2013-11-21 @ 19:48:15 / Vardagsrapport

Back to school♥

Nu är jag hemma i Stockholm igen. När man håller på att packa och allting när man ska åka hem känner man verkligen att man vill bara komma hem. Man orkar liksom inte med hela resan mellan det :P hahah
 
Idag var första dagen i skolan på fem dagar. Jag var så himla trött på morgonen eftersom jag var van vid att som lite längre än till sju.. Men jag lyckades komma upp, kände att jag hade jätteont i min kropp idag. Därför tog jag med gympapåsen för att sen se om jag skulle vara med eller inte. Jag bytte inte om men jag var med för det var bara dans och det är imte så ansträngande för lederna. Sen när det var styrka så var jag inte med :)
 
Det var så roligt att träffa mina vänner, saknat dom♥ Fick en massa kramar idag, mysigt ^^ Men annars har det inte hänt så mycket. Jag har rätt mycket att ta igen. 6 st ritningar i no:n och skriva en saga på datorn tills på söndag. Jag är ju ett litet onormalt barn så jag tyckte faktiskt att det var roligt att komma tillbaka till skolan. Varenda lektion tyckte jag var rolig, men det kan ha varit för att jag hade mina vänner där och att det var rätt chill lektioner idag ;)
 
Vi slutade skolan klockan 14:50 och då satt jag på läxhjälp tills 15:30. Sen så följde jag med Vilgot hem och sen gjorde vi inte så mycket mer. Vi chillade, spelade brädspel (som jag vann stort på *host* *host*...) , gjorde oboy, pratade, kollade på tv, pratade lite mer och sen blev klockan gå hem dags :P♥ Jättekuuul :)
 
Till middag åt jag biff nudlar eftersom mamma hann inte laga något riktigt, pappa kan inte haha och jag orkade inte :) 
Untitled | via Tumblr


Postat av: geten:*

Du är ju så duktig på brädspel *host* *host*

Svar: Ursäkta men vad menar du med *host* *host*? haha :P
Ellinor Ravelin

2013-11-25 @ 00:17:46
Postat av: geten:*

Jo, att du var så duktig så ville egentligen inte säga det

2013-11-27 @ 19:31:40

Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo