2014-01-08 @ 20:16:46 / Vardagsrapport

Jobba, jobba, jobbaa!

Inatt vaknade jag klockan 01.30 men jag tog fel på timvisaren och minutvisaren så jag trodde klockan var 06.10. Jag låg och väntade i typ tio minuter innan jag fattade att jag hade fel, jag skulle ju upp 06.40 ^^ Då somnade jag om och vaknade 06.30, perfekt ;) 
 
Skolan idag var rolig men jag hade ont i magen då och då men det gick över när jag fick något annat att tänka på. Alex hade nån laser-leksak med sig och när jag siktade på en lärare (okej, kanske mer än 1 då...) så fick jag lite halvt panik ^^ Haha, mycket roligt!
Jag hade min första hemkunskap lektion idag, ärligt talat så var det lika hemskt som jag trodde det skulle va :S Gillar verkligen inte hemkunskap, skulle verkligen hellre ha musik♥ Gillar allting där.. Nu på hemkunskapen läste vi igenom schemat, kraven och en massa grejs i en bok :P
 
Min far hämtade mig när vi slutade (15.30) och när jag kom hem började jag på min no-presentation som ska va klar imorgon. Sjukt att jag ens blev klar ^^ Dock har jag inte tränat på att läsa upp det... Det kommer nog gå skit men jaja ;)
 Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo