jag hade mitt tur halsband på mig också bara för att det skulle gå bra och det gjorde det. Jag stannade kvar efter lektionen för att få veta vad jag fick för betyg och jag blev riktigt nöjd med betyget ^^
 
Det hände inte så mycket speciellt idag. Mamma gjorde sin gamla vanliga köttfärssås och spagetti och det var hur gott som helst! Hon har exprimenterat med olika recept men nu var det bara helt normal♥ Saknat det!
 

2014-01-08 @ 20:19:17 / Kort & onödigt

remember the difference

Forgivin' and forgettin'...

2014-01-08 @ 20:16:46 / Vardagsrapport

Jobba, jobba, jobbaa!

Inatt vaknade jag klockan 01.30 men jag tog fel på timvisaren och minutvisaren så jag trodde klockan var 06.10. Jag låg och väntade i typ tio minuter innan jag fattade att jag hade fel, jag skulle ju upp 06.40 ^^ Då somnade jag om och vaknade 06.30, perfekt ;) 
 
Skolan idag var rolig men jag hade ont i magen då och då men det gick över när jag fick något annat att tänka på. Alex hade nån laser-leksak med sig och när jag siktade på en lärare (okej, kanske mer än 1 då...) så fick jag lite halvt panik ^^ Haha, mycket roligt!
Jag hade min första hemkunskap lektion idag, ärligt talat så var det lika hemskt som jag trodde det skulle va :S Gillar verkligen inte hemkunskap, skulle verkligen hellre ha musik♥ Gillar allting där.. Nu på hemkunskapen läste vi igenom schemat, kraven och en massa grejs i en bok :P
 
Min far hämtade mig när vi slutade (15.30) och när jag kom hem började jag på min no-presentation som ska va klar imorgon. Sjukt att jag ens blev klar ^^ Dock har jag inte tränat på att läsa upp det... Det kommer nog gå skit men jaja ;)
 

2014-01-07 @ 17:44:32 / Vardagsrapport

Slut på vilan, på med hard work

Sista jullovsdagen är idag då. Jag hade tänkt vakna klockan 09.00 idag men det gick inte sin väg. Jag somnade klockan 03.00 inatt så jag var trött som en tonåring på morgonen :P kanske för att jag är en tonåring.. Jag blev istället väckt 09.30 men det ända som hände var att jag gick till soffan och somna om... Haha, jag har aldrig riktigt varit den som sover jättelänge så det här är rätt nytt för mig, men det händer väl när man vänt på dygnet :S Pappa väckte mig 10.30 då jag fick en kopp te som frukost. 
Jag äter aldrig frukost på lov, har aldrig aptit nog att göra det. Idag har jag inte haft någon aptit alls. Undrar om det är för att man sitter så mycket still? Att man inte har aptit eftersom man inte kommer göra något med energin man får av mat. 
 
Vi gick senare ut med hundarna. Det var nästan vår ute men tyvärr ska ju snö komma till helgen... Gud vad onödigt att snön kommer nu. Kan inte Snön bara förstå att den missat sin chans med oss människor :( (bra att jag skriver snön som en människa, riktigt friskt ^^)
 
Jag hade utvecklingssamtal idag också med en av mina mentorer. Stina heter hon, en väldigt trevlig och rolig lärare som jag också har i engelska. Man blir glad av att höra vad hon tycker om en. Hon sa att jag var väldigt klok och mogen för min ålder, hur kul är inte det att höra? ^^ 
Jag känner att det ska bli roligt att börja skolan. Få in alla rutiner, träffa vänner, göra saker på dagarna och inte bara sitta framför datorn, tv:n eller mobilen ;) 
 

2014-01-04 @ 23:21:55 / Vardagsrapport

Drömmer i Grekland..♥

Det här lovet har varit rätt tråkigt för min del. Har mesta dels suttit i soffan med datorn, tv:n eller mobilen. Det är ju alltid skönt att få sova ut men jag har haft långtråkigt, saknat alla och haft för mycket tid att tänka att jag blivit ledsen, haha :P Man ska inte tänka så mycket i min ålder som jag gör, det är inte bra för hjärnan ^^
 
Jag sitter och drömmer mig bort på apollo, airtours och ving. För dom som inte vet vad det är så är det sidor man kan hitta resemål på. Jag ville vilja åka till något varmt land som Grekland. Älskar allt med Grekland!♥ Maten, färgerna, människorna, kläderna, miljön :)♥ 

2014-01-03 @ 22:10:37 / Vardagsrapport

Hösten var full av färger...♥

  ©Tagna av Ellinor Ravelin©
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-01-02 @ 21:52:00 / Dagens speciella foto!

Dagens speciella foto!

jag letade igenom mina bilder som jag tog i höstas (alltså hösten 2013) och så hittade jag en skitcool bild som jag inte har lagt ut. på bilden använde jag blixt och eftersom det inte var något som kunde ta emot blixten på nära håll blev det såhära... ^^
 
imorgon kommer det ett helt inlägg med en massa fina höst bilder jag tagit :)♥
 

2014-01-01 @ 19:56:30 / Foton/Bilder

2014 is here!

Igår så firade jag min nyårsafton med våra vänner till familjen. Dom kom hem till oss vid 19.00 och sen åt vi en god trerättersmiddag som vi blev klara med ungefär 22.00. 
Förätt: Vitlöksgratinerade musslor
Varmrätt: Sjötunga walewska 
Efterätt: Kladdkaka
 
Det gick alltså rätt snabbt för oss till tolvslaget. Eftersom vi blev klara med middagen klockan 22.00 var det ju bara två timmar kvar tills det var dags att tända på raketerna. Tyvärr fick jag inte jättebra bilder på raketerna eftersom min kamera inte ville ta. Den tyckte det var för mörkt och därför fick jag typ damp på den. Hatar verkligen när den gör så. Den gör så med närbilder också, den vägrar att ta bilden! :(