2014-06-27 @ 23:46:48 / Foton/Bilder

Dag två i London

När vi vaknade idag gick vi ner till frukostbuffén som finns på hotellet. Det var okej mat. Första gången jag gjorde te så hände något och det blev klumpar av mjölken. Det var bara att göra om. Här i London har de inte osthyvlar så osten på buffén var kanske en centimeter tjocka.. Ganska gott och man blev mätt fort. 

Idag blev det en vandringsdag. Vi tog tunnelbanan in till centrala London och där var det fullt med folk. Speciellt vid Big Ben, Thensen och Buckingham Palace. That's right! Allt det har jg sett idag och så kan man lägga till en kunglig kyrka, London Eye, St. James Park och lite statyer på idag-har-jag-sett-listan :) 

Big Ben har jag sett fram emot att se och längtat till. Det var bättre i verkligheten än på bild tycker jag. Den var större än jag trodde dock men det var bara bra. Den var... perfekt ;)


Vi blev tillslut hungriga så vi åkte hem till vårt kvarter. Vi gick in på Pizza Hut och det var jättegod mat där! Godaste än så länge ^^ Vi gick in i matkoma efter så vi gick till hotellet. Min fötter gjorde ganska ont :3 

Jag somnade på rummet men sen skulle vi ut på nya äventyr. Vi gick till wtt centrum som låg bredvid hotellet. Det var ganska dyrt där så efter en stund gick vi ut därifrån. Jag köpte ett fint skal iallafall. 
Vi gick ut på gatorna och där köpte jag två saker ur FITme serien (smink) och lite souvenirer. 

Jag är hur trött som helst nu efter denna långa dag så jag måste verkligen sova.. Godnatt :) där va kyrkan ;)


Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo