2012-06-14 @ 19:24:00 / Vardagsrapport

Dagen: Sommaravslutning!

Det började med att vi skulle sätta oss och "leka". Vi körde en lek där man fick en bokstav så skulle man komma på t.ex en stad på den bokstaven. Vi hade en stad, ett land, en lärare i skolan, en växt och en sport. Medans vi körde det där hade jag otroligt ont i magen så jag typ inte kunde andas! Så jag gick ut i kapprummet och ringde min mamma. Vi pratade lite och jag andades djupt ut och in. Jag var utomhus och pratade. Men sen gjorde det bara lite ont, så jag gick in igen. Då gick det lite bättre. Vi (Jag, Felicia, Gustav, Theo, Julia och Joel.H) förlorade mot alla.. Men det gör inget. Sen gick vi till aulan för att sjunga och lyssna på några som skulle sjunga/spela piano. Joel.W från min klass spelade piano och han var gryyyym!! Kanske, men bara KANSKE, lägger upp en video. Nessa, Jessie och Carro sjöng. Dom sjöng Payphone med Maroon 5.
När vi kom tillbaka till klassrummet var föreldrarna där. Det var rätt fullt så vi "elever" satt på våra platser och dom flesta föreldrar stod vid väggen. Jag satt och pratade med Joel.H mest, sen pratade jag med några till såklart. Vi åt tårtor och vi hade minst tio tårtor!
Efter fikat gick vi ut till ängen. Klassen stod med varandra och föreldrarna stod någon annanstans. Vi tog massor av fina foton med kompisar och sen lite random. Sen höll rektorn tal och niorna kom ut för att få rosor. Det gick rätt fort! När vi kom tillbaka till klassrummet skulle vi få "diplom" om att vi klarat femman. Jag glömde att krama Olle hejdå, men jag träffar säkert honom nån gång igen.
Sen slutade vi och jag åkte hem med mamma och pappa! Jag och mamma skulle bara hem och sen skjutsade mamma mig till Sandra. Sandra och jag gick till Väsby Centrum för att äta och shoppa. Jag köpte en virkad tröja, en topp att ha under och en bikini del. Sen åkte jag och Sandra och fikade hos mormor, där var min andra syrra - Sabina - som jag åkte hem med.



Vad har du att säga? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post (visas ej):

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo