2012-06-04 @ 19:55:20 /

Lustgas!

Idag fick jag sprutor och det gickk rätt bra. Eftersom jag fick lustgas, det heter egentligen något annat som jag inte vet men det kallas lustgas eftersom man blir helt lustig :P Men iallafall! Nu ska jag berätta hur jag kände mig då!
Men andas ju i en syrgas-mask och det gick ju bra. Jag blundade för annars tror jag faktiskt att jag skulle må illa,  lite iallafall! Men jag fick det och så andades jag in det där syret och sköterskan pratade med mig och det var rätt lugnande :) Vi pratade om Lisen, mina intressen, musik, One Direction :D Det var rätt skönt, det kändes som om jag sov men jag gjorde ju inte det. Tillslut hörde jag min röst som om den var långt borta...! Det var rätt coolt faktiskt. Medans dom tog sprutorna snackade jag och sköterskan men det gjorde rätt ont när dom tog sprutorna.
Efter jag "vaknat upp" lite fick jag saft. Det var så gott! :) Men ja, om du någon gång ska göra det som jag gjorde idag behöver du inte oroa dig. Det var rätt skönt att vara "borta" en stund enligt mig ;)



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo