2014-04-11 @ 21:42:27 / Vardagsrapport

Påsklov

Idag var jag så himla trött på morgonen och hade så sjukt ont i halsen. Jag tror att jag håller på att bli sjuk, lagom till påsklovet då.. :/ Det som drog mig till skolan var att det va sista dagen, man vill träffa kompisarna och det va so prov idag. 
Vi fick godis idag ur ett påskägg på engelskan av vår mentor (sår mentor är vår engelska lärare) och det blev lite kvar som vi sen fick på so:n under provet. 
Provet gick ganska bra, svarade på alla frågor så bra som jag kunde :) 
 
När provet var avklarat krama jag mina vänner hejdå och gick till centrum för att möta upp Vilgot. När vi mötte varandra gick vi hem till hans pappa. Han har praoat på ica och fick en hel påse med massa gott så vi hade popcorn ^^ Jag blev hämtad rätt tidigt för att jag behövde komma hem. 
 
När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade... Bra start på påsklovet! ;) Sov i kanske en timme och sen vaknade jag igen. Jag kikade lite med Axel då och försökte komma upp ur sängen men jag råka somna om... Sen var det middag och när jag ätit, sovit och tagit en kvällspromenad med hundarna blev jag rätt pigg. Men nu är jag trött idag, bara att dricka en massa coca cola ^^♥
 
MEN NU ÄR DET PÅSKLOOOOV♥ SKRIVER NOG IMORGON LITE OM VAD JAG SKA GÖRA MED MERA
 
 Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo