2013-10-25 @ 17:04:00 / Vardagsrapport

Plötsligt händer det, höstlov!!♥

Nu har det hänt. Man har sagt hejdå till fröken sista gången på en heeel vecka! Right baby, it's autumnholiday! Jag har inget speciellt planterat ännu men jag vet att jag ska göra om min blogg till utseendet, lacka om min gitarr och byta strängar, vara med någon kompis och sist men inte minst, slappa!♥ Jag ska rensa min skalle från skoltankar och fylla den med roligt stuff ^^ 
 
Dagen har varit fylld med roligheter! Vi har ju varit på utflykt med klassen, som jag nämnde igår. Mina pannkakor var goda och allting har varit roligt. Nästan. 
 
polismuseet fick vi inte gå runt och titta på någonting. Vi fick gå in i ett litet rum, titta på en fem minuters film, bli indelade i grupper och sen gå runt och göra uppgifter. Det var väl rätt roligt men ändå inte. Man ville ju se lite av museet, istället för att vara fast i ett rum... 
 
tekniska museet fick vi också göra lite uppgifter gällande gruvan som finns där. Skillnaden från polismuseet var att efter det fick man gå fritt till halv två. Det var en utställning som kallades "Game On!" som öppnade idag. Dit gick jag och några andra efter jobbandet i gruvan. Sen var vi där det mesta av tiden. På slutet av det fria "leket" gick jag och Gustav till ett lekland typ.. Han ville inte dit men jag ville det så han var snäll och följde med :)
Men ärligt talat så tror jag han tyckte det var lika kul som jag tyckte det var. haha nej skoja, han hatade det ^^ 
 
Sammanfattning av dagen: Allting har varit roligt, jag har skrattat enormt mycket, tekniska museet var roligare att vara på än polismuseet, maten var god + att jag vann över Gustav på Tekken när vi var på "Game On!".
 
Tack för mig leverpastej! ;)
 



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo