2014-06-26 @ 23:24:37 / Foton/Bilder

Dag ett i London

Jag vaknade 5.30 imorse för att äta frukost och sen bege mig till Arlanda. Det var lättare att komma upp än jag väntat mig. Det miraklet skedde antagligen för att jag hade en bra motivation ;) 

Flygturen gick bra förutom att jag spillde ut Cola i mitt knä så det såg ut som jag hade kissat på mig. Som tur var så torkade det innan vi kom fram till London. 
När vi kom fram tog vi tunnelbanan till den station som låg närmast vårt hotell. Sen gick vi några meter och var framme. 
Hotellet är helt fantastiskt! Känns lyxigt men på en bra nivå, inte snobbigt liksom. 
Vi lämnade våra bagage i ett rum för vi kom lite för tidigt. Sen gick vi ut på stan, vandrade och upptäckte. 

Vi tog världens omväg för att komma till Oxford Street.. Tack vare mamma och pappa (som inte är bäst på att läsa kartor :3) så gick vi ca en mil istället för 4 kilometer.. Ni kan inte fatta hur ont mina fötter gör vid det här laget! 

När vi äntligen kom till den berömda shoppinggatan gick vi där i några timmar och det slet på fötterna lite till också. Jag har redan hittat saker som jag köpt. Har också sett saker som jag ska köpa ^^ Jag drack också min första latte på Starbucks idag! Aldrig gjort förut och perfekt att första gången va i London ju :) 

När klockan närmade sig middagstid tog vi en sån fin, svart taxi tillbaka till hotellet. Att vara taxichaufför i en sån här stad med så mycket liv på gatorna är nog ett jobb som aldrig tar slut. Finns ju jobb HEEELA tiden gissar jag! 
Vi checkade in på rummet och det var jätte fint och sängarna är jättesköna! Vi hängde på rummet en stund och sen drog vi oss ner till gatan där alla restauranger ligger. Vi gick in på en typisk engelsk pub. Där åt jag fish and chips, väldigt mumsigt! 

När vi sedan kom hem igen var vi helt slut... Vakna tidigt, flyga, gå, titta på allt, höra allt! Om ni inte visste det så är London en väldigt högljudd stad.. :S
Jag tog en kvällsdusch och nu ligger vi alla i sängarna. Pappa har redan somnat, han blir tröttast av shopping ^^ Jag och mamma underhåller oss med mobilerna. Iband tar hon upp sitt korsord :) 


Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo