2013-01-03 @ 19:42:59 / Vardagsrapport

En död...

Idag väckte mamma mig vid elva. Jag hade bett henne göra de, behöver komma på banan nu igen inför skolan. När jag vaknat helt så gick jag upp och tänkte äta frukost, men jag var inte hungrig så skippade de. Mamma och jag satte oss och kollade på Charlie St. Cloud. 
När den fantastiska filmen var över gick jag och mamma på en lång promenad med hundarna. Då hände de en lite läskig sak.. Det var ett hus som vi gick förbi, mamma och Quinnie hade stannat lite medan jag och Lisen gick vidare. Men jag stannade upp fort, för jag såg ett ben.. Inte ett ben-ben men ett ben med päls på, trodde jag... Jag gick tillbaka till mamma för jag fick sån chock. Sen smög jag och tittade. Då låg det en död räv där som någon hade ätit på i buken. Benet som jag sån jag inte ett ben, de var ett huvud.. Så jag har varit 5 cm ifrån en räv, inte en levande men ändå liksom,   YOLO!
När vi kom hem gick jag direkt till soffan och började kolla på film. Jag kollade på Red Riding Hood. De var länge sen jag såg den, såg den första gången precis när den kommit ut. Men jag kom ihåg den rätt bra. När den var slut kollade jag på Another Cinderella Story. Den filmen blev klar precis, känner mig rätt trött. 
 
R.I.P vackra räv♥



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo