2014-07-31 @ 12:45:51 / Vardagsrapport

Bästis är mitt största fan ^^

Min bästa vän Lina har lagt upp en bild på insta och sagt till mig att jag ska börja skiva igen och jag tänker hela tiden "Snaaaaart..". Jag tänkte skriva om mina två veckor i Finland men det händer så jäkla mycket på två veckor att jag bara kommer ihåg de mest speciella sakerna. 
Typ de här:
•Lisen ramla i från vår brygga, typ en meter till vattnet.
•Adam och Pierre låg i vattnet redo att åka vattenskidor men precis när motorn på båten skulle dra igång gick den sönder.
•Vi sjöng Disney låtar ungefär hela tiden.
Bra minne jag har! :S
 

Idag iallafall har jag inget planerat. Jag kanske ska åka med Hanna och hennes familj till ett badställe. Wiihoo!♥
 

2014-07-04 @ 14:26:22 / Vardagsrapport

Solig vecka i Sverige

Enligt väderprognoserna komm Sverige vara varmt en vecka framåt åtminstone. Jag skulle jublat om jag faktiskt skulle vara i Sverige nästa vecka... Jag ska åka till mitt landställe i Finland imorgon. Dock ska det bli hyfsat bra väder där också och det är ju bra :) Är glad för alla som bor i Sverige iallafall :) 

Idag är ju vädret väldigt bra! Det är varmt och skönt ;) Jag ska packa idag och åka till mormor på födelsedagsfest. 

Jag ska vara i Finland till den 19:de juli. Jag tror inte jag kommer kunna blogga någonting men det kan hända att jag skriver. Vi har inget WiFi där och eftersom det är utomlands kostar 4G :( 

Ärligt talat ska det bli skönt att lägga undan mobilen och sluta va så jäkla beroende.
dagens fina outfit ^^




2014-07-02 @ 13:08:49 / Vardagsrapport

Assistera åt min mormor

Idag ska jag jobba lite åt min mormor. Hon behöver hjälp med att sätta in bilder i ramar och bad mig om hjälp. Hon fyller också år idag, 71 år! Grattis finaste mormorn i hela världen!❤️ 

Jag ligger på min säng just nu och gör ingenting. Väntar på att vi ska åka gör jag.. Kanske ska göra lite lunch, är ganska hungrig :) 



2014-07-01 @ 23:02:46 / Vardagsrapport

Back in town

Igår och idag har varit riktiga slappdagar. Man har laddat upp batterierna från London resan. Igår var den mest göra-ingenting-dagen jag haft på länge.. Jag satt i soffan och rörde mig därifrån kanske fem gånger på hela dagen, det va ganska nice :) 

Idag har jag varit lite mer aktiv. Mamma väckte mig kl 10.30 och då åt vi frukost och sen tog jag en dusch. Jag pröva mitt nya schampo/balsam och det luktade jättegooott! ^^ 

Sen åkte vi till Rotebro och köpte lite saker på Jysk och Elon. Jag köpte ett täcke och sugrör i big size. Vi köpte också en ny kaffebryggare :) 

Vi köpte med oss lunch till mig hem för jag hade inte ätit någon lunch. 


Nu på kvällen kom Sandra och Pierre för att äta middag och kolla saker från London och bilder :)