2012-05-09 @ 18:42:34 / Vardagsrapport

Spännande dag :D

Idag har det varit en rätt annorlunda dag.. :) Vi har tagit spruta och haft brandövning...!! På no:n gick brandalarmet och alla ställde sig upp. Innan vi hann ta ett steg sa våran no-lärare "STOP! VET NI VAD NI SKA OCH VAD NI SKA GÖRA?!" Vi ba: Ja.... Hon: OKEJ, MEN NI MÅSTE TA PÅ ER SKOR OCH JACKOR! OKEJ, NU FÅR NI GÅ!"
Haha, förra gången vi hade det var det på en no-lektion också. Då sa hon exakt samma sak. Förutom det där med skor och jackor.. Det brukar vara vissa som springer ut utan skor och jacka... :bigeyes: 
Jag fick ta sprutan idag. Jag och Fia höll hand där inne :) Vissa tycker säkert det låte töntigt och att man är minde modig bara för det, men det tycker inte jag :) Alla killar sa saker som:
- Det gör inte ont.
-Hur kan ni vara nervösa? :question:
- Gud, töntigt... -.- (asså när man ville hålla en annans hand..)
Asså, gud! Alla är olika känsliga och tycker olika. Om man säger så känner man ju sig bara som en tönt som tycker det så, stop it! ;)
Vi fick sluta en halvtimme tidigare idag :D Vi brukar ha en halvtimmes rast mitt i lektionen men vi skippade den och fick sluta tidigare :) Två killar (nämner inga namn!) sprang till skolsyster och retade alla som satt där :mad: Eller dom sa väl saker som gjorde dom mer oroliga.. Dåligt av dom! :mad: 
Efter skolan gick jag till mormor. Där chillade jag och tränade lite låtar :) Sen åkte jag och mormor hem till mig. För hon och mamma ska på kör och sjunga :thumbup: Jag, pappa och Sabbe blir hemma, fast mamma kommer ju hem sen igen ;) Men tjao nao!



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo