2012-10-31 @ 21:19:11 / Kort & onödigt

Tjejkväll ^^

Tjejkväll med girlsen nu. Vi har fett kul och driver RÄTT mycket!! ^^ Vi lyssnar musik och snackar, sen skrattar vi ju massa också! ;) Måste dra nu, vill vara social..

2012-10-30 @ 22:02:43 / Vardagsrapport

Gårdagens kväll: Lyckad :)

Igår kväll blev lyckad! :) Filmen War Horse var så jälaaaaa bra!! Du måste se den om du inte gjort det!♥ Älskade den!♥♥♥ Vi vaknade vid sex inatt av att Vanessas ringklocka ringde, hon hade gömt att stänga av den från skolan... -.- Men vi somnade om snabbt. Sen vaknade vi ungefär vid tio ^^ Vi gick upp och åt, sen kollade vi på filmen Dark Shadows! Den var fett bra! :D också..
Nessa åkte hem vid tre typ, jag och mamma åkte och handlade då också :) Vi skjutsade hem henne ;) 
(bild från Dark Shadows)

2012-10-29 @ 19:03:22 / Vardagsrapport

We starts with The amazing Spiderman! ;)

Nu är Nessa här och vi ska börja våran filmkväll :) Vi ska först kolla på The amazing Spiderman och sen War Horse. Ska hämta lite sncks och sånt nue, byeee! ^^

2012-10-29 @ 12:40:42 /

Dagens låt!

One Direction har gjort en jätte fin låt som nu kommit ut på youtube♥
 

2012-10-29 @ 12:39:35 / Kort & onödigt

*suck*..

Har fett boring.. Ska till doktorn snart och efter det ska jag och pappa åka till Arken Zoo och kolla in lite grejer. Efter det kommer vi hämta Vanessa för hon ska komma och sova över ^^ Ska bli kul! 
 

2012-10-26 @ 22:00:41 /

Find inspiration in these pictures!♥

 
Tumblr_mchzm3ly3y1rqlibwo1_400_largesurf | Tumblr
 

2012-10-24 @ 20:40:37 / Vardagsrapport

Dansade på idrotten

Idag så ar det varit en ZUPERRULIG dag! Haha, vi har dansat på idrotten, jag dansade med Axel, Theo och sist Gustav :) Vi dansade BUGG!
Idrottslektionen blev bara en halvtimme för att vi skulle iväg och kolla på elevkonsert. Alla var riktigt duktiga! Det var sju uppträdanden och ett av dom var det två från våran klass. Joel.W som spelade piano och Oskar som spelade bas. Asbra!
Idag började vi med våra so-projekt, vi är 2&2. Jag är med Ida, föst trodde jag det skulle bli för flummigt men det gick väldigt bra :) Bara lite flumm ^^ Vi ska hitta så mycket fakta om ett land (vi har Spanien) i en kartbok som vi kan ;)
Vu slutade tre, mamma hämtade mig och vi åkte hem. Jobbade matte, skar mig på pappret.. 8( Nu har jag pluggat till fysikprovet vi ska ha imorgon, känner mig inte säker riktigt men aja.. :/


2012-10-24 @ 16:57:12 / Vardagsrapport

Känner mig smartis!

Haha, ja lite när jag sitter och gör matte och pluggar till fysikprovet imorgon. Fast kanske inte är det eftersom jag kommit efter i matten 8)


2012-10-23 @ 18:42:24 / Vardagsrapport

Doktorn

Idag så gick jag på hemkunskapen men efter den hämtade mamma mig och vi åkte till doktorn för att kolla mina leder. Allt såg bra ut :) Tur!
När jag kom tillbaka var mina klasskompisar och åt lunch, jag hade redan ätit så jag väntade i cafeterian. Hade rätt boring på rasten.. Vi hade engelska sen och vi fick sluta tjugo minuter tidigare :) Jag gick till mromor men jag fick inte somna idag.. O.o Jätte trött nu. Vill sova. Men ändå inte liksom.
Lyssnar på musik nu och sjunger också :D Ovanligt, eller? :s 

2012-10-22 @ 20:28:49 / Vardagsrapport

TANDBORSTE!

Idag började vi halv nio. Dagen har flytit på som vanligt, bara att den har varit ett snäpp roligare ^^ Efter skolan gick jag till mormor och fikade. Fast jag somnade på soffan efter fikat... Vaknade och åkte med min syrra till tandläkaren. JAG FICK EN TANDBORSTE! ^^ 
241787073714630462_0ewaz2lj_c_large

2012-10-21 @ 21:16:04 / Vardagsrapport

Bullfika hos mormor :))

Igår så gick jag och Sabbe och la oss vid ungefär halv tre. Jag vaknade halv tolv, skönt att få sova ut! Vid tre åkte jag, mamma och pappa till mormor för att fika. Det kom lite annat trevligt folk dit också. Det fanns massor av bullar!  Tyck vad du vill, men jag åt tre stycken vaniljbullar ^^ 
När det började närma sig middagstid åkte vi och hämtade BK och åkte till min fina syster Sandra♥ 
 
Nu när vi kom hem rusade jag in och kollade schemat för imorgon, packade ner lite saker och sen gjorde jag te :) Mina naglar är nymålade, midnatts blå blev dom♥ 

2012-10-20 @ 20:49:50 / Kort & onödigt

Myskväll med Sabbe ;)

Idag så åkte jag och Sabina och åt på restaurang! Det var väldigt gött :) Nu sitter vi och kollar första Harry Potter, Sabina ritar också på nån sjöjungfru :) Den blir jätte fin! 
 
Har varit hos mormor idag och gjort lite grejer, typ fruktsallad ^^
 

2012-10-18 @ 21:15:00 / Vardagsrapport

Töntigt, eller?

Jag tycker det är lite töntigt när någon kan ge en komplimang i sms/meddelande men inte vågar säga det in real life liksom. Man blir ju såklart glad att få sms/meddelanden också! Så sluta inte med det liksom ;) Men..Det är väl inte så farligt att ge en komplimanger öga mot öga? Svar; Nej! Min åsikt bara ^^ 
 
Idag har jag verkligen inte gjort mycket! Jag har tittat på första Twilight filmen och sen vaknade min syrra. Då åkte vi lite fort och köpte hårfärg och hämtade ut en medicin till min hund. 
Ska nog kämpa mig iväg till skolan imorgon.. Fast jag inte mår TOPPEN liksom :3
 

2012-10-18 @ 16:31:57 / Vardagsrapport

Ny hårfärg! ^^

JAA! Färgade håret idag, typ nyss.. Det blev awesome!! 
 

2012-10-18 @ 10:03:00 /

Don't you bring me down♥

 

2012-10-18 @ 09:53:36 / Vardagsrapport

Hemma från skolan, men ångrar det

Idag är jag hemma från skolan men jag ångrar det! Jag mår INTE bra men jag vill träffa mina kompisar.. Fas jag kanske skulle smitta dom och sen inte orka jobba på lektionerna :/ Men aja, kanske går dit imorgon, hoppas det. 

2012-10-16 @ 21:39:33 / Vardagsrapport

Mormor och Fredrik!

Idag gick jag in på Spotify och skulle kolla om min mormors och hennes mans skiva hade "kommit ut". Och det hade den! :D Det är bara att söka på "Monica och Fredrik" så kommer alla deras låtar upp ;) Själv älskar jag dom!♥   Fredrik spelar gitarr, piano och munspel. Mormor spelar lite av de tre. Båda är blinda och dom fixar med allt själv, rätt coolt va? ;)♥
 
Där kom det lite reklam om det bästa ;) Jag har haft en rolig dag, lite boring i skolan men efter var jag med Nessa, vi chillade mest. Men det blev MYCKET skratt! ^^ Har inte mått så toppen idag.. Vaknade inatt av att min hals var torr och kliade :( Så det blir nog ingen skola för mig imorgon.. :' ' '( Blää på att må dåligt! 
Har suttit och skypat med Theo nu på kvällen, det blev väldigt flummigt :S Jag satt och sjöng barnsånger.. O.o Typ lilla snigel, tänk om jag hade en liten apa osv! ^^ HAHA! Kul ;) 
Ska gå och sricka min tredje kopp te nu.. Jag drogar te när jag mår blää! 
http://www.monicaochfredrik.se/ )

2012-10-15 @ 20:54:34 / Vardagsrapport

Kaaaoos!

Idag efter skolan så skulle jag egentligen vara med Ida men hennes pappa sa att det inte gick.. O.o Så jag blev lite forever alone liksom.. Sen tänkte jag fråga någon annan, men alla hade gått :S Så jag försökte ringa till mormor men hon svarade inte, men jag gick dit iallafall på vild chansning! Ingen öppnade, så jag gick till baksidans dörr och gick in där (öppet). Då kommer Mitzi utspringades och springer raka vägen till boden.. Och där står min syster, mormor och Fredrik och rensar grejer typ! ^^ Jag går in, gör en macka och lägger mig i soffan och chillar :) Sen när dom kom in fikade vi och hade mys :)

2012-10-14 @ 18:41:00 / Vardagsrapport

Kände mig bakis idag.. O.o

HAHA! Ja, har känt mig bakis idag? Jag har varit jätte trött och mått illa. Jätte konstigt! 
Gick och la mig rätt sent igår i och för sig.. Halv ett :P
 
Men iallafall, mamma klippte precis topparna på mitt hår. Dom var rätt slitna.. Men nu har jag friskt och fint hår ^^
Imorgon är det skola och det ska ju bli rätt kul, inte att gå upp tidigt men att träffa kompisarna♥ Imorgon är det också precis två veckor till höstlooooov!! :D
(det är så fina färger på hösten)

2012-10-14 @ 10:22:29 / Vardagsrapport

Mormor igår

Igår så var jag hos mormor och chillade. Vi bakade äppelkakor också :D Dom blev rätt goda!
På kvällen åkte jag och Sabina hem och mormor kom hem till hos en timme senare för hon skulle äta hos oss :) Det blev en jätte god middag och innan middagen skulle jag våga Sabinas hår ^^ Det var jätte kuuuul!
 
Sabina och mormor åkte och det blev bara jag och mamma kvar hemma. Sabina skulle ut och mormor hem. Pappa var på herrmiddag typ :S Vi chillade och kollade film.
 
Jag vaknade halv nio idag :) En timme senare än igår.. Mamma och jag sitter och kollar (mest mamma, jag hör bara) på nyhetsmorgon x) 
 
På dagen kommer min faster Ia på fika :) Mums med fika och kul att träffas!

2012-10-11 @ 19:19:07 / Vardagsrapport

Kittlig ^.^

Idag hade vi sjöld på morgonen, jag har träslöjd (det roligaste!). Jag började men en tavla som converse-märket ska vara på :) På idrotten hade vi matt-gympa. Vi gjorde kullebyttor, stod på händer och sen en svårare variant av "stå på händer". Jag skulle nog klarat den svårare varianten om jag inte fick så himla ont i min handled.. :( Den är rätt svag. 
Vi ska ha prov i matte imorgon, så vi repeterade lite på matten. Jag ska jobba lite matte sen kanske..
 
Att vara kittlig är både kul och jobbbigt.. Jag var inte kittlig förut men nu har jag helt plötsligt blivit det, det är en kille i klassen som kittlar mig hela tiden. Han är inte kittlig (bara på ett ställe som jag inte vat), så jag hämnas på lite olika sätt ^^ Like a baws! ;) Men han har inte hittat den punkten jag är mest kittlig på :]
Tumblr_m22utejluy1qjhy6ko1_500_large
 
 

2012-10-11 @ 16:41:00 / Vardagsrapport

<3 Sant <3

Sånna här killar är så söta ^^ 
 

2012-10-10 @ 17:13:36 /

Dagens sötis!

HAHA! Så söt! :3
Funny-gif-11_large
 
 
 
 

2012-10-10 @ 17:06:55 / Vardagsrapport

SO-prov

Idag så hade vi SO prov.. Det kändes sådär efter, hoppas det gick bra! Många var nervösa inför provet men inte jag.. All min nervusitet kom när jag fick provet O.o Det var jätte jobbigt men det gick nog bra :)
 
Vi hade idrott idag och det var dans och basket. Dansen gick bra och var kul men basketen var lite kämpig, fick ont på slutet i foten :( 
Sista lektionen var det svenska och det var rätt kul! För en gång skull :P Jag satt ute i äppelrummet med några andra roliga dudes ;)
 
Efter skolan skulle mamma egentligen hämta mig men istället hängde jag med Gustav, Theo och Carro hem till Gustav. Vi hade jätte kul, men jag skulle hem efter typ en timme :( 
Tumblr_mb0gibfpej1ql04jqo3_500_large
 
 

2012-10-09 @ 22:03:55 / Vardagsrapport

Köttfärs på morgonen? :oo

haha, ja! Vi hade hemkunskap på morgonen och vi skulle laga middag... Alltså, vi skulle laga köttfärs och spagetti.. O.o På morgonen liksom, blää!
 
Dagen flöt på rätt fort och när vi slutade hängde jag med Gustav hem. Theo var med också och vi typ chillade ^^ Dom spelade lite och sen gick vi ut men gick in igen typ på en gång för det var så kallt ute.. Men då skulle Theo hem så det blev bara jag och Gurra kvar. Vi pluggade rätt mycket till provet som vi ska ha imorgon och det var ju duktigt av oss ;) 

2012-10-08 @ 21:14:38 / Vardagsrapport

Tur!

Njaaaa, rätt mycker tur har jag just nu :) Jag är glad varendaste liten dag, jag fick ett D på biologiprovet (riktigt nöjd!) och min sjukdom har blivit mycket lättare att "handskas" med!♥ 
 
Men iallfall, det där var bara en liten kreaktiv rubrik.. >.< Tänkte egentligen skriva om min dag ;)
Idag började vi halv nio. Inget speciellt hände under dagen direkt? Hade kul, lät inget påverka mitt glada humör och sen efter skolan var jag med Carro. Vi stannade lite på läxhjälp och det var... nyttigt :S 
 
När jag kom hem hade mamma köpt BK till oss och det var ju gött! Efter middagen bakade jaag en kaka men bakpulver i.. Jo, det var en läxa i hemkunskapen att göra det ;) Hittade ett recept som hetter "Farmors chokladkaka".

2012-10-06 @ 10:54:45 / Vardagsrapport

Liams dop!♥

Idag ska min lilla söta kusin döpas, han heter Liam♥ Han är verkligen söt! Jag ska tända dopljuset i kyrkan under sermonin :) När sermonin är klar ska vi åka och fika hemma hos dom. Efter det ska vi hämta Ebba♥ Hon ska sova över hos mig!! :D
 
Ville bara skriva det lite snabbt men nu ska jag gå ut med hundarna, chao!

2012-10-05 @ 19:34:36 / Vardagsrapport

Gustav och Olle

Idag började vi dagen med fika och lilla aktuellt :) Jag hade med mig kladdkaka, glömde dricka. Vi hade språk idag också, vi fick kolla på nån boring film.. 
På någon rast blev det kittelkalas x) Alla kittlade alla, haha!
Efter skolan var jag med Gurra och Olle, vi typ chillade och var ute och såååå :) Det var väldigt kul! 
Mamma hämtade mig halv fem vid skolans parkering och Olle följde med mig dit för han skulle åt samma håll :)
Har inte hänt så mycket mer idag.. Hm.. Tänkte lyssna på musik nu men min syrra tog Spotify :3

2012-10-04 @ 21:35:00 / videor

Music in real life ;D

Tre sjukt roliga videos! ;)
 
http://www.youtube.com/watch?v=VewNvI5V8lg&feature=fvwrel
 
http://www.youtube.com/watch?v=1hZ70VHgIy4&feature=relmfu
 
http://www.youtube.com/watch?v=Z8GgZZ-oT6g&feature=relmfu
 

2012-10-04 @ 20:05:36 / Vardagsrapport

Kom tidigare än jag väntat mig..

Idag så vaknade jag klockan kvart över sju, jag skulle nämligen inte till skolan det första jag gjorde på dagen. Jag skulle åka till sjukgymnasten innan :) Där sa han att min nacke hade förbättrats!!♥ Woohoo! 
Jag kom tidigare till skolan än väntat så jag kom PRECIS när idrottslektionen började och såklart blev Lasse arg för att jag inte var med men jag hade ju inga kläder för idrott eftersom jag väntade mig att komma till matten.. :/ Men jaja, kan ju inte vara mitt fel direkt? 
Till lunch blev det pancakes ;) Det var väldigt gott och på lunch rasten blev jag bjuden på te och bulle ^^ Mums!♥
 
Efter skolan gick jag till mormor och som vanligt pratade vi väldigt mycket om skolan och musik ;) Hon är verkligen världens bästa mormor!♥ Mamma kom och hämtade mig vid middagstid och när vi kom hem fick vi god mat lagad av min syster :D
 
Bakat kladdkake-muffins till skolan imorgon. Vi ska fika imorgon vettu! Nu är frågan av vad jag ska dricka?...
 
 

2012-10-03 @ 18:12:15 /

Finns för dig _____!♥

Finns när du behöver mig _____! Du kan lita på mig! Du är som min syster!♥ Älskar dig♥
 
Tumblr_mb7xevidvf1qcdbkgo1_500_large

2012-10-03 @ 18:08:22 /

Dagens sötis!

Söööööt hund!!
 

2012-10-03 @ 16:59:17 / Vardagsrapport

Satsade allt!

Idag så orkade jag nästan inte ställa mig upp på morgonen, var sååå trött! Men när jag kom upp ur sängen blev jag lite piggare ;) Vi började med engelska och efter det skulle vi tjejer ta sprutan, den gjorde så jäla ont..! Eller den spännde som ***!
Idag hade vi idrott och jag satsade ALLT! Vi delades upp i två grupper och ena gruppen körde styrketräning och den andra basket, men vi bytte efter halva tiden. På basketen körde vi tre och tre så vi fick en att hålla koll på.. Ida valde att hålla koll på Bella, Carro på Celine och ja, då fick jag hålla koll på Gustav då :S Han var väldigt snabb kan man säga.. >.< Svårt men kul :D 
Nu har jag två biverkningar från idrotten, träningsvärk och ett stukat finger :3
På bilden skulle vi göra en förstorning av den bild man valt :)
Jag har valt ↓
Vi slutade klockan tre idag och det var inte så jobbigt, vissa onsdagar kan man bara liksom åhhh!! x) 
Efter skolan var det läxhjälp men jag stannade inte för mamma skulle hämta mig vid tre :) När jag kom hem så fick jag en tanke att jag borde göra engelskaläxan så slipper jag det sen meeen... det gjorde jag inte :] 
Schemat för dagen↓
 
 
 

2012-10-01 @ 17:05:48 /

Dagens musikvideo!

 Fett cool, bra, grym video! och låten, jätte bra! ^^