2013-11-11 @ 19:27:28 / Vardagsrapport

Göteborg, snart förenas vi...

Kom på en sak nu som jag glömt att berätta för er, mina bloggläsare! Den här veckan och nästa vecka, lite blandat, ska jag till Göteborg. Söndag till onsdag blir det då ja :) Det ska blir så kul och vi ska åka dit eftersom vi ska träffa min morbror och kusin, Sonja♥ Jag tänker och saknar dom 24/7, så det ska bli trevligt att träffa dom nu. Det kanske inte blir jätte länge men det är bättre än ingenting och om man tar ledigt från skolan för länge missar man så mycket. Och det vill jag inte göra, men turligt nog har vi nog inget prov på dom tre dagar jag är borta :)
Jag vet att jag inte är så normal som blir glad av att inte missa något prov, som andra brukar bli. Men skolan är viktig och rolig för mig. Tänk hur glad man blir om man får ett bra resultat! ^^ Plus att det är bättre att göra det den dagen man ska göra det på än i efterhand på en omprovstid. För då måste man stanna efter skolan och då kanske man inte hinner göra det man ville göra den dagen, det finns ju konsekvenser. 
 
Min dag har varit riktigt bra och full med roligheter, eller ingen lektion har varit särskilt rolig men som vanligt är raster lika roligt som alltid :) Det här är våran kortaste dag på veckan, 9.00 - 14.40, så jag är inte så trött idag :) Nää, skoja jag är jätte trött.. Sista lektionen var rätt roligt dock. Det var engelska och vi hade idrottsläraren Lasse i det därför att Stina var sjuk eller nått. Det var faktiskt sjukt kul att höra honom prata engelska ^^ 
Efter skolan gick jag med Vilgot hem till sin pappa, sen var jag där tills klockan blev 17.00. Det var jätteruuuligt, fast vi chillade mest, haha :)) Min mormor bor väldigt nära hans pappa så när jag skulle gå hem följde han med dit :) 
 
 


Postat av: geten:*

Stina opererade knät i måndags och tisdags:*

Svar: Haha, vad har det med inlägget att göra? :P
Ellinor Ravelin

2013-11-12 @ 21:21:27

Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo