2012-06-27 @ 11:25:00 / Foton/Bilder

Bilder&text: Midsommar 2012

Dag 1 (Fredag)
 
När vi kom fram till landet stod mormor och Fredrik beredda att ge bärhjälp. Stefan sov när vi kom och Stina var uppe med Sonja, min nya kusin som är 5 månader. Min första uppgift var att passa henne och det gjorde jag mer en gärna! Nu är hon i det där stadiet där dom skrattar rätt mycket. Så hon var JÄTTE gullig!♥ Sandra och jag gick ut och plockade jätte mycket blommor för att göra kransar med och klä stången med! Men det blev ingen stor stång! Vi åt en god middag med lax, köttbullar, potatis, gulsallad, räkor m.m. Den dagen var det riktigt soligt också! På kvällen fick jag och Sandra åka tillbaka till Norrtälje för att hämta våra kusiner, Mimmi och Adam. Det var en färd på en timme med musikvolym på 40! 40 är sjukt högt kan jag säga dig, min vän! På hemvägen pratade vi väldigt mycket och allt! Vi träffas väldigt sällan liksom. När vi svängde in på våran lilla väg såg vi en bil bakom oss och då tänkte vi "Vem kan det vara som kör in här?" Och då var det Pierre! an skulle komma typ två på natten, men han hade sagt att han skulle sluta sent men han skulle egentligen inte det! 
Vi sov nere i Lillstugan, det var första gången för mig att sova där och det var hur mysigt som helst! 
 
Dag 2 (Lördag)

På lördagen vaknade vi i Lillstugan (Mimmi, Adam, Sandra, Pierre, jag) klockan 11.11. Fett med sovmorgon! Men ja, vi gick upp och åt frukost. Det var min medicin-dag så jag tog 5 tabletter och det var bläää! 
Vi hade femkamp på lördagen! Vi hade en gren som hette blinda apan.. Sen hade vi kasta stövel, plocka kottar och slänga kottar i eldstaden. Blinda apan, ja du kanske undrar vad det är.. Det är att man blundar sen så ska någon kasta något till en - som i det här fallet var en gosedjurs-apa - och det blir hur knasiga bilder som helst! Dom andra grenarna förklarade nog sig själva. Inanna vi skulle börja kom min syster Sabina och min kusin Nellie. 
Lagen va:
Nellie, Sabina, Sandra, Stefan, Fredrik.
Jag, mormor, pappa, Stina.
Adam, Mimmi, Pierre, mamma.

När Pierre hade räknat poängen satt vi oss och grillade i eldstaden. Det blev kycklig och sen alla rester från fredagen. När vi satt och åt läste vi upp resultatet vann mitt lag med en poäng! 
 
Dag 3 (Söndag - Dagen vi ska åka hem)

Den här dagen vaknade vi tidigare eftersom Sandra och Pierre skulle åka från landet tidigt. Eller det var jag och Adam som vaknade av att dom fixade och så. Den dagen hände det typ inget.. Förutom att jag mådde illa och spydde precis innan vi skulle åka hem... Ja, det var väldig jobbig resa hem kan jag säga dig! Men när vi äntligen kom hem satt jag vid toan..
 
Jag passar Sonja!
 
Glad att byta blöja!♥
 
Sandra och jag är ute och plockar blommor!
 
Vi sitter och klär stången!
 
Vi sitter och klär stången!
 
Vi har placerat våran STORA stång i en hink..
 
Outfit - Dag 1 - Till middagen
 
Outfit - Dag 2 - Femkamp - Dåligt väder
 
Chillar vid eldstaden!
 
Mys vid brasan!
 
Stefan, Fredrik och Sandra
 
Adam, Mimmi och Pierre
 
Planerar, Planerar!
 
Och Sabina fångar deeeeeen!!
 
Liiiiiiite för tidigt. :P
 

Batteriet i kamran tog slut, så jag har inga mer :( Men det blev en lyckad helg. Förutom det där med magsjukan! :{



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo